Dostum aslında çok değil:24x200 : 4800 TL mi ? Bence çok fazla ya. Umarım parlak siyah almamışsınızdır. Durduğu yerde çizilen bir cihaza bukadar para israf olurdu. Hayırlı olsun.
Bana göre bir telefon için haliyle fazla. Arkadaşa göre normal demekki. Bütçe meselesi. Hayırlı olsun.Dostum aslında çok değil:
Cihaz: 3200 diyelim.
Paket: 40 olsa 24x40=960
1 yıl kasko: 250
Kılıf da 120 desek 4.510 tl yapar ki bunlar en ucuzları. Ben teknosa dan sormuştum 2 yıl kasko 349 demişlerdi yani çook uygun fiyatlar yazdım ki ona rağmen arkadaş karlı çıkıyor.
En iyisi hayırlısı demekBana göre bir telefon için haliyle fazla. Arkadaşa göre normal demekki. Bütçe meselesi. Hayırlı olsun.
Turkcell bayisinde çalışan bi akrabam vardı kaskonun çokta gerekli olmadığını söylemiştiDostum aslında çok değil:
Cihaz: 3200 diyelim.
Paket: 40 olsa 24x40=960
1 yıl kasko: 250
Kılıf da 120 desek 4.510 tl yapar ki bunlar en ucuzları. Ben teknosa dan sormuştum 2 yıl kasko 349 demişlerdi yani çook uygun fiyatlar yazdım ki ona rağmen arkadaş karlı çıkıyor.
Telde kasko ömrümde gördüğüm en gereksiz şey hala bir hayrını göremedimTurkcell bayisinde çalışan bi akrabam vardı kaskonun çokta gerekli olmadığını söylemişti. Abime iphone alırken premium resellere gitmiştik, kasko istermisiniz diye sordular. Neleri kapsıyor dedim ekran kırığı falan filan dedi. Bende dedim telefonu şuan burda açtık, yere düştü ve kırıldı. Yensini vericekmisiniz diye sordum. Hayır dedi. Kasko firmasına gidecekmiş orda incelenecekmiş eğer yapılabilirde yapılacak yapılmayacaksa paranın %60-70 gibi bir kısmın iade edileceğini söyledi. (Bildiğim kadarıyla apple parça satışı yapmıyor yani takılan replika ya da çıkma parça olur) apple parça satışı yapmıyor diye biliyorum dedim. Hayır satıyor felan dedi ama inanmadım. Kalsın diyip sadece telefonu aldık
![]()
Bende yaptırmıyorumTelde kasko ömrümde gördüğüm en gereksiz şey hala bir hayrını göremedim![]()
Turkcell bayisinde çalışan bi akrabam vardı kaskonun çokta gerekli olmadığını söylemişti. Abime iphone alırken premium resellere gitmiştik, kasko istermisiniz diye sordular. Neleri kapsıyor dedim ekran kırığı falan filan dedi. Bende dedim telefonu şuan burda açtık, yere düştü ve kırıldı. Yensini vericekmisiniz diye sordum. Hayır dedi. Kasko firmasına gidecekmiş orda incelenecekmiş eğer yapılabilirde yapılacak yapılmayacaksa paranın %60-70 gibi bir kısmın iade edileceğini söyledi. (Bildiğim kadarıyla apple parça satışı yapmıyor yani takılan replika ya da çıkma parça olur) apple parça satışı yapmıyor diye biliyorum dedim. Hayır satıyor felan dedi ama inanmadım. Kalsın diyip sadece telefonu aldık
![]()
Benlik bişey yok ben yaptırmam zaten. Slikon kılıf yetiyor bana.Bu kasko olayları faso fiso bence gereksiz. Git sağlam bir kılıf al birde ekran koruyucu 20 metreden düşürmediğin sürece pek birşey olmaz.
Benlik bişey yok ben yaptırmam zaten. Slikon kılıf yetiyor bana.
Aynen. İnce telefonu takoz yapıyo o sağlam kılıflarYok sizin için değil genel olarak söyledim. Bende öyle kullanıyorum memnunum hem telefonun inceliğini gösteriyor.
Aynen. İnce telefonu takoz yapıyo o sağlam kılıflar![]()
ben 12 ay taksit ile ayda 388 tl ödeyerek 7 plus 128 gb alıyorum ön sipariş vermiştim. toplamda 4600 tl'ye geliyor.
Türkcellden 14 ünde alacağımmNerden aldın hocam?
foruma kaydoldugumdan berı her yerde senı goruyorum reıs senın baska ısınyok mu hep burdamı takılırsınÇok güzel. Hangi operatör?
yazık be kardes o paraaya bı ınsan ne kadar zengın olursa olsun o para o telefona verılmez be bu ulkede 12 saat calısıp asgarı ucretle aıle gecındırmeye calısan ınsanlar varken sızın bı cıhaza o kadar para vermenız o ac ınsanları gormemezlıkden gelmenoz cok yanlıs bence. antalya da 2 otel sahıbı bırısı olarak konusuyorum bende hala iphone 4 ve 4s var fazlasına erek yok. İnsan biraz duyarlı olma lı beben 12 ay taksit ile ayda 388 tl ödeyerek 7 plus 128 gb alıyorum ön sipariş vermiştim. toplamda 4600 tl'ye geliyor.
Okulda bile giriyorum. Şimdi kurstayım mesela ama giriyorumforuma kaydoldugumdan berı her yerde senı goruyorum reıs senın baska ısınyok mu hep burdamı takılırsın![]()
Aynen, cok diretiyorlar bu kasko olayına. Hatta ben tezgahtara "kasko konusunda daha diretecekseniz almaktan vazgeciyorum" demistim de oyle susmustu. Prim aliyorlar cunku, her kasko yaptirdigi cihazdan. cevremde kaskoluk olan cogu kisinin cihazi kullanici hatasi deyip geri gonderildi. Yani tamamen havaya berilmis bir para.Hadi samsung falan olsa anlarim da appleda sorun olsugunda illaki cozum var. En olmadi biraz para verip sifirini alirsin, biter.Turkcell bayisinde çalışan bi akrabam vardı kaskonun çokta gerekli olmadığını söylemişti. Abime iphone alırken premium resellere gitmiştik, kasko istermisiniz diye sordular. Neleri kapsıyor dedim ekran kırığı falan filan dedi. Bende dedim telefonu şuan burda açtık, yere düştü ve kırıldı. Yensini vericekmisiniz diye sordum. Hayır dedi. Kasko firmasına gidecekmiş orda incelenecekmiş eğer yapılabilirde yapılacak yapılmayacaksa paranın %60-70 gibi bir kısmın iade edileceğini söyledi. (Bildiğim kadarıyla apple parça satışı yapmıyor yani takılan replika ya da çıkma parça olur) apple parça satışı yapmıyor diye biliyorum dedim. Hayır satıyor felan dedi ama inanmadım. Kalsın diyip sadece telefonu aldık
![]()
Benim nasıl biri olduğumu sen nereden biliyorsun da bu yorumu yapma hakkı doğdu sana ? Ayrıca o konu ile bu konunun ne alakası var ?yazık be kardes o paraaya bı ınsan ne kadar zengın olursa olsun o para o telefona verılmez be bu ulkede 12 saat calısıp asgarı ucretle aıle gecındırmeye calısan ınsanlar varken sızın bı cıhaza o kadar para vermenız o ac ınsanları gormemezlıkden gelmenoz cok yanlıs bence. antalya da 2 otel sahıbı bırısı olarak konusuyorum bende hala iphone 4 ve 4s var fazlasına erek yok. İnsan biraz duyarlı olma lı be