Banyoda şarkı

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Banyoda dinlenecek şarkı önerir misiniz her türlü müzik dinlerim rap hariç

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kadınlar hamama giderek toplu günah işliyor desene şarkı söyleyerek :D saçma geldi.Banyo yaparken neden söylenmiyor bilmiyorum anlatır mısınız
Banyoda çok uzun süre kalınmamalıdır.Çünki banyo hadislere göre cin ve şeytanların bulunduğu yerlerdendir.İşimizi görüp hemen çıkmak gerekir. E tabi şarkı dinlemekte böyle bir ortamda olmayacağı için uygun deyil. Ama günah deyil sadece uygun deyil ki günümüzde günahı geç haram normal gelmeye başladı...

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Banyoda çok uzun süre kalınmamalıdır.Çünki banyo hadislere göre cin ve şeytanların bulunduğu yerlerdendir.İşimizi görüp hemen çıkmak gerekir. E tabi şarkı dinlemekte böyle bir ortamda olmayacağı için uygun deyil. Ama günah deyil sadece uygun deyil ki günümüzde günahı geç haram normal gelmeye başladı...
Uzun sure kaldım daha demin internette birşey gördüm şeytan ellermis gezermiş falan diye evde tak tak kumanda oynuyor gibi şimdi çok korkuyorum.tak tak geliyor ışığı kapatamiyorum

HÜKÜM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Uzun sure kaldım daha demin internette birşey gördüm şeytan ellermis gezermiş falan diye evde tak tak kumanda oynuyor gibi şimdi çok korkuyorum.tak tak geliyor ışığı kapatamiyorum
Korkma Ayetel kursi ve Amenerresüli oku inanarak korkun geçer

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Şimdi düşündüm de şu şeytan bile bazen iyiye sebep oluyor.Asla uyurken dua etmezdim dine yaklasmazdim namaz kılmazdim şeytan sayesinde dua okuyorum :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Kadınlar hamama giderek toplu günah işliyor desene şarkı söyleyerek :D saçma geldi.Banyo yaparken neden söylenmiyor bilmiyorum anlatır mısınız
Aynen öyle kadınlara da günah , saçma veya değil dinimiz böyle demiş , dediyse eleştiremeyiz kabul etmek zorundayız.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Leylim ley.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
farsça Kürt ve den nefret ederim şarkı güzel ama asla dinlemem yabancı da olabilir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi düşündüm de şu şeytan bile bazen iyiye sebep oluyor.Asla uyurken dua etmezdim dine yaklasmazdim namaz kılmazdim şeytan sayesinde dua okuyorum :)
Aslında şeytan, insana zarar vermez. Sadece cehenneme girmesine sebep olur. Bu yüzden onun yolundan gitmemek gerekir. Bu yüzden o ne yaparsa, biz tam tersini yapmamız gerekir.. O, dua etmez, ayet okumaz, namaz kılmaz mesela.. O, sol eliyle yer, içer.. gibi..

Son düzenleyen moderatör:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Abi sol tarafa yatmak demişken biz insanların sola doğru yatması daha doğru. Bi araştır derim, mide ilr ilgili olay.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Batıl ile Din'i karıştırmamaya dikkat edelim. Önce kaynağını araştıralım. İnanırken imannımızdan olmayalım.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Abi sol tarafa yatmak demişken biz insanların sola doğru yatması daha doğru. Bi araştır derim, mide ilr ilgili olay.

Sol taraf değil sol tarafta kalp var ve miğde boşluğu az Peygamber Efendimiz ( s.a.v ) sağ tarafına yatarak uyurmuş hep. Zaten doktorlarda sağ tarafa yatarak uyumayı öneriyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Banyodan buralara nasil geldik hayretle izliyorum :D