Gelmesi çok güzel olmuş 6s plus 32gb 3024 tl çok iyi fiyat
Bence gelir yakındaAynen ama yaz aylarında 16 gb 6s plus ve 6s alanlar ne sövüyodur be![]()
Sizce iphone 7de gelmişmidir ön sipariş açılırsa süpriz olmaz benim için
Iphone 7den ses Yok![]()
Tüh be 6s 16 yı 3000₺ ye almıştım.
AynenNeler düşünüyon şimdi ?
edit: ne sövüyosundur sen şimdi![]()
Valla bugün apple chat'e bağlanıp Tim Cook ile görüşmek isteyecektim ama işlerim çıktı ondan dolayı görüşemedim.Bence gelir yakında![]()
tim bu sefer b* çıkardı harbiden kulağını çekmek gerekiyor1 ve 5 ekim arası hiç yoktan fiyat belirlenir diye düşünüyorum veya önsiparişmi alınıcak napılcaksa
geçmiş olsun demekten başka diyecek birşey bulamıyorum.Tüh be 6s 16 yı 3000₺ ye almıştım.
Aynen fena sövüyorum hemde paralar Apple ın sermayesine gittiNeler düşünüyon şimdi ?
Neler düşünüyon şimdi ?
3300₺İPhone 7 kaçtan girer ?
Çok sağolun kader yazısıValla bugün apple chat'e bağlanıp Tim Cook ile görüşmek isteyecektim ama işlerim çıktı ondan dolayı görüşemedim.
yoksa ona söyleyecek iki çift lafım vardı yani.
tim bu sefer b* çıkardı harbiden kulağını çekmek gerekiyor
geçmiş olsun demekten başka diyecek birşey bulamıyorum.
İPhone 7 kaçtan girer ?
O zaman 6s satış yapamaz . 3300 girer bence3150 -3250 civarı girer 3600 -3700 arasıda 7 + olur gibime geliyor
Hocam amaçları da bu değil mi zatenO zaman 6s satış yapamaz . 3300 girer bence
O zaman 6s satış yapamaz . 3300 girer bence
Hocam amaçları da bu değil mi zaten
Bu teknolojinin hızına yetişilmiyor. 2000 2500 3000 3500₺ derken iyice fırladı. Bugün 1000₺ ye basit bir çamaşır makinesi bile 10 sene kullanılacağının garantisi varken 2-3 yıl kullanılacak olan telefona 3000 küsür ₺ vermek çılgınlık. Gerçi Türkiye'de böyle. Anca apple cıları memnun eder.Katılıyorum amaçlarıda o zaten![]()
Bu teknolojinin hızına yetişilmiyor. 2000 2500 3000 3500₺ derken iyice fırladı. Bugün 1000₺ ye basit bir çamaşır makinesi bile 10 sene kullanılacağının garantisi varken 2-3 yıl kullanılacak olan telefona 3000 küsür ₺ vermek çılgınlık. Gerçi Türkiye'de böyle. Anca apple cıları memnun eder.
Aynen herkesin kendi tercihi herkes neyi beğeniyor ise onu alsın. iPhone zaten android den açık ara önde. Ama keşke para kazanmak için hileler yapmasa.O yüzden iphone almak daha mantıklı çünkü androidde bir çok cihaz hem değer kaybediyor hemde 2 sene güncelleme hakları var buda beni iphone'a yöneltiyor
Aynen herkesin kendi tercihi herkes neyi beğeniyor ise onu alsın. iPhone zaten android den açık ara önde. Ama keşke para kazanmak için hileler yapmasa.
Aynen ama yaz aylarında 16 gb 6s plus ve 6s alanlar ne sövüyodur be![]()
Sizce iphone 7de gelmişmidir ön sipariş açılırsa süpriz olmaz benim için
Stoklar Gelsin Rayına Otursun İphone 7 Falan 2850 Kadar Görür Nette 32 GB Versiyonu 6S İse 2450 Kadar Görür İphone 7 Nin Ne Kadar 6S Fiyatındanda Çıksada 3300 TL Aşağı OlmazDaha gelmemiştir gelse ön kayıta açılırdı bu hafta içinde belli olur gelmişse. Cidden iphoe 6s plus 32gb 3024₺ iyi olmuş çok alınır durumda.
Stoklar Gelsin Rayına Otursun İphone 7 Falan 2850 Kadar Görür Nette 32 GB Versiyonu 6S İse 2450 Kadar Görür
İphone 7 Değil 6S Plus 2850 İphone 7 O Fiyata Çıkması İçin Tim Cook Çıldırması LazımYeni çıkacak iphone 2850 olacak trt vergisinden sonra bide ? En son iphone 6s plus 64gb 4050tl idi.
İphone 7 Değil 6S Plus 2850 İphone 7 O Fiyata Çıkması İçin Tim Cook Çıldırması Lazım![]()
Çok Zor Az Bence İmkansız Dolar 1.5-2 Falan Düşerse Belki Dolar Olmuş 3 TLO kadar düşüşüde iphone 7s serisinin çıkmasına yakın düşer anca![]()