Çok Bilmiş
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 288
Banyoda dinlenecek şarkı önerir misiniz her türlü müzik dinlerim rap hariç
dinimizde banyoda veya wc'de şarkı söylemek günah.Banyoda dinlenecek şarkı önerir misiniz her türlü müzik dinlerim rap hariç
dinimizde banyoda veya wc'de şarkı söylemek günah.haberin olsun kardeş
banyo daha sıkıntılıNormal müzik dinlemekte uygun değil![]()
Konuyu gördüğümde aklımdan geçmişti de, neyse dedim..
Kadınlar hamama giderek toplu günah işliyor desene şarkı söyleyerekbanyo daha sıkıntılı![]()
Güzel şarkı altına da sözlerini yazmış
çok acımasız.
Sesli güldüm...
Banyoda çok uzun süre kalınmamalıdır.Çünki banyo hadislere göre cin ve şeytanların bulunduğu yerlerdendir.İşimizi görüp hemen çıkmak gerekir. E tabi şarkı dinlemekte böyle bir ortamda olmayacağı için uygun deyil. Ama günah deyil sadece uygun deyil ki günümüzde günahı geç haram normal gelmeye başladı...Kadınlar hamama giderek toplu günah işliyor desene şarkı söyleyereksaçma geldi.Banyo yaparken neden söylenmiyor bilmiyorum anlatır mısınız
Bunu izleyince aklıma dalin reklamı geldi.
Uzun sure kaldım daha demin internette birşey gördüm şeytan ellermis gezermiş falan diye evde tak tak kumanda oynuyor gibi şimdi çok korkuyorum.tak tak geliyor ışığı kapatamiyorumBanyoda çok uzun süre kalınmamalıdır.Çünki banyo hadislere göre cin ve şeytanların bulunduğu yerlerdendir.İşimizi görüp hemen çıkmak gerekir. E tabi şarkı dinlemekte böyle bir ortamda olmayacağı için uygun deyil. Ama günah deyil sadece uygun deyil ki günümüzde günahı geç haram normal gelmeye başladı...
Korkma Ayetel kursi ve Amenerresüli oku inanarak korkun geçerUzun sure kaldım daha demin internette birşey gördüm şeytan ellermis gezermiş falan diye evde tak tak kumanda oynuyor gibi şimdi çok korkuyorum.tak tak geliyor ışığı kapatamiyorum
Fatiha biliyorum onları bilmiyorum neyse bare ölürsem kendi Fatiha mi okurumKorkma Ayetel kursi ve Amenerresüli oku inanarak korkun geçer
Aynen öyle kadınlara da günah , saçma veya değil dinimiz böyle demiş , dediyse eleştiremeyiz kabul etmek zorundayız.Kadınlar hamama giderek toplu günah işliyor desene şarkı söyleyereksaçma geldi.Banyo yaparken neden söylenmiyor bilmiyorum anlatır mısınız
Aslında şeytan, insana zarar vermez. Sadece cehenneme girmesine sebep olur. Bu yüzden onun yolundan gitmemek gerekir. Bu yüzden o ne yaparsa, biz tam tersini yapmamız gerekir.. O, dua etmez, ayet okumaz, namaz kılmaz mesela.. O, sol eliyle yer, içer.. gibi..Şimdi düşündüm de şu şeytan bile bazen iyiye sebep oluyor.Asla uyurken dua etmezdim dine yaklasmazdim namaz kılmazdim şeytan sayesinde dua okuyorum![]()
Şöyle bir bilgi var sağ tarafa yatmak ile ilgili: Peygamberimiz ve Sağ Tarafa YatmakAbi sol tarafa yatmak demişken biz insanların sola doğru yatması daha doğru. Bi araştır derim, mide ilr ilgili olay.
Abi sol tarafa yatmak demişken biz insanların sola doğru yatması daha doğru. Bi araştır derim, mide ilr ilgili olay.
Banyodan buralara nasil geldik hayretle izliyorum![]()