YED
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Arkadaşlar Merhaba İphone 7 plus satın almak istiyorum uygun taksitli nerden alabilirim ?
Operatörler daha mı uygun yaniTeknosa da kendi hat veriyor odan da alabiliyorsunuz taksitli türk telekom alt yapısını kullanıyor. Veya başka hattınız varsa diğer operatörlerden de alabilirsiniz.
Operatörler daha mı uygun yani
Aslında operatörler daha pahalı oluyor. Teknoloji marketler daha uygundur ama taksit olarak bilmiyorum. Taksit vadesi uzun olduğu için ödeme kolaylığı olarak operatörler daha mantıklı olabilir.
Operatörler de faturaya yansıttığı için fiyat farkı çok fazla oluyor. Bilmiyorum operatörden almadım hiç. Vodafone iyidir ama heralde.Vatanın veya teknosa'nın üzerine koyduğu faiz oranlarıyla kıyaslarsak acaba operatörler daha mı uygun diye düşündüm ama operatörler arasında da en uygunu hangisi sizce
Operatörler de faturaya yansıttığı için fiyat farkı çok fazla oluyor. Bilmiyorum operatörden almadım hiç. Vodafone iyidir ama heralde.
En iyisi vatan ideabank kredisiyle veriyor. Diğerleri dosya masrafi falan bir suru ivir zivir aliyor. Ama vatanda belli bir sayiya kadar masrafsiz veriyor, sanirim 6 veya 12 taksitti daha ust isterseniz masraf ve faiz aliyor.Vatana sorayım birde Vodafona hangisi uygun gelirse hesaplar alırım muhtemelen
Arkadaşlar Merhaba İphone 7 plus satın almak istiyorum uygun taksitli nerden alabilirim ?
"edilem"Operatörler de faturaya yansıttığı için fiyat farkı çok fazla oluyor. Bilmiyorum operatörden almadım hiç. Vodafone iyidir ama heralde.
"edilem"
![]()
Evet, işsizin daniskasıyım üşenmedim düzeltin lütfen![]()
Odeabank la dün konuştum kardeşim , bir nevi kredi veriyorlar daha sonra alacağın telefonun miktarı felan mesela 3,800 tl lik bir telefona yaklaşık 12 ayda 350 400 tl koyacaklarını düşünüyorum. Cünkü ben 4.500 tl ye 550 tl felan demişlerdi ki faizi baya saglam ekliyorlar. Hiç değilse vodafone da 24 ay taksite 500 tl ekliyorlar. Bence ben olsam Vodafone dan alırım. Eger zaten vodafone faturalı hat kullanıyorsan birde daha mantıklı olur.En iyisi vatan ideabank kredisiyle veriyor. Diğerleri dosya masrafi falan bir suru ivir zivir aliyor. Ama vatanda belli bir sayiya kadar masrafsiz veriyor, sanirim 6 veya 12 taksitti daha ust isterseniz masraf ve faiz aliyor.
Operatorlerde cihaz basina 200 lira kadar kar koyuyor. Ama bedava internet falan veriyor, bir de tarifeniz taahhüt suresince kurus oynamiyor. Hat tasima isleminde ceza odeuyorsunuz.
Ha bir iyi yani da banka kredisi kullanmadiginiz icin kredi notunuz falan etkilenmiyor.
Ben turkcellin kendi finansman kredisinden faydalaniyorum, memnunum. Surpriz fatura falan gelmedi hic. Ttnette veya vidafoneda bu tip seyler olabiliyor
Teknosa ve vodafone de zaten telefonlar pahalı.birde üstüne faiz veriyorsun
Ben mesela s7 edge telefon almayı düşünüyorum.şuan piyasa peşin fiyatı 2700 tlNasıl üstüne faiz ? Ben vodafone a teknosa , turkcell, vatan hepsini araştırdım taksitle 24 ay da alınacaksa bence en ideali vodafone. 24ay vadeye 500 tl felan koyuyor. Vatan , teknosa felan da 12 ay a 450 500 civarı faiz koyuyor. Turkcell zaten 36 ay taksit var birde paketleri yuksek meblali olmasina ragmen 36 ay da yaklaşık 5100 tl oduyorsunuz. Seçim sizin.
O yönden haklısın ama ben zaten kendi kullandığım paketim var 30 tllik 1 yılı aşkın kullanıyorum bunun oncesinde 5 yıl avea kullandım felan ama avea nın hızı okuduğun yerde az çekiyordu ve yağmur yağdığında felan kesiliyordu. Ben de Vodafone a geçmiştim. Ve vodafone da pakete zaten para veriyorum benim için önemli olan cihazın 24 ay vade ile satılma fiyatı çünkü 24 ay tam ideal benim için koyulan vade farkıni bankalar 12 ayda faiz olarak koyuyor. Bana en mantıklısı vodafone geldi birde kasko var. Kaskosu da güven veriyor yani.Ben mesela s7 edge telefon almayı düşünüyorum.şuan piyasa peşin fiyatı 2700 tl
vodafone da en uygun esnek faturalı(s) tarifesi her yone 750 dk+2gb+5000 sms ile aylık 35 tl.aveada benzer paket yani 750dk+3 gb+1000 sms 19 tl.bir kere paket fiyatı bile pahalı.yani ben şimdi ayda 19 tl verirken bunu alırsam 35 tl ödemiş olacağım.ayda paket için 16 tl fazla ücret ödemiş olacağım. cihazla birlikte ise aylık toplam fiyatı 175 tl.24 ayda 4200 tl yapar.
aynı pakete ayda 20 tl ödediğimde 480 tl yapar.cihazın peşin fiyatı 2700 tl.ikisini toplayınca 3180 tl yapar.vodafone dan aldığımda 1020 tl fazla ücret ödemiş olacağım.bir kere paket kullanımı pahalı
Banada tekno kredi daha uygun gibi geldi.mesela 2000 tl krediye 15 ayda toplam 2300 tl ödüyorsun.ama bu faiz oluyor.operatöler faiz koymuyor ama fiyatları şişiriyor.teknosa da fiyatlar pahalı tabii o ayrı durumO yönden haklısın ama ben zaten kendi kullandığım paketim var 30 tllik 1 yılı aşkın kullanıyorum bunun oncesinde 5 yıl avea kullandım felan ama avea nın hızı okuduğun yerde az çekiyordu ve yağmur yağdığında felan kesiliyordu. Ben de Vodafone a geçmiştim. Ve vodafone da pakete zaten para veriyorum benim için önemli olan cihazın 24 ay vade ile satılma fiyatı çünkü 24 ay tam ideal benim için koyulan vade farkıni bankalar 12 ayda faiz olarak koyuyor. Bana en mantıklısı vodafone geldi birde kasko var. Kaskosu da güven veriyor yani.
Tekno kredi olayını hiç duymadım ben faize sıcak bakmıyorum. Ama ilk defa vodafone dan telefon almak sıcak geldi bana çünkü cep kurtaran paketi biraz iyi gibi.Banada tekno kredi daha uygun gibi geldi.mesela 2000 tl krediye 15 ayda toplam 2300 tl ödüyorsun.ama bu faiz oluyor.operatöler faiz koymuyor ama fiyatları şişiriyor.teknosa da fiyatlar pahalı tabii o ayrı durum
vodafone dan almakta kredi ödemek demekTekno kredi olayını hiç duymadım ben faize sıcak bakmıyorum. Ama ilk defa vodafone dan telefon almak sıcak geldi bana çünkü cep kurtaran paketi biraz iyi gibi.
Banada tekno kredi daha uygun gibi geldi.mesela 2000 tl krediye 15 ayda toplam 2300 tl ödüyorsun.ama bu faiz oluyor.operatöler faiz koymuyor ama fiyatları şişiriyor.teknosa da fiyatlar pahalı tabii o ayrı durum
Banka ile alakan olmuyor ki ve adam vade farkını koyuyor yani taksitlendirme yapıyor. Paranın 24 ay da değerini kaybedeceğini söylüyor ona göre para alıyor mala para alıyor. Paraya para almıyor.vodafone dan almakta kredi ödemek demek
o hat çekmez filan şimdi riske girmemek lazım benim iş yerimde vodafone,avea bile çekmiyoTeknosa hattina gecip alabilirsin taksitle en uygunu
Banka ile alakan olmuyor ki ve adam vade farkını koyuyor yani taksitlendirme yapıyor. Paranın 24 ay da değerini kaybedeceğini söylüyor ona göre para alıyor mala para alıyor. Paraya para almıyor.
Operatörler daha mı uygun yani