Iphone 6 Ekrandan ses gelmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omererg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omererg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar cihazımın ses kontrol tuşlarının etrafındaki erkanı bastırınca ses geliyor çoğu kişi bu sorunu yaşamış. Asıl sorun şu telefonu Fransadan aldım ve A1549 modeli. Sizce Zorlu ya götürsem bakarlarmı ? veya bu sorun ilerde telefona zararı dokunurma ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar cihazımın ses kontrol tuşlarının etrafındaki erkanı bastırınca ses geliyor çoğu kişi bu sorunu yaşamış. Asıl sorun şu telefonu Fransadan aldım ve A1549 modeli. Sizce Zorlu ya götürsem bakarlarmı ? veya bu sorun ilerde telefona zararı dokunurma ?

Amerika cihazı A1549 model ülkemizde garantisi geçmiyor. Ücret ödeyip yaptırmanız gerekiyor. Apple store dan başka yerde yaptırmayın hatta zorlu ve akasyadan başka yerde tavsiyem.

omererg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Amerika cihazı A1549 model ülkemizde garantisi geçmiyor. Ücret ödeyip yaptırmanız gerekiyor. Apple store dan başka yerde yaptırmayın hatta zorlu ve akasyadan başka yerde tavsiyem.
Sizce ne kadar tutar ?

omererg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam peki yaptırmasam ilerde sıkıntı çıkarmı ?

efdxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Gelen ses yapışkan bir ses mi? Bastırınca çıtırtı gibi sanki. Eğer ses aynı ses ise 6 Plus'ta kilit tuşu civarından geliyor. Önce kılıftan sandım ama çıkarınca da aynı ses gelince telefondan geldiğini anladım.