Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Harbiden lisede döküyolar. Biraz önce quiz olduk döküldüm biraz. Stresin etkisi büyük.
İyi vallaha abi okul mokul gidiyoruz.. asıl seni sormalı..Selam gençler nevar ne yok..
Hangisi?TeknoSeyirin Samsung ile ilgili videosunu izleyin. Sonra bu konu hakkinda bir konu açıp konusalim.
İyi bizdede buralardayız.İyi vallaha abi okul mokul gidiyoruz.. asıl seni sormalı..
Aleyküm selam annem kahvaltı hazırlıyor beklemedeyizSelam gençler nevar ne yok..
Bu saatteAleyküm selam annem kahvaltı hazırlıyor beklemedeyiz![]()
Ben zaten saat 5 gibi uyuyorumBu saatteBen 6da kalkıyorum yaw
![]()
Üretimi durdurmuş yazan video. En son olan.Hangisi?
Demek ki sen uyuyorsun ben kalkıyorum vay arkadaşBen zaten saat 5 gibi uyuyorum![]()
Trolledin miMalum forumu trollemeye gideceğimSize ss alır atarım arkadaşlar
Bakalım neler varmış
![]()
Beğenmedim.Üretimi durdurmuş yazan video. En son olan.
Çok mu ütopik hocam?Beğenmedim.
Aynen yaw. Akk yi doldurdular
Libre Office gayet kullanışlı onu deneBeyler yardım edin. Yarına sunum yapmam gerekebilir. Hoca geçen hafta sorduğumda 2 hafta sonra dedi de güvenemiyorum. Bilgisayarların ikisi de linux. Telefona da powerpoint yüklemeye çalışırken de hata veriyor. Keynote u buldum. Onu deniyeceğim.
Libre Office gayet kullanışlı onu dene
Bence daha basitO çok detaylı gözüktü. Uğraştırır mı?
Beyler yardım edin. Yarına sunum yapmam gerekebilir. Hoca geçen hafta sorduğumda 2 hafta sonra dedi de güvenemiyorum. Bilgisayarların ikisi de linux. Telefona da powerpoint yüklemeye çalışırken de hata veriyor. Keynote u buldum. Onu deniyeceğim. Hay ben unable to dowloand hatası verdi keynote da.
WPS Office de kullanışlı.
Daha üye bile olmadım bir hafta içinde ssler burda olurTrolledin mi
Bende düşüneyim öğlen özelden atarımDaha üye bile olmadım bir hafta içinde ssler burda olurBir de nasıl trollesem diye düşünüyorum
![]()