Sourena
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 188
Soru basit arkadaşlar? ne alabilirim ve ne yapılır tavsiyelerinizi bekliyorum.
3 Orana 50 lira basıp 150 yapabilirsin.Soru basit arkadaşlar? ne alabilirim ve ne yapılır tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sakin ol çakır reisParanın değersiz olduğunu cümle alem için diri diri yak
Para yakmanın suç olduğunu biliyorsun değil mi ? Doğru mu, abartı mı bilmiyorum ama şöyle bir şey de okudumParanın değersiz olduğunu cümle alem için diri diri yak
Ülkenin para birimindeki parayı yakmak bayrağını vatandaşı tarafından yakmak ile eş değer olur ve yaptırımı mevcuttur.
Para yakmanın suç olduğunu biliyorsun değil mi ? Doğru mu, abartı mı bilmiyorum ama şöyle bir şey de okudum
Aranır, neden mi ? Suç olduğunu bilmemesi suç unsurunu yada suçun varlığını ortadan kaldırmadığı gibi suçun ağırlığını da düşürmez. Ayrıca bir iyi niyet iddiası ile "insanlık dersi" bahanesi mahkemece göz önünde bulundurulmaz.İlk defa duyuyorum böyle bir şey de varsa olabilir gerçi ama o anlamda yakan adam da suç aranmaz ki
Aranır, neden mi ? Suç olduğunu bilmemesi suç unsurunu yada suçun varlığını ortadan kaldırmadığı gibi suçun ağırlığını da düşürmez. Ayrıca bir iyi niyet iddiası ile "insanlık dersi" bahanesi mahkemece göz önünde bulundurulmaz.
Bunun bölümünde okuyorum.Nerden biliyon kardeş
Bunun bölümünde okuyorum.
Benim bir Kayseri'li bir ev arkadaşım vardı. Onu hatırllattın... Bayağıdır aramıyordum aklıma gelmişken arayayımBim'den 25 kuruşa su alsan. 4*55 = 220 yapar hepsini 1 liradan satsan parayı 220'ye çıkarırsın.![]()
gider 2 porsiyon iskender yerim yanında da 2 tane kola oh mis (zaten açım şuan gecenin bir yarısı şu konuya bak yaSoru basit arkadaşlar? ne alabilirim ve ne yapılır tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam 55TL'ye GTA 5 nerde bende alıyımUcuza battlefield 4, gta 5, klavye, mouse alınır.
social club amaHocam 55TL'ye GTA 5 nerde bende alıyım![]()
Belki şansa indiririz ?social club amaeminim almak istemessin çünkü indiremeyeceksin
![]()
Eğer VPN programlarından ve cheat engineden anlıyorsan neden olmasınBelki şansa indiririz ?![]()
Mod musun site sahibi misin ? Gerektiğinde Mod'lar konuyu kapatır merak etme.Konu kilitli dedim.