İkiside güzel cihaz ama 6s sata uzun ömürlü olur ancak ekran,pil ve kamera tarafında p9 önde olabilir.Fiyatlar da Göz önünde bulundurularak hangisini almalıyım sizce ?
Fiyatlar da Göz önünde bulundurularak hangisini almalıyım sizce ?
Şu an ikisi de var. Eşim Rose Gold 6s kullanıyor ve "az daha bekleyip Rose Gold P9 alsaydık keşke diyor. Ne kadar uzun ömürlü olacağı, tamamen kullanıcıya bağlı. Temiz kullanırsan uzun süre dayanır, mesela G2 gibi. Performans olarak P9 ile 6s kafa kafaya gidiyorlar ama ileride hangisi daha çabuk eskir derseniz P9 daha çabuk yavaşlayabilir. Bunu 2 sene sonra deneyimleyebiliriz. Arayüz olarak elbette P9 daha kullanışlı. Görünüş olarak da iOS'e benziyor.. Ekran olarak, P9'u daha hoş buluyorum ama eşim de iPhone'un daha sarı ekranını seviyor mesela.. Parmak izi konusunda P9'dan daha iyisi yok diyebilirim.. Kamera konusunda da P9 ileride ama renk konusu yine göreceli.. Ayarlayabildikten sonra P9 ile renk sıcaklığını istediğiniz şekilde seçebilirsiniz.. Yani renk konusu P9'da tamamen sizin kabiliyetinize bağlı. Kamera arayüzü olarak P9 daha profesyonel elbette.. Batarya konusunda şaşırtıcı şekilde 6s çok az geride.. P9 ile rekorum 8 saat.. Stabilite olarak P9 çok küçük bir farkla geride ama kullanıcıyı üzmez, hatta fark edilmeyebilir. Android 7 ile nasıl olur? bilmiyorum. Akıcı bir cihaz. Kasa olarak da gören herkesin beğenisini kazanıyor. Gerçekten premium bir telefon.. Tüm bunları baz alarak fiyat konusunu yan yana getirdiğimizde P9 aradaki farkı bayağı yukarı taşıyor.. P9 ile ilgili bir pişmanlığım yok.. Şimdilik sorun çıkarmadan gidiyoruz bakalım..
İkisini de alma imkanım vardı -ki zaten ikisini de aldık- Ben P9'u tercih ettim, eşim de sırf rose gold renginden ötürü 6s'i tercih etti. Ona da 64GB modelini aldım.Yorumunuz için teşekkürler.siz benim yerimde olsaydınız hangisini alırdınız?