LG G3 telefonun ekranından görüntü gelmiyor

arslan336

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bugün beden eğitiminde telefonu güneş alan bir yere koyup uzun bir süre top oynadım. Mersin güneşi hayliyle telefonu elime aldığımda inanılmaz bir şekilde ısınmıştı. Neyse telefonu açtım felan baktım telefonda hiçbir sıkıntı yok iyi barı dedim kullanmaya devam ettim. Üzerınden bir 5 6 saat giçti telefon şarjda video izliyorum ekran bir anda kararıp gitti. Dokunmantik çalışıyor bildirim ışıklarıda yanıyor.Ekranla arada oynadıgımda ekran saniyelik gidip geliyor sizce bunun nedeni kablomudur yoksa anakartmı yanmıstır telefonu salladıgımda içinden sesler geliyor bu arada şimdiden saolun yardımlarınız için.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Ses sıkıntı değil kamera tarafından geliyordur o ses. Bir de sadece şarjdayken mi ekran gidiyor yoksa sürekli gidik mi?

arslan336

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses derken anlıyamadım yok sürekli gidik arada saniyelik olarak geliyor

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
ses derken anlıyamadım yok sürekli gidik arada saniyelik olarak geliyor
telefonu salladığımda ses geliyor dedin ya o kamera tarafından geliyordur büyük ihtimalle sensörlerin sesidir. Bu arada emin değilim ama anakart yanmış olabilir yada güneşten dolayı ekran da zarar görmüş olabilir lg yetkili servisiyle görüşmeniz en doğrusu olacaktır.

arslan336

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu salladığımda ses geliyor dedin ya o kamera tarafından geliyordur büyük ihtimalle sensörlerin sesidir. Bu arada emin değilim ama anakart yanmış olabilir yada güneşten dolayı ekran da zarar görmüş olabilir lg yetkili servisiyle görüşmeniz en doğrusu olacaktır.
Benim anlamadığım nokta olayın üzerinden 5-6 saat geçiyor ve ben o zaman içersinde telefonu kullandıgımda sıkıntı olmuyor.Dokunmatik çalışırken anakart yanmış olabilirmi ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Anakart gitmiş dostum allah rahmet eylesin

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Benim anlamadığım nokta olayın üzerinden 5-6 saat geçiyor ve ben o zaman içersinde telefonu kullandıgımda sıkıntı olmuyor.Dokunmatik çalışırken anakart yanmış olabilirmi ?
Derhal patlak vermeyip son demini yaşamış işte, gitmiş sizin anakart LG servisine gidin.