• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Apk uygulamalar yuklenmiyor

vZ75gO.png
Telefonum general mobile gm 5 plus bir kaç gün önce android n yukledim ve ondan sonra apk dosylarini yukledigimde uygulama yüklenmedi aynı adda başka bir uygulama var diyor ama yok nasıl duzeltirim

Güncelleme hatası olabilir kardeşim. Yeni güncellemeyi bekle.
Telefona güncelleme geldiğinde önce forumlarda sorun olup olmadığını araştırabilirsin bu sayede güncellemeyi sen denemiş olmazsın ;)

vZ75gO.png
Telefonum general mobile gm 5 plus bir kaç gün önce android n yukledim ve ondan sonra apk dosylarini yukledigimde uygulama yüklenmedi aynı adda başka bir uygulama var diyor ama yok nasıl duzeltirim
Telefonunda Gangster 4 yüklüyse, önce onu silip sonra kurman gerekiyor. Her uyguluma apk üzerinden güncellemeyi desteklemez.

cihazında aynı ada sahip uygulama zaten yüklü. şuanda yüklü olanı silip bunu kurman lazım.

Her şeye de format.. Ne alakası var şunun formatla.. Bilmesek yutturacaksınız..

Arkadaşın dediği doğru olabilir format atmalısın ama şöyle ya tam full format yada format atmadan önce bütün android,obb,data gibi dosyaları telefonunu bilgisayara bağlayıp sil sonra normal format at yada direk hard format yani full format at.

Ne alaka yani formatla format ne yapacağını bikmeyenlerin başvuru yoludur ve son çaredir hocam ben paket adını değiştirip vereyim bahsettiğiniz uygulama bu demi ??

Ne alaka yani formatla format ne yapacağını bikmeyenlerin başvuru yoludur ve son çaredir hocam ben paket adını değiştirip vereyim bahsettiğiniz uygulama bu demi ??
Abi tek uygulamada olmuyor anladığım kadarıyla adını değiştir nere kadar.Altıüstü bi format wifisi yani sınırsız neti varsa maks 1 saatini alır.

Abi tek uygulamada olmuyor anladığım kadarıyla adını değiştir nere kadar.Altıüstü bi format wifisi yani sınırsız neti varsa maks 1 saatini alır.
Şifreler wifi gmail uygulamalar sırf bi oyunu indirmek 45 dk en az 4 saat ki ilk bir hafta telefonunun senin kullanımına adapte olması senin mzel ayatların falan derken baya uzun sürer eğer sorun tek bu apk daysa format gerekmez hallederiz ama tüm apkşardaysa belki sın çare düşünülür