Sorun

yusufdemir81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Galaxy Pocket cihazımda normalde uygulama hata verince titreme yapardı sonra düzelirdi simdi titreyip duruyo, nedendir ? nasil duzeltilir ? yardım ederseniz sevinirim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Telefonu kapatıp açın. Eğer olmadı bi reset atın. Oda mı olmadı titreşimleri kapatın;)

yusufdemir81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
denedim hepsini format atıyorum yine aynı sorun

yusufdemir81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kapalı zaten
başka bi sorun var, arka planda uygulama hata veriyo ama hangisi belli değil bişey yuklude değil zaten

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
sen hıc bıse yapmasan da telefon sureklı tıtrıyor mu ?

yusufdemir81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
sürekli değil
ya mesela bi uygulama kasınca bi kere titriyodu sonra bikac saniye sonra 2 defa dha titreyip uygulamayi kapatırdı bu arada olurdu
bu şimdi sürekli oluyo, format attıktan sonra bile
bi defa titriyor saniyeler sonra iki kere titriyor, yine bi defa titriyo saniyeler sonra iki defa titriyo böyle devam ediyor

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
hımm valla telefonu yakından ıncelemeden burdan ne soylesem bos olur kardes. sureklı tıtrıyor dıyınce tıresım motorunun ucunda ıkı tane metal cıkıntı var o dusma sonucu temas yapmıstır belkı dıcektım ama sorun farklıymıs gormeden bısı demek zor :/

yusufdemir81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
aynen oyle kardeşim durum farklı, hata raporu da çıkmıyor eski sürüm olduğu için çıksa anlarız hangi uygulamada sorun olduğunu, format attım kaç kere hala aynı anlayamadım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
aynen oyle kardeşim durum farklı, hata raporu da çıkmıyor eski sürüm olduğu için çıksa anlarız hangi uygulamada sorun olduğunu, format attım kaç kere hala aynı anlayamadım
Dostum o zaman telefonun yavaş yavaş değişim vakti gelmiş.