- Reaksiyon puanı
- 437
70 uygulama varmış telefonumda ya sizlerin ne kadar uygulama yüklü
Yok hatta devamlı nette idim normalde ekran suresi ile benim kullandığım saatle aynı8 saat ekran süresinde bir hata olmasın
Aynen baya kullanışlı şu klavyedeki bug olmasa kullanırım ama beni sinir etti doğrusuEdge ekranı Note 5 de görmek güzel![]()
Ben elle bile zor yazıyorum@tugrul_27 Beğendim keşke güncelleme gelse ve bizlerde kullanabilsekFakat klavye sorunu sanki benim telefon da da var kalem ile yazma konusunda sıkıntı yaşıyorum 2 gündür. Kalemi klavyede kullanamaz oldum.
Güvenlik güncellemesi zatenYeni güncellemede değişiklik gördünüzmü arkadaşlar ben bişey höremedim
Neden OS yüksek çıkıyor peki. Neyle alakalı. Neyi kapatmam lazım.böyle kötü berbat bir değer olmaz OS bu kadar tüketmez bu kadar saatte
Telefonun yazılım bilgilerinin ekran görüntüsünü atabilir misin bir bakayım
Tamam çok teşekkürler@canko13 Telefonun yedeğini alıp hard reset at aşağıda vereceğim linkte nasıl yapacağın yazılıyor.
Samsung Galaxy Modellerine Format Nasıl Atılır? - ShiftDelete.Net
Telefonun yazılım bilgilerinin ekran görüntüsünü atabilir misin bir bakayım
Nasıl root yapıyorsun veya hangi dosyayı kullanıyorsun root yaparken artı süper su güncellemesi yaptın mı eğer ki eski root dosyası ile yapıyorsan ve super su güncellemesi yapmamış isen böyle bi hata ile karşılaşabilirsintelefonum root lu fakat kendi kendine root bozuluyor böyle bir ekran geliyor supersu ya bastığım zaman. Bu neden oluyor peki?![]()
Twrp den supersu nun systemless olani var onu flashla düzelir buyuk ihtimaltelefonum root lu fakat kendi kendine root bozuluyor böyle bir ekran geliyor supersu ya bastığım zaman. Bu neden oluyor peki?![]()
Link verebilirmisin?Twrp den supersu nun systemless olani var onu flashla düzelir buyuk ihtimal
Teşekkür ettim. Düzeldi yüklemeyi yapınca.
Bunun aynisi n7 romunda kernel kurunca oluyor paylastigin dosyayi kursam duzelirmi hocam ?Twrp den supersu nun systemless olani var onu flashla düzelir buyuk ihtimal