İphone 7 mi iphone 7 plus mı?

iphone 7 mi iphone 7 plusmı

• Kullanılan toplam oy
    9

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
İphone 7 serisi ülkemizde bu hafta itibariyle satışa çıkıyor bende iphone 7 alacagım fakat forumda ve internette benim gibi kararsiz kalan kişi sayısı bir hayli fazla bu konu üzerinden daha once hem plus hem normal kullanan arkadaşlar bizlere yardımcı olabilir. ben daha once hiç plus model kullanmadım hep küçük boy teleonlar kullandım 7ve 7plus arasında anladıgım kadarıyla çift kamera zoom ve boyut dışında pek bir fark yok sizce hangisini tercih etmeliyim?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İPhone 7+ imkanın var ise al.Ama sana daha çok 6s+' tavsiye ederim.Çünkü 6s'lerden pek farkı yok.:)

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
İPhone 7+ imkanın var ise al.Ama sana daha çok 6s+' tavsiye ederim.Çünkü 6s'lerden pek farkı yok.:)
Almışken son çıkan güncel modeli almak istiyorum bütçemde uygun plus model baya büyük duruyor yada alışkın olmadıgım için bana oyle geliyor çok kararsızım

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Benim dediğimi düşün çünkü en iyisi genelde S serisi oluyor.;)

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Almışken son çıkan güncel modeli almak istiyorum bütçemde uygun plus model baya büyük duruyor yada alışkın olmadıgım için bana oyle geliyor çok kararsızım

Bende ikisi arasında kaldım 128 gb iphone 7 ve 32 gb plus arasında bu kararsızlık beni bitiricek :D plusdan tek sıkıntım taşımada cebimde merdiven çıkarken falan rahatsız edicek olması ve elinden kayması bu endişelerimi yenersem tabiki 7 plus almak daha mantıklı olur ayrıca arkadaş 6s + al demiş bence öyle bi hata yapma imkanın varsa güncel olan cihazı almak her zaman daha iyidir 1 sene fazla güncelleme alırsın .

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bende ikisi arasında kaldım 128 gb iphone 7 ve 32 gb plus arasında bu kararsızlık beni bitiricek :D plusdan tek sıkıntım taşımada cebimde merdiven çıkarken falan rahatsız edicek olması ve elinden kayması bu endişelerimi yenersem tabiki 7 plus almak daha mantıklı olur ayrıca arkadaş 6s + al demiş bence öyle bi hata yapma imkanın varsa güncel olan cihazı almak her zaman daha iyidir 1 sene fazla güncelleme alırsın .
Son cikani almak banada mantikli geliyor. Aynen bende o konuda cok kararsizim buyuk oluşu beni dusundurtuyor ama senin yerinde olsam 32gb yerine 128gb olan normal modeli alirim cunku 32 gb belli bir sure sonra yetmemeye baslar 128 cok rahat goturur seni uzun sureli kullancaksan eger

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Son cikani almak banada mantikli geliyor. Aynen bende o konuda cok kararsizim buyuk oluşu beni dusundurtuyor ama senin yerinde olsam 32gb yerine 128gb olan normal modeli alirim cunku 32 gb belli bir sure sonra yetmemeye baslar 128 cok rahat goturur seni uzun sureli kullancaksan eger

Uzun kullanıcam fakat ben fotoğrafları telefonda tutmuyorum birde 4K video çekmem bana 32 gb değil 16 bile yeter şuan için 7 alırsam 128 gb alıcam fakat 7 plusta 128 gb almam çünkü 4.200 e ulaşıyor bi telefona o kadar para vermem açıkcası

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Uzun kullanıcam fakat ben fotoğrafları telefonda tutmuyorum birde 4K video çekmem bana 32 gb değil 16 bile yeter şuan için 7 alırsam 128 gb alıcam fakat 7 plusta 128 gb almam çünkü 4.200 e ulaşıyor bi telefona o kadar para vermem açıkcası
Ozaman seninle ayni konudan sikintiliyiz bende 128gb normal ve plus arasindayim acaba gercekten degermi aradaki fiyat farki boyut disinda onemli farklari olurmu

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ozaman seninle ayni konudan sikintiliyiz bende 128gb normal ve plus arasindayim acaba gercekten degermi aradaki fiyat farki boyut disinda onemli farklari olurmu

Aslında büyük ekran iyide plus serisinde ekran kasa uyuşmazlıgı var çerçeveleri fazla note 7den bile büyük gözüküyor yan yana geldiğinde :D

boyut dışında fark çift kamera ve bataryası bunlar seni etkilemicekse 7 al ama büyük ekran severim taşımada sıkıntı olmaz dersende 7 plus

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Aslında büyük ekran iyide plus serisinde ekran kasa uyuşmazlıgı var çerçeveleri fazla note 7den bile büyük gözüküyor yan yana geldiğinde :D

boyut dışında fark çift kamera ve bataryası bunlar seni etkilemicekse 7 al ama büyük ekran severim taşımada sıkıntı olmaz dersende 7 plus
buyuk ekran model hic telefon kullanmadim cevremde olanlardan bakinca yadirgiyorum cepte sikinti yaparmi cok

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
buyuk ekran model hic telefon kullanmadim cevremde olanlardan bakinca yadirgiyorum cepte sikinti yaparmi cok

Kot pantolonda yapar diyolar yakın çevremdeki insanlar üstüne merdiven çıkarken ayakkabı bağlarken sıkıntı oluyormuş birde iphone 7 nin ekranının küçük olupta şikayet edeni görmedim bu tamamen tercih meselesi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ya bu tarz düşünen insanlara kıl oluyorum ya sinirlerimi hoplatıyorlar 6S in 7 den farkı yok arkadaş sadece tasarıma niye bakıyorsunuz ? Tasarım aynı diye o cihazı almayalım mı ?

7Plus tavsiyem

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Ya 2 telefonda cok oyi buyuk telefon istiyorsan plus orta boyutta istiyosan normalini al brn iphone 7 siyah rengini siparis ettim fabletleri begenmiyorum

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
7 128gb al. 4 sene arkana bakmadan kullan;)