Iphone 7 on siparis verdim aldigim fiyat nasil sizce

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vasilty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
24 ay fatura uzerinden aldim

Her ay 200tl oducem assagidakiler dahil
Iphone 7 siyah 32gb
Tarife 4gb internet 1000sms 500dk
1 yil kasko kirilma yanma sivi temas hersey dahil
3 yil normal garanti
Orjinal kilif

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Çok güzel. Hangi operatör?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
24x200 : 4800 TL mi ? Bence çok fazla ya. Umarım parlak siyah almamışsınızdır. Durduğu yerde çizilen bir cihaza bukadar para israf olurdu. Hayırlı olsun.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
24x200 : 4800 TL mi ? Bence çok fazla ya. Umarım parlak siyah almamışsınızdır. Durduğu yerde çizilen bir cihaza bukadar para israf olurdu. Hayırlı olsun.
Dostum aslında çok değil:
Cihaz: 3200 diyelim.
Paket: 40 olsa 24x40=960
1 yıl kasko: 250
Kılıf da 120 desek 4.510 tl yapar ki bunlar en ucuzları. Ben teknosa dan sormuştum 2 yıl kasko 349 demişlerdi yani çook uygun fiyatlar yazdım ki ona rağmen arkadaş karlı çıkıyor.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bencede fena değil ortalama bi değer. Kazık yememiş en azından

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Kılıf da 120 desek 4.510 tl yapar ki bunlar en ucuzları. Ben teknosa dan sormuştum 2 yıl kasko 349 demişlerdi yani çook uygun fiyatlar yazdım ki ona rağmen arkadaş karlı çıkıyor.
Bana göre bir telefon için haliyle fazla. Arkadaşa göre normal demekki. Bütçe meselesi. Hayırlı olsun.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Turkcell bayisinde çalışan bi akrabam vardı kaskonun çokta gerekli olmadığını söylemişti :D. Abime iphone alırken premium resellere gitmiştik, kasko istermisiniz diye sordular. Neleri kapsıyor dedim ekran kırığı falan filan dedi. Bende dedim telefonu şuan burda açtık, yere düştü ve kırıldı. Yensini vericekmisiniz diye sordum. Hayır dedi. Kasko firmasına gidecekmiş orda incelenecekmiş eğer yapılabilirde yapılacak yapılmayacaksa paranın %60-70 gibi bir kısmın iade edileceğini söyledi. (Bildiğim kadarıyla apple parça satışı yapmıyor yani takılan replika ya da çıkma parça olur) apple parça satışı yapmıyor diye biliyorum dedim. Hayır satıyor felan dedi ama inanmadım. Kalsın diyip sadece telefonu aldık :D

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Turkcell bayisinde çalışan bi akrabam vardı kaskonun çokta gerekli olmadığını söylemişti :D. Abime iphone alırken premium resellere gitmiştik, kasko istermisiniz diye sordular. Neleri kapsıyor dedim ekran kırığı falan filan dedi. Bende dedim telefonu şuan burda açtık, yere düştü ve kırıldı. Yensini vericekmisiniz diye sordum. Hayır dedi. Kasko firmasına gidecekmiş orda incelenecekmiş eğer yapılabilirde yapılacak yapılmayacaksa paranın %60-70 gibi bir kısmın iade edileceğini söyledi. (Bildiğim kadarıyla apple parça satışı yapmıyor yani takılan replika ya da çıkma parça olur) apple parça satışı yapmıyor diye biliyorum dedim. Hayır satıyor felan dedi ama inanmadım. Kalsın diyip sadece telefonu aldık :D
Telde kasko ömrümde gördüğüm en gereksiz şey hala bir hayrını göremedim :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Bu kasko olayları faso fiso bence gereksiz. Git sağlam bir kılıf al birde ekran koruyucu 20 metreden düşürmediğin sürece pek birşey olmaz.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Bu kasko olayları faso fiso bence gereksiz. Git sağlam bir kılıf al birde ekran koruyucu 20 metreden düşürmediğin sürece pek birşey olmaz.
Benlik bişey yok ben yaptırmam zaten. Slikon kılıf yetiyor bana.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aynen. İnce telefonu takoz yapıyo o sağlam kılıflar :)

Ultra hybrid kılıfım var çok sağlam bi kılıf çokda memnunum fakat takınca telefon kadar kalın sağolsun takoz gibi olyor aynı o yüzden şeffaf silikon kullanıyorum en iyisi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kurun durumuna göre fena değil , fakat ben o parayı başka türlü değerlendiririm ( gm 5 plus + Oyuncu bilgisayarı veya ps 4 )

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
ben 12 ay taksit ile ayda 388 tl ödeyerek 7 plus 128 gb alıyorum ön sipariş vermiştim. toplamda 4600 tl'ye geliyor.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
ben 12 ay taksit ile ayda 388 tl ödeyerek 7 plus 128 gb alıyorum ön sipariş vermiştim. toplamda 4600 tl'ye geliyor.
yazık be kardes o paraaya bı ınsan ne kadar zengın olursa olsun o para o telefona verılmez be bu ulkede 12 saat calısıp asgarı ucretle aıle gecındırmeye calısan ınsanlar varken sızın bı cıhaza o kadar para vermenız o ac ınsanları gormemezlıkden gelmenoz cok yanlıs bence. antalya da 2 otel sahıbı bırısı olarak konusuyorum bende hala iphone 4 ve 4s var fazlasına erek yok. İnsan biraz duyarlı olma lı be

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Aynen, cok diretiyorlar bu kasko olayına. Hatta ben tezgahtara "kasko konusunda daha diretecekseniz almaktan vazgeciyorum" demistim de oyle susmustu. Prim aliyorlar cunku, her kasko yaptirdigi cihazdan. cevremde kaskoluk olan cogu kisinin cihazi kullanici hatasi deyip geri gonderildi. Yani tamamen havaya berilmis bir para.Hadi samsung falan olsa anlarim da appleda sorun olsugunda illaki cozum var. En olmadi biraz para verip sifirini alirsin, biter.

Bence gereksiz

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
yazık be kardes o paraaya bı ınsan ne kadar zengın olursa olsun o para o telefona verılmez be bu ulkede 12 saat calısıp asgarı ucretle aıle gecındırmeye calısan ınsanlar varken sızın bı cıhaza o kadar para vermenız o ac ınsanları gormemezlıkden gelmenoz cok yanlıs bence. antalya da 2 otel sahıbı bırısı olarak konusuyorum bende hala iphone 4 ve 4s var fazlasına erek yok. İnsan biraz duyarlı olma lı be
Benim nasıl biri olduğumu sen nereden biliyorsun da bu yorumu yapma hakkı doğdu sana ? Ayrıca o konu ile bu konunun ne alakası var ?

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Öğrenciyim abimde öğrenci asgari ücretle geçiniyoruz.Yazın terimizle çalışıp para biriktirdik.Abimde iPhone 6 var bende 7 alıcam.Denginiz değilim ama çok farklı ve ayrı bir konu ve düşünce

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Ben galaxy s5 kullaniyodum 3 kere cami kirildi 3 kere tamir ettiler teknosa kaskosu gayet iyi operatoru sorun olmaz teknosa mobile gectim turktelekom alt yapili 1 yil icinde telefon 5 kere cami kirilsa 5 kere orjinal apple serviste cam degisicek hani bebde sakarim biraz maddi durumda cok iyi degilde ayda 200 maastan arttiririm sorun olmaz insallah herkeze gorusleri icin tesekkurler

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Pahali bir telefon almak icin zengun olmaya gerek yok biraz biseylerden kisarak taksitle alinabiliyor benim yaptigim gibi

Hrnkse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
tarifenle beraberse yine biraz idare eder ama sadece telefona aylık 200 TL ödeyeceksen geçmiş olsun.. Yine de Allah pişmanlık vermesin Hayırlı olsun güle güle kullan :) ..