iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tahir Erdoğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok takılma telefonu ne kadar süre için alıyorsun ne kadar depolamaya ihtiyacin varsa onu al :) emin olabilirsin o denilen bilgi 4 K video yazma hizi ile alakalı :) ama 128 gb emin olki 32 den bir hayli yarın hatta bayağı bayağı üstün 400 lira verilebilir bir durumu var[/QUOTE

Yani telefonun normal hızı ile alakalı değilmi ? depolama kısmı çok önemli degil her daim bilgisayarım yanımda 7 plus 32 gb düşünüyorum ama böyle yorum baya bi sitede görünce bide üstüne 6s plus 64 gb daha iyi denince acaba gercekten kötümü diye düşündüm açıkçası kafamı baya bi karşıtırdı ...

Tahir Erdoğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani telefonun normal hızı ile alakalı değilmi ? depolama kısmı çok önemli degil her daim bilgisayarım yanımda 7 plus 32 gb düşünüyorum ama böyle yorum baya bi sitede görünce bide üstüne 6s plus 64 gb daha iyi denince acaba gercekten kötümü diye düşündüm açıkçası kafamı baya bi karşıtırdı ...

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bugün yine başka bir turkcell bayisine gittim. Bana jetblack olduğunu fakat nakit satamayacaklarını söylediler. Bu ne iştir arkadaş hepsi ayrı kafadan.:mad: Aynı şeyi vodafone da yaptı

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122

Valla ben de bayağı araştırdım yanlış yöneltmek istemem tabi fakat emin olduğum tek durum şu ki insanlar bütçelerine ve isteklerine göre alsınlar yalnız bir iyi kötü durumu olduğu açık sana da şunu söylüyorum kapasite 32 yeter diyorsan alabilirsin hiç sorun yapma kim 64 gb tan yavaş diyorsa yanlış biliyor yüzde 60 oranında daha hizli:)

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bugün yine başka bir turkcell bayisine gittim. Bana jetblack olduğunu fakat nakit satamayacaklarını söylediler. Bu ne iştir arkadaş hepsi ayrı kafadan.:mad: Aynı şeyi vodafone da yaptı
Yaw senin ne ugrastirdi bu pislikler para ile rezil olma durumu kafa göz girmek lazım:) sıkma canını yarın insallah bulursun fakat bir turktelekom ile görüş hem plus istiyorsan 100 ile 150 tl daha ucuz neredeyse havale fiyatı :)

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Yaw senin ne ugrastirdi bu pislikler para ile rezil olma durumu kafa göz girmek lazım:) sıkma canını yarın insallah bulursun fakat bir turktelekom ile görüş hem plus istiyorsan 100 ile 150 tl daha ucuz neredeyse havale fiyatı :)
Sorma kardeşim 3 gündür izmirin gezmediğim yeri kalmadı. Bütün türktelekomlara gittim 2 semtteki. Olan ya satmıyor ya da olmuyor. 100-200 fazla vericem göze aldım . Yine yok.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Yari
Sorma kardeşim 3 gündür izmirin gezmediğim yeri kalmadı. Bütün türktelekomlara gittim 2 semtteki. Olan ya satmıyor ya da olmuyor. 100-200 fazla vericem göze aldım . Yine yok.
Yarını hele sıkma canını dua edek de yarın bulalım ben yine de tt ye sor derim sabah sorduracam mat 128 plus olmazsa 256lık oda olmadı farklı bir renk ama 32 almayacam eminim:)

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar Türk Telekom'a gittim Spigen cam jelatin orjinal getiririm dedi sizce getircegi orjinal mi emin olamadim 7 plus icin

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Bu arada spigenden kılıf sipariş ettim 100 tl telefonum mat siyah ama kılıf dimsiyah istedim acaba nezaman gelir

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198

1 ay kılıfsız jet black plus kullanmış ve sonuç ortada

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Salı günü 7 plus 128 gb gold elimde olacak :)

kutu açılış videosunu atarım :)

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bu siteye safari ile girmek istiyorum Ben arkadaş ;(

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Zorlu ya gittim bende cumartesi günü, satış yokmuş, sadece online rez.yapanlara satış var, aklınızda olsun sizde boşu boşuna gitmiş olmayın.Sabahın 6 sında rez.açılıyormuş işin gücün yok onu kovala istiyorlar.Bende gittim lydia dan aldım 7 plus mat siyah.
Ama ana ekrana döndüğünde hafif takılma oluyor, sizdede varmı bu