RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,549
350 lira alan varsa alır yoksa havasını alır kesinlikle 349 bile kabul değil.Sakın fiyat düşürme.. Ölücüler çok olacaktır.
350 lira alan varsa alır yoksa havasını alır kesinlikle 349 bile kabul değil.Sakın fiyat düşürme.. Ölücüler çok olacaktır.
349.99 veriyorum350 lira alan varsa alır yoksa havasını alır kesinlikle 349 bile kabul değil.
Delirteceksin yaw adamı349.99 veriyorumvideoyu bekliyoruzz
![]()
Kapat gece. Ben her türlü şeyi kapatıyorum maazallahiPhone 6s de patlarsa yandım valla gerçi bugün üstünde uymuşum telefon belimin altında kalmış nasıl olduysa
Ben de yaa... herşeyi kapatmaya başladım gececyatmadan önceiPhone 6s de patlarsa yandım valla gerçi bugün üstünde uymuşum telefon belimin altında kalmış nasıl olduysa
Hihihi yaşasın kötülükDelirteceksin yaw adamıyapma
Valla şarjda takılı duruyor. Patlarsa mahkeme açarım onun parası ile 7 ve anneme de iPhone alırımBen de yaa... herşeyi kapatmaya başladım gececyatmadan önce![]()
Hem dava aç hem o markadan alValla şarjda takılı duruyor. Patlarsa mahkeme açarım onun parası ile 7 ve anneme de iPhone alırım![]()
iOS seviyorumHem dava aç hem o markadan al![]()
Yok ya. Millet kafayı yemiş.Bir vatandaş canlı yayında canına kıymış. Nasıl bir psikoloji bu ya.
İos candır.patlayınca PATlıcandıriOS seviyorum![]()
Aynen 2 android telefon Pert ettimİos candır.patlayınca PATlıcandır![]()
Evet öyledir. Ama bana uymadı telefonda. Ama tablette ipad candır. Diğerleri cansudırAynen 2 android telefon Pert ettimhiç biri ile bıt bıt uğraşamam en ufak bi şeyde kullanıcı hatası. Apple daha anlayışlı bu konuda. Ve işletim sistemini çok sevdim.
Tam tersi olması lazım aslında insan telefonun özgür olmasını istiyorsa Tabletinin de işlevsel olmasını ister. Apple telefon ve tabletleri zaten çok iyi ama Windows tabletler gibi değil. Ama renkler ve zevkler de tartışılmazEvet öyledir. Ama bana uymadı telefonda. Ama tablette ipad candır. Diğerleri cansudır![]()
Tabiiki. Ben telefonda işlevsellik. Tablette rahatlık isterim. Genelde tam tersi olur buTam tersi olması lazım aslında insan telefonun özgür olmasını istiyorsa Tabletinin de işlevsel olmasını ister. Apple telefon ve tabletleri zaten çok iyi ama Windows tabletler gibi değil. Ama renkler ve zevkler de tartışılmaz![]()
Hem iOS hem android deneyimi diyorsun yaniTabiiki. Ben telefonda işlevsellik. Tablette rahatlık isterim. Genelde tam tersi olur bu![]()
Aynen öyle. İkisnin de artıları eksileri görünüyor.Hem iOS hem android deneyimi diyorsun yani![]()
hocam ben 240 gb sandisk'i 250 liraya aldım 150 lira gibi 120sini alabilirsin sanırım.İkinci el SSD satanların hepsi sıfırından pahalı satıyor, 100 TL'ye 120GB bulamadım. Piyasadan haberi yok kimsenin heralde.
Hocam bunlar zaten sıfır için normal fiyatlar. İkinci el için fiyatlar yüksek ben bunu anlamıyorum. 130 TL'ye satılan bişeyin ikinci elinin 90 100 TL olmasını beklerim ama adam 180 TL diyor.hocam ben 240 gb sandisk'i 250 liraya aldım 150 lira gibi 120sini alabilirsin sanırım.
isterseniz akşam üstü fiyat alabilirim aldığım yerden, gönderimi de hallerim problem olmaz benim için.![]()
Sıfır al geç, kimsenin ağız kokusu çekilmez bu devirde..Hocam bunlar zaten sıfır için normal fiyatlar. İkinci el için fiyatlar yüksek ben bunu anlamıyorum. 130 TL'ye satılan bişeyin ikinci elinin 90 100 TL olmasını beklerim ama adam 180 TL diyor.
hocam taban fiyata bakıp kendi ürünlerinin kullanım süresi vs gibi fonksiyonları baz alınca ister istemez çıkıyor.Hocam bunlar zaten sıfır için normal fiyatlar. İkinci el için fiyatlar yüksek ben bunu anlamıyorum. 130 TL'ye satılan bişeyin ikinci elinin 90 100 TL olmasını beklerim ama adam 180 TL diyor.
Logitech z625 çıkmış 2.1 optik çıkışı olan tek ses sistemi sanırım uzun zamandır böyle bir ürün arıyordum hemen Amazon'dan siparişi verdim
Gümrük?