Sanmıyorum. Serverlarda sıkıntı var mı bilmiyorum ancak bu uzun zamandır devam eden bir sıkıntı. İnternette de sıkıntı yok. Web tarayıcısından girdiğimde oradan sıkıntısız yükleniyor videolar. Ancak uygulamada böyle.İnternetten olabilir. Bu aralar YouTube serverları sıkıntılı.
Uygulama sorunlu o zaman. Güncelleme bekleyeceksin.Sanmıyorum. Serverlarda sıkıntı var mı bilmiyorum ancak bu uzun zamandır devam eden bir sıkıntı. İnternette de sıkıntı yok. Web tarayıcısından girdiğimde oradan sıkıntısız yükleniyor videolar. Ancak uygulamada böyle.
Öyle yapacağım gibi görünüyor şimdilik. Verileri temizleme ağı unutma bulduğum pek çok şeyi denedim hiçbir düzelme olmadı.Uygulama sorunlu o zaman. Güncelleme bekleyeceksin.
O zamana kadar tarayıcından izle.,
Öyle yapacağım gibi görünüyor şimdilik. Verileri temizleme ağı unutma bulduğum pek çok şeyi denedim hiçbir düzelme olmadı.
Kardeşim bende yarım saattir falan araştırıyorum herkeste oluyor gibi. Play store dan baktım herkes şikayet etmiş aynı durumdan. Birkaç güne düzeltirler diye düşünüyorum.,
Öyle yapacağım gibi görünüyor şimdilik. Verileri temizleme ağı unutma bulduğum pek çok şeyi denedim hiçbir düzelme olmadı.
Güç tasarruf modu açıkken mi oluyor bende stamina mod açıkken bazen oluyor.Kardeşim bende yarım saattir falan araştırıyorum herkeste oluyor gibi. Play store dan baktım herkes şikayet etmiş aynı durumdan. Birkaç güne düzeltirler diye düşünüyorum.
Hayır. Şu anda YouTube un mobil uygulamasını kullanan tüm android cihazlarda oluyor sanırım.Güç tasarruf modu açıkken mi oluyor bende stamina mod açıkken bazen oluyor.