- Reaksiyon puanı
- 1,279
Yarın 7 plus gold 128 gb ile yanınızdayım hadi bakalım 

Insallah iyi haber gelirse yarın akşam elinde olur en geç çarşamba ama ya stok yoksaYarın 7 plus gold 128 gb ile yanınızdayım hadi bakalım![]()
Spotify premium kullanıyorum ses kalitesi bile farklı ve ben çoğu dinlediğim kişilerin albümüne oradan ulaşıyorum.
Kesin yarın akşam üstü 4 te kesin alacağımInsallah iyi haber gelirse yarın akşam elinde olur en geç çarşamba ama ya stok yoksa![]()
Aslında ben elinde değil elimde olur demek istemistimKesin yarın akşam üstü 4 te kesin alacağım
Sipariş ver vatandan 3 gün gelir7 plus nereden bulabilirim ?
vatana baktım stok yok
Antalya'da olan var mı
apple türkiye 2 yıl garantili satın aldım yarın geliyor 128 gb modeli 4500 e mal oldu bana ... the system![]()
apple türkiye 2 yıl garantili satın aldım yarın geliyor 128 gb modeli 4500 e mal oldu bana ... the system![]()
Bazen distrübitor garantili yazıyor. 1 yıl ithalatcı 1 yıl apple gibiHepsi 2 yıl garantili değilmi
Nasıl 4500 e patladı ?Apple'dan![]()
Bi tanıdık vasıtası ileNasıl 4500 e patladı ?
Bugün yine başka bir turkcell bayisine gittim. Bana jetblack olduğunu fakat nakit satamayacaklarını söylediler. Bu ne iştir arkadaş hepsi ayrı kafadan.Aynı şeyi vodafone da yaptı
Sorma kardeşim 3 gündür izmirin gezmediğim yeri kalmadı. Bütün türktelekomlara gittim 2 semtteki. Olan ya satmıyor ya da olmuyor. 100-200 fazla vericem göze aldım . Yine yok.
Arkadaşlar Türk Telekom'a gittim Spigen cam jelatin orjinal getiririm dedi sizce getircegi orjinal mi emin olamadim 7 plus icin
Yarın 7 plus gold 128 gb ile yanınızdayım hadi bakalım![]()
Aliexpress deki kılıflar güvenilir olur mu 2dolar felan
Aynen öyle kardeşim 2-3 haftaya kalmaz ellerinde patlayacak çoğu satmaya adam arayacaklar.kontratlı sattıkları telefonlardan daha çok prim alıyorlar o nedenle peşin satışa pek yanaşmıyolar "kontratsız 2 tane satacağıma kontratlı bi tane satarım daha iyi " kafasındalar. Küçük ve fazla işlek olmayan yerlerdeki operatör dükkanlarında peşin alma ihtimaliniz yine olabiliyor ama avm ve işlek caddelerdeki yerlerden peşin almak imkansız gibi