HTC 10 Kullananlar Kulübü

Bellycio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlarin benin Htc 10 da şöyle bir sıkıntı var facebookda resimleri yana kaldırırken resimler geç geliyor veya bazen hiç geçmiyor yani resimleri yana kaldırırken sorun yaşıyorum bu sizdede var mı ekranl mi alakalı yoksa yazılımsal birşey mi?

apoloo97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlarin benin Htc 10 da şöyle bir sıkıntı var facebookda resimleri yana kaldırırken resimler geç geliyor veya bazen hiç geçmiyor yani resimleri yana kaldırırken sorun yaşıyorum bu sizdede var mı ekranl mi alakalı yoksa yazılımsal birşey mi?
ekranla alakalı olduğunu düşünmüyorum internetinle veya uygulamayla alakalı olabilir

Bellycio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyide diğer uygulamalarda yapmıyor sadece facebookda albümlerin içine girince resme tıklıyosun sonra yana doğru geçerken sıkıntı çıkartıyor ekran bi algılıyor bi algılamıyor yani anlamadım uygulamayı sildim yeniden yukledim aynı :S

apoloo97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Eğer donanımsal bi hata olsaydı diğer uygulamalarda da problem yaşardınız yazılımsal olduğunu düşünüyorum

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bakıyomda herkesinkinde bi sorun tek benimkinde sorun yok heralde :D

apoloo97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Incelemede telefonun parlaklığı eleştirilmişti, kullanan arkadaşlar nasıl yeterli oluyor mu güneş altında parlaklık?

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Incelemede telefonun parlaklığı eleştirilmişti, kullanan arkadaşlar nasıl yeterli oluyor mu güneş altında parlaklık?
Güneş altındaki parlaklığı düşük. S7 ye göre düşük. Memnun kalmayabilirsin.

patlakkat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Parlaklığı kesinlikle düşük değil bende alırken tereddütteydim ama ekran parlaklığı iyi

Smokealot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 1650 liraya yurt dışından gelmis pasaport kayitli oldugu iddaa edilen siyah model htc 10 buldum. Fiyati cok ucuz geldi. Şüphelendim ayrica 1400 lira civarinda ikinci el bi model var o ise yurt icinde alinma sizce deger mi bu telefona bu kadar para verip can sıkıntısı ciksrtacak ikici sorunla karsilasmak istemem. Ne yapayim ?

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Yeni güncelleme geldi . Yükleyen var mı ? Ne gibi degisiklikler var ?

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Yeni güncelleme geldi . Yükleyen var mı ? Ne gibi degisiklikler var ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhaba arkadaşlar 1650 liraya yurt dışından gelmis pasaport kayitli oldugu iddaa edilen siyah model htc 10 buldum. Fiyati cok ucuz geldi. Şüphelendim ayrica 1400 lira civarinda ikinci el bi model var o ise yurt icinde alinma sizce deger mi bu telefona bu kadar para verip can sıkıntısı ciksrtacak ikici sorunla karsilasmak istemem. Ne yapayim ?

İkisinden de uzak durun. Tanıdık veya bilindik bir yer olmadıkça pasaport kayıtlı cihaz almayın.

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Arkadaşlar wifiyi kullanamıyorum. Kimlik doğrulama sorunu diyor. Ne yapabilirim. Acil yardım lütfen

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Gencler yeni guncellemeden sonra hata alan var mı ?

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bende var bazen boomsaund çalışmıyor telefon açılışta bazı uygulamalar kısa süreliğine ingilizce oluyor

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Adını hatırlamıyorum ama bir uygulamada "maalesef durduruldu" hatası aldım sadece bir kez.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ben de bir kac uygulamada maalesef durduruldu hatası aldım . Sanırım uygulama optimizasyonu ile ilgili . Yeni güncelleme ile çözerler umarım.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selamlar bende yakın zamanda aranıza katılacamda bi kaç sorum olacaktı :)

1. renk seçenegi şimdiye kadar hep siyah kullandım yine siyah düşünüyorum ama çizilme olayı düşündürdü çok oraya buraya çarpmamda gümüşle arasında cok fark varmıdır
2. tarifeye ek alacagım ortalama 3000 e geliyor 24ay sizce mantıklımı
3. telefonu bikere alıp 2 3 sene kullanan tayfadayım iphone dan haz etmem s7 yle arasında kaldım ama htc biraz daha baskın sizce..

BuzenessClass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefonu garantide sıfırıyla değişirlerse 2850 tl ye satacağım. 19 Ay daha garantisi var almak isteyen yazsın.

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
merhaba bende almayı düşünüyorum fakat gümüş renk fiyatı daha uygun renk atması veya soyulma gibi problem oluyormu

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Telefonda anlamlandıramadığım saçmalıklar olmaya başladı;
1- Ekranı kapatıyorum sonra açmaya çalışınca birkaç saniye donuyor bekliyor parmak izini okutuyorum ekran kalıyor açılmıyor birkaç saniye sonra yapınca açılıyor.
2- Wi-fi çekmesi aşırı düştü telefonu yeniden başlattım 15 saniye kadar titreyip durdu açılmadı HTC'nin beyaz logosunda kaldı sonra kapatma tuşuna bastım galiba kapandı tekrar basıp açtığımda tarih ayarı bozulmuştu sonra birden şarja baktım 84 yazıyor telefonu yeni şarj etmiştim kapatırken 99du... telefonu açınca bu telefon az önce bir anormal sıfırlanmadan kurtarıldı. HTC'ye bir hata raporu göstermek istiyor musunuz ürünleri geliştirmemize yardımcı olacak mesajı geldi ne oluyor telefona anlamadım mesajı gonderdım bakalım ne olcak

şarj aleti olarak aukey hızlı şarj aletini kullanıyorum bu yüzden mi oluyor neden oluyodur aynı sorunları yaşayan var mı? Bu arada telefona gelen son güncellemeyi kurmuştum bu sorunlar 2 gündür var

Son düzenleyen moderatör:

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaslar 6 s 64 gb telefon var elimde 15 gunluk 1 yil Apple 1 yil ithalat garantili isteyen varsa uzerine para alarak takaslayabilirim

Fugitive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yeni aldım arkadaşlar ancak açılı bir şekilde baktığımda beyaz renklerde niye pembeleşme var ?

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
arkadaşlar htc 10 almak istiyorum. servisin kötü olduğunu duydum/okudum baya. almamı tavsiye eder misiniz?

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selam arkadaşlar arka arkaya iki resim çektiğim zaman telefon kapanıyor sizde de bu sıkıntı varmı?

seyit ali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hızı da iyi kamerası da gayet iyi tabi ki android esnekligide var (bundan önce ipho 6s kullanıyordum telefon benim değilde apple ın gibi herseyi sorun herseye engel yok bunu oynatamaz yok bunu açacak program bulunamadı vs..altyazı açacak proram dahi bulmak zor bulsan altyazıyı kabul etmiyor)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
O değilde herkes Saçma sapan sorunlar yaşamış.Bence topluca bi kvkya verin telefonları bakalım ne diyecekler? :D

turgaygurel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar arka arkaya iki resim çektiğim zaman telefon kapanıyor sizde de bu sıkıntı varmı?

ben telefonu kullanalı 5 ay felan oluyor bu sorunu defalarca yaşadım bu arızayı yaşarken de video çektim görüntüleri cd ye koyup servise verdim ama teleservice arızayı bir türlü kabul etmedi 6 aylık değişim hakkımı da görmezden geldiler bende geçen ay dava açtım sonuçlanmasını bekliyorum. kız arkadaşımda da var aynı telefon ama hiç sorun yaşamadı benim elimde şu anda 3 tane kanıt videosu var bence sende eğer yeni aldı isen telefonu bir an önce servis ile irtibata geç. 1 ay olmadı ise telefonu alalı sorunsuz halledersin değişim ya da iade olayını ama servisler kanundaki 6 aylık süreyi görmezden geliyorlar.