S
shiftdelete.net
SDN Okuru
Son düzenleme:
Sonra cepte nükleer santral taşıyoruz.Ayrı çift hatlı versiyon yapsınlar isteyen alsın işte farkını ödeyip.8 gb ram ve 256 gb dahili depolama çok gereksiz ve abartılı... ama, 6 gb ram ve 64 gb dahili depolama çok ideal. donanım olağanüstü ama tasarım ve estetik noktasında da aynı başarıyı gösterirse alabiliriz. yalnız çift kamerayı hala çok gereksiz ve fuzuli gördüğümü belirtmeliyim. gereksiz gördüğüm bir başka özellik çift hat. kimin ihtiyacı varsa gidip ondan alsın kardeşim, bütün telefonlara bu özelliği koymalarına anlam veremiyorum bir türlü. her ne hikmetse bütün çin menşeli telefonların tamamı çift hatlı, istisnasız olarak... şükür ki samsung bu saçmalıklara bulaşmadı henüz. De, tercih hakkımız olabiliyor en azından.
Sonra cepte nükleer santral taşıyoruz.Ayrı çift hatlı versiyon yapsınlar isteyen alsın işte farkını ödeyip.8 gb ram ve 256 gb dahili depolama çok gereksiz ve abartılı... ama, 6 gb ram ve 64 gb dahili depolama çok ideal. donanım olağanüstü ama tasarım ve estetik noktasında da aynı başarıyı gösterirse alabiliriz. yalnız çift kamerayı hala çok gereksiz ve fuzuli gördüğümü belirtmeliyim. gereksiz gördüğüm bir başka özellik çift hat. kimin ihtiyacı varsa gidip ondan alsın kardeşim, bütün telefonlara bu özelliği koymalarına anlam veremiyorum bir türlü. her ne hikmetse bütün çin menşeli telefonların tamamı çift hatlı, istisnasız olarak... şükür ki samsung bu saçmalıklara bulaşmadı henüz. De, tercih hakkımız olabiliyor en azından.
8 gb ram ve 256 gb dahili depolama çok gereksiz ve abartılı... ama, 6 gb ram ve 64 gb dahili depolama çok ideal. donanım olağanüstü ama tasarım ve estetik noktasında da aynı başarıyı gösterirse alabiliriz. yalnız çift kamerayı hala çok gereksiz ve fuzuli gördüğümü belirtmeliyim. gereksiz gördüğüm bir başka özellik çift hat. kimin ihtiyacı varsa gidip ondan alsın kardeşim, bütün telefonlara bu özelliği koymalarına anlam veremiyorum bir türlü. her ne hikmetse bütün çin menşeli telefonların tamamı çift hatlı, istisnasız olarak... şükür ki samsung bu saçmalıklara bulaşmadı henüz. De, tercih hakkımız olabiliyor en azından.
ZTE, telefon sektöründe yeni yetme değil açıkçası. Ayrıca modem sektöründe de eli olan bir marka. Kalite olarak ele alırsak, Huawei, Xiaomi gibi markalardan çok bir eksiği yoktur diye düşünüyorum. Sıralamaya koysak bu markaların hemen ardından gelebilir. Bir de işin nasip kısmet boyutu var hocam. Nasip olayında marka model farketmiyor, biliyorsunuz.@Bloother, tasarımını en çok beğendiğim telefon ZTE, hani şu axon modelleri falan var ya, müthiş estetik geliyor bana. Ama bu markanın kalitesi hakkında çok bir bilgim yok. Forumlarda da bu marka hakkında doğru dürüst ne bir bilgi var ne yorum. Sen zannettiğim kadarıyla Çin menşeli telefonlar hakkında bayağı bir bilgin hatta bir sempatin var. Ne diyorsun abicim ZTE bir Xaomi kadar, yahut bir Huawei kadar kalite telefon üretebilir mi, daha doğrusu bu bahsettiğim modeller değer mi almağa?