Android format

Bubehamaes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Beyler telefona format atsak bile ne yaptığımız ne ettiğimiz bir şekilde bulunabiliyormuş acaba telefondaki bilgileri hiçbir zaman geri getirelemicek şekilde nasıl silebilirim ?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ne gibi bişey silmek istiyorsun...

Bubehamaes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Mesela önceden yüklediğim programların isimleri zırt pırt seyler şeyler telefona format atsamda bir şekilde bulunuyormuş.Ben bulunamamasını yani kökten yok etmek istiyorum

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bunu yappabilirsin ama bir uygylamayı internetten indirdiysen zaten bunlarım logu tutulur

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bunu yapabilirsin ama bir programı netten indirdiysen zaten bynların logları tutulur

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu uüzden isteğinizi az daha açarsanız yardımcı olabilirim ki format attıktan sonra o doayalara erilebilecek kişi nadidedir

Bubehamaes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Az öncede bir konuda adam silinmiş resimleri telefonu pcye bağlayarak bir şekilde geri getirdi. Yani şunu demek istiyorum telefon fabrikadan çıkış haline geri dönsün ne resimlerin ne internetden indirenlerin ne Bluetooth yoluyla aldığım dosyaların ne logunun nede başka biseyinin kalmasını istemiyorum.o nadide kişinin bile yapmamasını istiyorum.Fbi ajanı deilim ama kafama dank etti :D Bu arada akşam akşam benimle ilgileniyorsanız çok saolun.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
O adamın yaptığı format deyildi silinen resmi geri getirmekti eğer profesyonelseniz full wipe(factory reset deyil)yapıp 3 4 kez üzerine rom kurup tekrarlayın herşey silinir ama dediğim gibi loglar tutulur

Bubehamaes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dostum kusura bakma akşam akşam seni uğraştırdım.Verdiğin cevaplar ve önem için teşekkür ederim.

Battle6930

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mesela önceden yüklediğim programların isimleri zırt pırt seyler şeyler telefona format atsamda bir şekilde bulunuyormuş.Ben bulunamamasını yani kökten yok etmek istiyorum
Kardesim hard format atarsan bulamazlar. normal format Sistem verilerini silmez.Hard format sistemide siler.Kisaca bazi bilgilerin sistemde birikir

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardesim hard format atarsan bulamazlar. normal format Sistem verilerini silmez.Hard format sistemide siler.Kisaca bazi bilgilerin sistemde birikir

Normal formattada silinir hocam sadece kalıntı kalır ki bu kalıntıları çözmek kolay deyildir.Ki hard reset herseferinde atılacak birşey deyil şahsi görüşüm normal reset yeterli