Dark EvoPad i1045K vs Hometech Wi 10

Serkanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de iki tablet arasında kaldığım için konu açmıştım. Ama arkadaşlar orda bütçemi artırıp daha iyi bir tablet almam konusunda önerilerde bulunmuştular. Bende onların dediği gibi yaptım ve 700 liralık bir bütçe ayırdım. Bu sefer de aşağıdaki cihazları beğendim. Çin'de bu fiyata daha iyi ürünler var farkındayım ama gümrük sorunu ya da başka bir sorun olur diye bu işe girişmek istemiyorum. Gönlüm çift işletim sistemi olduğu için Dark markasına kayıyor ama yine de sizin görüşlerinizi almak istedim. Ya da bu fiyata daha iyi cihazlar varsa 9 inç ve üstü olması halinde paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür eder, saygılar sunarım.

Karşılaştırma linki aşağıdadır:

Dark EvoPad i1045K - Hometech Wi 10 Karşılaştırması - Epey

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yazık günah parana hometech i inceledim. aynı özelliklteki casper ile aynı ürün. heryeri ayrı oynuyor sesi yok denecek kadar az.
başına bela arıyorsan aradığın bela bunlardır. darka hiç girmiyorum çinin bile en dandik mallarını bulup getiriyorlar sağolsunlar.

windows olsun diyorsan adam akıllı tablet 900 den başlıyor.
o paraya laptop var onu öneririm Asus X540SA-XX285D Intel Celeron N3050 2GB 500GB 15.6" Fiyatı
http://www.hepsiburada.com/asus-x54...b-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000012N28
tablet olsun windows farketmez diyorsan samsungun asusun o fiyat tabletleri var. birini beğen al.

Serkanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
yazık günah parana hometech i inceledim. aynı özelliklteki casper ile aynı ürün. heryeri ayrı oynuyor sesi yok denecek kadar az.
başına bela arıyorsan aradığın bela bunlardır. darka hiç girmiyorum çinin bile en dandik mallarını bulup getiriyorlar sağolsunlar.

windows olsun diyorsan adam akıllı tablet 900 den başlıyor.
o paraya laptop var onu öneririm Asus X540SA-XX285D Intel Celeron N3050 2GB 500GB 15.6" Fiyatı
tablet olsun windows farketmez diyorsan samsungun asusun o fiyat tabletleri var. birini beğen al.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Peki Casper markasının tabletlerini önerir misiniz?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Peki Casper markasının tabletlerini önerir misiniz?
önermem casper denilen markanın aynı güçteki aleti ile hometech arasında hiçbir fark yok.
birebir aynı ürün her noktasına kadar. ikiside aynı seviyede kalitesiz.

tablette asus, samsung, lenovo, apple gibi markalar fiyat performans açısından en iyileridir.
bunlar arasında şu an en mantıklı tablet samsung.

pc kısmında da asus laptoplar işini fazlasıyla görür. en azından elinde dağılmaz