tengribizmenemen
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 485
IPad'in şarjı 1.5 saattir %38'de.Reset attım şimdi 37 gösteriyor.
Şu an%31'de.Normale döndü herhalde.Şak diye kapanması an meselesiBu 38 sayısı yeni nesil pillerde özel sanırım. Bazen benim telefonumda 38 de takılı kalıyor güvenip kullanıyorum şak diye kapanıyor yazısı geliyor sonra. (turkcell t50)
Hayırlı bir durum var inşaAllah?arkadaşlar rize merkezde şöyle güzel bi kafe vs mekan lazım. acil bir durum, yardım eden olursa sevinirim.
TTNET, aradı dedi taahhütünüz bitiyor, yeni taahhüt yapalım, 59 liraya hızınızı 16mbps, akk'nızı 75gB yapalım dedi. Kabul ettim (elim mahkum, başka alternatif yok). Sonuç: 1.6mbps.. Araya virgül atmışlar..
TTNET, aradı dedi taahhütünüz bitiyor, yeni taahhüt yapalım, 59 liraya hızınızı 16mbps, akk'nızı 75gB yapalım dedi. Kabul ettim (elim mahkum, başka alternatif yok). Sonuç: 1.6mbps.. Araya virgül atmışlar..
Ek paketler oluyordur. Başka türlü fazla fatura kesemezler. Eğer hiçbir şey yokken fazla geliyorsa gidip ana merkeze bildirin, hemen indirim yapıyorlar.Sınırsız+Tivibu 65 lira mı ne fiyat verdiler. Şimdi farura 80'den aşağı gelmiyor. Güya kampanya vardı.
Ek paketler oluyordur. Başka türlü fazla fatura kesemezler. Eğer hiçbir şey yokken fazla geliyorsa gidip ana merkeze bildirin, hemen indirim yapıyorlar.
Ve bunları alanlar var..![]()
![]()
Apple bey napıyorsunuz? (Kişiselleştirme ile alınabişecek en yüsek fiyatta olanı 17K)
Ve bunları alanlar var..
OTG Type-C kablo ile.Mantığıma yatmayan bir şey var. Ey insafsız insan bir tane bari usb 3.0 koyar lan. Aynı markadaki telefonu bir port yüzünden bilgisayara bağlamaktan aciz kalacan. Nasıl itunes ile kullanacağız biz bu telefonu bu alette?
OTG Type-C kablo ile.Hep diyorum ya, Apple gerçekten muhteşem sömürüyor. Takdir ediyorum.
4000e bile ne biçim laptoplar var..6000'e onu alacağıma gider babalar gibi sistem düzerim kendime.
Bende bir tane port var. Yollayım mı[emoji1]Fazla Type C olan var mı?
Bende bir tane port var. Yollayım mı[emoji1]
Reisi bende gördüm. Şarjım yoktu. Çektirmedi telfn[emoji1]![]()
As as as
Ee yani[emoji6]Canlı yayını izlemişsin herhalde![]()