GTX 750Ti Kasma Sorunu

berkaytanik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar oyunlarda pes 13 de bile en basit ounda kasıyor bilgisayar disk temizledim olmadı kaçkere driver kurdum ekran kartına olmadı tarama yaptım olmadı yani olmuyor google chrome youtube videolar bile kasıyor ses kayması oluyor iyice yetti
4 gb cl9 ram var
asus gtx750 ti oc ekran kartı var
intel pentium g3258 işelmci var ki bundan oldugunu düşünüorum %100 kullanıyor
msı h 81m p33 anakart var
600 q güç kanağı var
bana yardım edin nolur.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
İşlemci oc yaptınmı ? Aynı zamanda dxdiag'dan bir bak işlemcinin ekran kartını kullanıyor olabilir.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Isılar ne durumda sistemde aşırı ısınan bir parça vs varmı kontrol ettinizmi ? işlemci her oyunda %100 oluyorsa arka planda kullanıma sokan bir uygulama varmı kontrol edin .

berkaytanik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Isılar ne durumda sistemde aşırı ısınan bir parça vs varmı kontrol ettinizmi ? işlemci her oyunda %100 oluyorsa arka planda kullanıma sokan bir uygulama varmı kontrol edin .
ısılarını kontrol etmedim arkaplanda skype hariç başka hiçbir uygulama yok fps ler 60 50 pes 13 de kasarken düşmüyor işlemci bazen 50 bazen 100 kullanıyor.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
ısılarını kontrol etmedim arkaplanda skype hariç başka hiçbir uygulama yok fps ler 60 50 pes 13 de kasarken düşmüyor işlemci bazen 50 bazen 100 kullanıyor.

İlle bir uygulamaya gerek yok bazı gereksiz programlar veya servisler parçaları meşgul edebiliyor kaynak izleyicisinden kontrol edebilirsiniz sadece oyun yüksek tüketiyorsa bu durum yoktur donanımsal bir problem olabilir .

berkaytanik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İlle bir uygulamaya gerek yok bazı gereksiz programlar veya servisler parçaları meşgul edebiliyor kaynak izleyicisinden kontrol edebilirsiniz sadece oyun yüksek tüketiyorsa bu durum yoktur donanımsal bir problem olabilir .
nasıl anlıyacağım meşgül eden parçaları 135 iç parçaları system yazıyor. ve herşey çalışıyor

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
nasıl anlıyacağım meşgül eden parçaları 135 iç parçaları system yazıyor.

Kaynak izleyicisinden bakabilirsiniz ram vs orda oyun dışı bir uygulama varsa gözünüze çarpar zaten yoksa donanımsal bir sorun var gibi hangi parça buda ancak kontrol ile anlaşılır cpu/gpu/ hdd tek tek kontrol edilmeli veya aldığınız yerin servisine danışabilirsiniz onlar kapsamlı kontrol yaparlar.

berkaytanik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
cpu bölümüne geldiğimd herşey çalışıyor gözüküyor ve ben yakın zamana kadar çok akıcı her oyunu oynuordum kastı bi gün işlemciyi çıkarım macun sürdüm taktım açtım hala devam etti yani ne biliym bakıym bikaçtane bişeyi sonlanırayım

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
cpu bölümüne geldiğimd herşey çalışıyor gözüküyor ve ben yakın zamana kadar çok akıcı her oyunu oynuordum kastı bi gün işlemciyi çıkarım macun sürdüm taktım açtım hala devam etti yani ne biliym bakıym bikaçtane bişeyi sonlanırayım

Üstüne tıkladımı hangi uygulama ne kadar meşgul eder gösterir hepsini kapatmanıza gerek yok siz %60/70 tüketime sokan varmı ona bakıcaksınız yoksa sorun başka yerde aranıcak :)

berkaytanik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam format atıcam virüsmü vardır nedir saolun genede teşekkür ederim