garmel.373
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 120
1,49 sar değeri olan bir telefon ben önermem.
HTC 10 - Huawei P9 Karşılaştırması - Epey
Heh, ne zaman gelecek diye bekliyorduk bu SAR değeri.. Standartlara uygun ve sağlık açısından sakınca teşkil etmiyor..1,49 sar değeri olan bir telefon ben önermem.
Evet resmi sınırlar 0-2 arasındadır. Tıp dünyasında işler zamanla yürür. Düne kadar sigara toplu yaşam alanlarında yasaklanmamıştı. Asbest AB ülkelerinde (toplu halde olarak) 2005'te yasaklanabildi. DDT gibi zararlı bir tarım ilacı bile doğru hatırlıyorsam 20 sene sonra yasaklandı. GDO'lu besinler yakın zamana kadar zararsız deniliyordu. Bu listeyi daha da uzatabilirim. Bu örnekleri vermemin amacı hastalıkların kaynaklarının belirlenebilmesi için zaman gerektiğini hatırlatmak. Çoğu marka Sar değeri olarak 3 kat - 5 kat daha düşük değerde telefon üretebiliyorsa ben gider diğer markaları seçerim.Heh, ne zaman gelecek diye bekliyorduk bu SAR değeri.. Standartlara uygun ve sağlık açısından sakınca teşkil etmiyor..
Kötü değil tamam ama komik sen müziğe yoğunluğunu veriyorsun ama bir tane düzgün müzikçalar yapamıyorsun yani öyle sadeleştirdik falanla olmaz en iyi ses diye reklam yapıosan bunu yazılımla da desteklemen gerekir diye düşünüyorum.Tamam diyelim beceriksizsin yapamadın o zaman telefona yüklü olarak poweramp falan koy bari.Sense arayüzü için şunu diyorum hız için hiçbir ek özelliği yok ne bileyim ufak pencerede bişeyler açma yada çift pencere gibi hiçbir işlevsel bişey yok o zaman ben de diyorum ki referans Google arayüzü koy hem aksın cihaz hem daha çabuk gelsin güncelleme katılmaz mısınız bana haksız mıyım?
İşte bende onu diyorum sende var ama yeni telefonlarında yok mesela one a9da htc10da falan yok Google play müzik koymuş ot gibi müzik dinliyorsun dümdüz.Yani müziğiyle öne çıkan bir telefon için komik durumlar bunlar koymamayı geçtim en iyi müzikçaları onların yapmaları gerekirdi.Hocam müzik çalar var telefonda ve gayet yeterli her türlü işini görüyor + olarak ne bekliyorsun ki müzik çalardan.Sense arayüzünde anlamı bu işte temel özellikleri koyuyor saf ve hızlı hale getiriyorlar bende bu yüzden diyorum siz samsunga alıştınız heralde o yüzden kötü geliyor
İşte bende onu diyorum sende var ama yeni telefonlarında yok mesela one a9da htc10da falan yok Google play müzik koymuş ot gibi müzik dinliyorsun dümdüz.Yani müziğiyle öne çıkan bir telefon için komik durumlar bunlar koymamayı geçtim en iyi müzikçaları onların yapmaları gerekirdi.
Düşünsene kamera odaklı bir cihaz çıkarıyorsun işte çok güzel çok özellikli falan ama kamera yazılımı olarak Google kamera koyuyorsun işte bu ne kadar saçma ise htc nin bu durumu da öyle saçma.Konuyu uzatmak yada tartışma değil amacım çünkü bunları tolga da incelemede söyledi.Zaten sende ilerde alacaksın telefona müzik atınca bana hak verirsin zaten![]()
Alakaya maydonoz.. Başka da diyeceğim yoktur bu yoruma.. SAR değeri ile sigarayı, DDT'yi kıyaslayacak kafayı nereden buluyorsunuz o da ayrı bir konu..Evet resmi sınırlar 0-2 arasındadır. Tıp dünyasında işler zamanla yürür. Düne kadar sigara toplu yaşam alanlarında yasaklanmamıştı. Asbest AB ülkelerinde (toplu halde olarak) 2005'te yasaklanabildi. DDT gibi zararlı bir tarım ilacı bile doğru hatırlıyorsam 20 sene sonra yasaklandı. GDO'lu besinler yakın zamana kadar zararsız deniliyordu. Bu listeyi daha da uzatabilirim. Bu örnekleri vermemin amacı hastalıkların kaynaklarının belirlenebilmesi için zaman gerektiğini hatırlatmak. Çoğu marka Sar değeri olarak 3 kat - 5 kat daha düşük değerde telefon üretebiliyorsa ben gider diğer markaları seçerim.
Bu sınırları kimin koyduğunu hiç merak ettin mi? Daha doğrusu bu sınırların belirlenmesi için yapılan araştırmalara kimlerin finans sağladığı alenen kamuya açık mı? Misal şu habere bak Canan Hoca haklı çıktı: Şeker şirketleri yağı günah keçisi yapmışAlakaya maydonoz.. Başka da diyeceğim yoktur bu yoruma.. SAR değeri ile sigarayı, DDT'yi kıyaslayacak kafayı nereden buluyorsunuz o da ayrı bir konu..