Youtube 6. saniyede donma sorunu

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle herkese merhabalar. Dediğim gibi her video 6. saniyede donuyor çok nadiren tamamı yükleniyor bazıları da hiç yüklenmiyor. Her şeyi denedim ama olmuyor. Çıldırmak üzereyim :D. Çözümü bilen var mı?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İnternetten olabilir. Bu aralar YouTube serverları sıkıntılı.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnternetten olabilir. Bu aralar YouTube serverları sıkıntılı.
Sanmıyorum. Serverlarda sıkıntı var mı bilmiyorum ancak bu uzun zamandır devam eden bir sıkıntı. İnternette de sıkıntı yok. Web tarayıcısından girdiğimde oradan sıkıntısız yükleniyor videolar. Ancak uygulamada böyle.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Sanmıyorum. Serverlarda sıkıntı var mı bilmiyorum ancak bu uzun zamandır devam eden bir sıkıntı. İnternette de sıkıntı yok. Web tarayıcısından girdiğimde oradan sıkıntısız yükleniyor videolar. Ancak uygulamada böyle.
Uygulama sorunlu o zaman. Güncelleme bekleyeceksin.

Reaksiyon puanı
0
,
Öyle yapacağım gibi görünüyor şimdilik. Verileri temizleme ağı unutma bulduğum pek çok şeyi denedim hiçbir düzelme olmadı.
Kardeşim bende yarım saattir falan araştırıyorum herkeste oluyor gibi. Play store dan baktım herkes şikayet etmiş aynı durumdan. Birkaç güne düzeltirler diye düşünüyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Kardeşim bende yarım saattir falan araştırıyorum herkeste oluyor gibi. Play store dan baktım herkes şikayet etmiş aynı durumdan. Birkaç güne düzeltirler diye düşünüyorum.
Güç tasarruf modu açıkken mi oluyor bende stamina mod açıkken bazen oluyor.