iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bildiğiniz iyi bir sarj kablosu var mi
Sadece lightning olur ya da 2 in 1 micro ya da 3 in 1 micro type c

Uzun ömürlü ve de uzun bir kablo

100 liraya kadar verebilirim eğer gerçekten kalitesine guvenebilirsem yardımcı olursanız sevinirim benim bildiğim var burda satisi yok

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

100 liraya kadar verebilirim eğer gerçekten kalitesine guvenebilirsem yardımcı olursanız sevinirim benim bildiğim var burda satisi yok
Ttec şark kablolarını öneririm gerçekten çok iyi GittiGidiyor da orjinal kaliteli şarj kabloları da bulabilirsiniz

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Çok kablo demedim ttec iyi bir ürün değil malesef

Şöyle bir durum var

Kablo 12 w ipad sarj adaptorune uyumlu olmalı 2.1A

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198

Ttecten mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama kabloyu taktigimda parmak izi okuyucusu çalışmıyor. Applein kutusundan cikan kabloda herhangi bir sorun yok .

Orjinalin yerini tutamaz hiçbiri.

arabacıı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba , bu hafta telefon alacağım ama s7 edge ve iphone 7 32gb arasında kaldım, duyduğuma göre iphone 7 32 içindeki hddnin yazma ve okuma hızı çok düşük 128 e göre bu sorun yaratırmı bide allah aşkına 750p ekranda youtubeda video izlerken rahatsız olmuyormusunuz bunu merak ediyorum, iphone 7si olanlar cevaplarsa çok sevinirim çünkü en yakın rakibi 1440p displaye sahip ve bu çok ilgi çekici ?

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Kutudan çıkan kulaklık aparatını kaybettim :mad:

Satılıyor mu bu ? :(

arabacıı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba , bu hafta telefon alacağım ama s7 edge ve iphone 7 32gb arasında kaldım, duyduğuma göre iphone 7 32 içindeki hddnin yazma ve okuma hızı çok düşük 128 e göre bu sorun yaratırmı bide allah aşkına 750p ekranda youtubeda video izlerken rahatsız olmuyormusunuz bunu merak ediyorum, iphone 7si olanlar cevaplarsa çok sevinirim çünkü en yakın rakibi 1440p displaye sahip ve bu çok ilgi çekici ??o_Oo_O:blush:

Son düzenleyen moderatör:

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Arkadaşlar merhaba , bu hafta telefon alacağım ama s7 edge ve iphone 7 32gb arasında kaldım, duyduğuma göre iphone 7 32 içindeki hddnin yazma ve okuma hızı çok düşük 128 e göre bu sorun yaratırmı bide allah aşkına 750p ekranda youtubeda video izlerken rahatsız olmuyormusunuz bunu merak ediyorum, iphone 7si olanlar cevaplarsa çok sevinirim çünkü en yakın rakibi 1440p displaye sahip ve bu çok ilgi çekici ??o_Oo_O:blush:

Her hdd için geçerli o boyut düşükse yazma hızı diğerlerine göre az olur günlük kullanımda farkedemezsin.

Son düzenleme:

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Iphone 7 hevesim fazlasıyla artık bitti teknosa vatan türkcell üçünden de yıldım artık bir telefonu getirmediler vazgeçtim almaktan 5 gündür beklemekten bıktım.
@FOM

Iphone 5 ile devam edeceğim

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Iphone 7 hevesim fazlasıyla artık bitti teknosa vatan türkcell üçünden de yıldım artık bir telefonu getirmediler vazgeçtim almaktan 5 gündür beklemekten bıktım.
@FOM

Çabuk gaza geliyosun :D 7 plus takıntın olmasa 7 al derdim ben mesela cumartesi hemen aldım vatanda 3 stok vardı kaptım birini pluslar daha gelmeden bitti o yüzden sıkıntı oldu ben olsam 5 kullanmazdım z3 bile idare etmiyordu beni ama tercih senin heleki 7 plus hayali kurup 5 kullanmak bana göre saçmalık anıl :p

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Çabuk gaza geliyosun :D 7 plus takıntın olmasa 7 al derdim ben mesela cumartesi hemen aldım vatanda 3 stok vardı kaptım birini pluslar daha gelmeden bitti o yüzden sıkıntı oldu ben olsam 5 kullanmazdım z3 bile idare etmiyordu beni ama tercih senin heleki 7 plus hayali kurup 5 kullanmak bana göre saçmalık anıl :p

Cidden hiç bir yerde plus yok neden böyle oldu bu sene :D

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
@FOM

Hiç sorma aynı durumdayız da sen hani bugün aliyordun bu sefer ne oldu

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Kardeşim ismin neydi unuttum kusura bakma söylersen iyi olur :)

Ya 5 gün oldu be kardeşim şimdiye kadar çinden gelirdi bu alet az önce aradım gelince arayacağım seni dedi

Bıktım be kardeşim beklemekten

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
@FOM

Getireceklerini söylemişti turkcell şuan da ne diyor ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Şimdi apple storedan çıktım plus 128gb matta stok yokmuş. Yani bu konuda da görüldüğü gibi talep çok fazla o yüzden biraz daha sabır bu kadar beklendi bu cihaz.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
@Apocalypse_ vallahi ben bugün turktelekom uğradım dedim 128 olur 256 olur ve rose gold harici her renk olur o derece :)

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Kaçırarak konuşsun deseydinki almaya geliyorum bana şu saat bugünu söylediniz.
Resmen zorla satın almaya çalışıyoruz veren yok. İnsanda heves bırakmıyorlar ki inan duygusuz bir insan gibi oldum sinirden

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Kaçırarak konuşsun deseydinki almaya geliyorum bana şu saat bugünu söylediniz.
Katılıyorum haklısın
Resmen zorla satın almaya çalışıyoruz veren yok. İnsanda heves bırakmıyorlar ki inan duygusuz bir insan gibi oldum sinirden

Orası öyle ben 2 gün daha bekleyecem türk telekomu yoksa vodafone da çalışan bir adam var 128 lik bana 4200 e getirtecek

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Babam mağazaya gitti cuma günü geleceğini söylemişler. Bu kadarda şerefsizlik üç kağıtçılık olmaz arkadaş