- Reaksiyon puanı
- 3,025
Dedim ya zil sesi konusunda 6 dakikada açıldı telefon diyeDaha ios 7 çıktığında bile kasım kasım kasılıyordu 4 ler şimdiki halini düşünemiyorum![]()

Dedim ya zil sesi konusunda 6 dakikada açıldı telefon diyeDaha ios 7 çıktığında bile kasım kasım kasılıyordu 4 ler şimdiki halini düşünemiyorum![]()
İlk çıkış haftası bu, sonra çok çok mesaj gelmezForum neredeyse 120 sayfaya ulaşacak çıkalı daha 1 hafta olmamışken buralar değerlenecek bak gör![]()
Verdik vallaArtık devir öyle oldu![]()
Gerisini düşünmek istemiyorumDedim ya zil sesi konusunda 6 dakikada açıldı telefon diye![]()
Bence yeterince değerlendi. Telefonda çıktığına göre fazla mesaj olmaz artık konuda.Forum neredeyse 120 sayfaya ulaşacak çıkalı daha 1 hafta olmamışken buralar değerlenecek bak gör![]()
Hayırdır senin 128 mi yattı128 yokmuş 256 varmış vay arkadaş canına yandığım telefon ne imiş bulunmaz hint kumaşı sanki
128 de yattı 256 varmış onu aldım geriHayırdır senin 128 mi yattı
128 de yattı 256 varmış onu aldım geri
4800 jetblack iphone 7 plusHangi renk ne kadar?
Az önce konuştum hiç iphone yokmuş turktelekomda
200 lira fazla mi veriyorsun yani4800 jetblack iphone 7 plus
Evet 6-8 haftaya kadar izmirde hiç olmayacak olanlarda 5.500 tl 5000 tl fiyat çekiyor. Karaborsa. Bunu appledan bi tanıdığa kurumsal olarak ayarlattım.200 lira fazla mi veriyorsun yani
@mrjokes un dediği gibi izmir de böyle bir sıkıntı var. Ben 6s e 5500 veren gördüm burada200 lira fazla mi veriyorsun yani
200 lira fazla mi veriyorsun yani
Aynen öyle yeter artık dedim bende ama çok gezdim beynim yorulmuştu artık çok meşgul etti bu telefon mevzusu beni.@mrjokes un dediği gibi izmir de böyle bir sıkıntı var. Ben 6s e 5500 veren gördüm burada. Çare Apple Store
![]()
Varsa al çok mantıklıLydia dan mi alsam ?
Aslında şöyle apple a mı yürüsek izmir e app store yapın diyeAynen öyle yeter artık dedim bende ama çok gezdim beynim yorulmuştu artık çok meşgul etti bu telefon mevzusu beni.
Yapsalar ne çare kardeşim baksana istanbulda bile 5000 5500 e satan varAslında şöyle apple a mı yürüsek izmir e app store yapın diye![]()
Ama bence 2.si ya Ankara'da olur ya İzmir'deYapsalar ne çare kardeşim baksana istanbulda bile 5000 5500 e satan var
Aslında baktığımızda Yunanistan,Bulgaristan da apple store yok. Biz 3. Apple Store ları unutalım benceAma bence 2.si ya Ankara'da olur ya İzmir'de
Yunanistan müşteri iletişim merkezi Türkiye'nin telefonla görüştüğümüz müşteri temsilcileri Bükreş'teAslında baktığımızda Yunanistan,Bulgaristan da apple store yok. Biz 3. Apple Store ları unutalım bence![]()
Aa. Şimdi olmadı buYunanistan müşteri iletişim merkezi Türkiye'nin telefonla görüştüğümüz müşteri temsilcileri Bükreş'te![]()
Hakikaten diyorum zorlu ve akasya bu konuda biraz yetersiz kalıyor.Aa. Şimdi olmadı bu![]()
Kalmamış lydia daHakikaten diyorum zorlu ve akasya bu konuda biraz yetersiz kalıyor.![]()
Hakikaten diyorum zorlu ve akasya bu konuda biraz yetersiz kalıyor.![]()
Bu arada pluslar hiç yok
Heralde sonuncuyu aldım kargo bilgisi geldi şimdiBu arada pluslar hiç yok![]()
Öyle olmuş. Şansa bakHeralde sonuncuyu aldım kargo bilgisi geldi şimdi![]()
Vodafone veya turkcell den alıcak birini bul dostum yerine sen ona nakit verKalmamış lydia da