Modemde sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Suffa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Suffa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar benim modemde kendiliyinden wifi kapaniyo bir az dinlendirdikden sonra yeniden calisiyor resetlesem sorun aradan kalkarmi ??

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Modemi sifirlamanin bir cözüm olacagini düsünmüyorum ama, denemekten bir zarar gelmez. Olmazsa yazilimi (firmware) güncelleyebilirsiniz. Bu da sorununuzu cözmezse yeni bir modem talebinde bulunabilirsiniz.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
modemın de asırı derece de ısınma olusuyor mu ?

Suffa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Modemi sifirlamanin bir cözüm olacagini düsünmüyorum ama, denemekten bir zarar gelmez. Olmazsa yazilimi (firmware) güncelleyebilirsiniz. Bu da sorununuzu cözmezse yeni bir modem talebinde bulunabilirsiniz.
Sorun modemlik mi olar ya kullandigim provaydirdanmi

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
benzer sorun guvenlık kameralarında ve televızyonlara takılan uydu alıcısı veya bazı adaptorlerdede oluyor. bu tur cıhazların ucuzunu aldıgın zaman ısındıgında bazı ozellıklerı devre dısı kalıyor soguyana kadar calısmıyor. wıfı her kesıldııgnde modemın fısını cek tak yap onun dıısnda napsan bos yenı bı modem al derım

Suffa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
benzer sorun guvenlık kameralarında ve televızyonlara takılan uydu alıcısı veya bazı adaptorlerdede oluyor. bu tur cıhazların ucuzunu aldıgın zaman ısındıgında bazı ozellıklerı devre dısı kalıyor soguyana kadar calısmıyor. wıfı her kesıldııgnde modemın fısını cek tak yap onun dıısnda napsan bos yenı bı modem al derım
Cok tesekkur ederim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Eğer sıcak bir yerdeyse onu daha soğuk bir yere çekebilirsin.