iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Arkadaşlar bugün İzmir Alsancağa gittim biraz telefon kılıfları bakayım dedim fiyatlar şu şekilde
7 plus silikon kılıf 25-30 tl
Koruyucu glass ön cam 70 tl
Cellular line şeffaf cam kılıf 60 tl
Komple cam kaplama 130 tl

Cellular line olanı aldım isteyen olursa foto atabilirim hoş bişey kenarlarını takarken çizmeyecek şekilde tasarlamışlar kenarları silikon arkası sağlam darbe emici.
Komple cam kaplama dediğim de baya güzel 0.2mm yine kılıfta kullanabiliyorsunuz.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bende Vatandan plus jetblack siparişi verdim bu arada bugün.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Arkadaşlar bugün İzmir Alsancağa gittim biraz telefon kılıfları bakayım dedim fiyatlar şu şekilde
7 plus silikon kılıf 25-30 tl
Koruyucu glass ön cam 70 tl
Cellular line şeffaf cam kılıf 60 tl
Komple cam kaplama 130 tl

Cellular line olanı aldım isteyen olursa foto atabilirim hoş bişey kenarlarını takarken çizmeyecek şekilde tasarlamışlar kenarları silikon arkası sağlam darbe emici.
Komple cam kaplama dediğim de baya güzel 0.2mm yine kılıfta kullanabiliyorsunuz.
Atın bi' foto görelim yav :)
E geliyor artık yavaş yavaş gelsin bi' yani :) bu arada direttim telefon istemedi sonrada :)

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Yahu Ferhat bile Şirin 'i bizim bu telefonu beklediğimiz kadar beklemedi. :D

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
beyler jetblack bekleyen çok mu çiziyor muyuz alır almaz kasaları:D

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Unknown.jpeg
Unknown-1.jpeg
Unknown-2.jpeg
Unknown-3.jpeg
Ön sipariş nakitte vatan keşke indirim yapsa apple gibi :)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
sağolasın kardeşim. Valla bu kez içimden geldiği gibi aldım birde arkası için jelatin aldım bakalım nasıl olacak :)
En iyisini yapmışsın tabiki içinden geldiği gibi alacaksın mesela bugüne kadar rose gold diye dolandım mattblack daha hoşuma gitti şimdi mattblack bekliyorum :D bir de 7'yi alınca şu ramazan bombası bağlayıp patlattıkları 130tl lik kılıfı alıcam aha şu linkeki belki sizede yarar :)
iPhone 7 Kılıf, Spigen Tough Armor
Gerçi kılıfınız var ama neyse :D;)

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
En iyisini yapmışsın tabiki içinden geldiği gibi alacaksın mesela bugüne kadar rose gold diye dolandım mattblack daha hoşuma gitti şimdi mattblack bekliyorum :D bir de 7'yi alınca şu ramazan bombası bağlayıp patlattıkları 130tl lik kılıfı alıcam aha şu linkeki belki sizede yarar :)
iPhone 7 Kılıf, Spigen Tough Armor
Gerçi kılıfınız var ama neyse :D;)
Yahu bugün spigende başıma bi talihsizlik geldi biraz gıcık oldum.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Haydaa ne oldu ki? Bizide bilgilendirin önlem alalım yada başka şeylere yöneliriz :(:)
Not : macbook gözümden kaçmadı :D hangi model :)
2 gün önce cam için koruyucu satın aldım 99tl olan. Sipariş hazırlanıyor yazıp durdu. Müşteri hizmetlerini aradım bugün kargoya verileceğini söyledi hanfendi bana. Az önce eve geldiğimde bi mail aldım. Mail şu şekilde siparişiniz sistemize geç ulaştı istediğiniz ürün şu anda elimizde bulunmuyor isterseniz değişim yapabiliriz şeklinde bir mail. Uzun bi haydaa çektirdi bana. :)

MacbookPro 13' 2015 kardeşim :D

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
2 gün önce cam için koruyucu satın aldım 99tl olan. Sipariş hazırlanıyor yazıp durdu. Müşteri hizmetlerini aradım bugün kargoya verileceğini söyledi hanfendi bana. Az önce eve geldiğimde bi mail aldım. Mail şu şekilde siparişiniz sistemize geç ulaştı istediğiniz ürün şu anda elimizde bulunmuyor isterseniz değişim yapabiliriz şeklinde bir mail. Uzun bi haydaa çektirdi bana. :)

MacbookPro 13' 2015 kardeşim :D
bak bu kötü olmuş işte artık elli kere inceleriz bu arada güle kullanın

not - forumda beni tanıyanların genel olarak alışmış olduğu malum klavyeden yazmak zorunda kaldım o yüzden gülücük büyük harf noktalama işareti falan yapamıyorum