canberk sagnak
Profesör
Amerikadan unlocked iphone 7 plus getiren birinden telefon alsam daha sonra bu telefonu başka bir ülkeden gelen bir arkadaşımın pasaportuna kaydettirebilirmiyim
Sorduğunuz soruyla alakası yok fakat uyarayım Amerika dan gelen iphone ların garantisi Türkiye de geçmiyor.Amerikadan unlocked iphone 7 plus getiren birinden telefon alsam daha sonra bu telefonu başka bir ülkeden gelen bir arkadaşımın pasaportuna kaydettirebilirmiyim
Sorduğunuz soruyla alakası yok fakat uyarayım Amerika dan gelen iphone ların garantisi Türkiye de geçmiyor.
Kesin konuşmayın lütfen burda Türkiye de garantisi geçmeyen bir sürü Amerika cihazı var.Sizinki özel bir iphone sa bilemem.ÖYLE BİR DURUM KESİNLİKLE YOK.
PASAPORT KONUSUNA GELİNCE TELEFONU KAYIT ETTİRECEĞİN TARİHTEN 2 AY ÖNCE ÜLKEYE GİRİŞ YAPMIŞ OLMASI GEREKİYOR. BİRKAÇ HAFTA SONRA BEN ALACAĞIM MİAMİ DEN AYNI DURUM BANADA GEÇERLİ
Benim bildiğim kıtadaki ülkelere göre Apple a göre Türkiye avrupa ülkesi bu yüzden avrupa ülkelerinden alınan cihazların garantisi Türkiye de geçiyor.Evet geçerli değil.Bazı ülkelerinki geçerli oluyor.
Bildiğim kadarıyla geçmiyor.Benim bildiğim kıtadaki ülkelere göre Apple a göre Türkiye avrupa ülkesi bu yüzden avrupa ülkelerinden alınan cihazların garantisi Türkiye de geçiyor.
Hayır kesin konuşmuşsunuz piyasa Amerika dan gelip garantisi Türkiye de geçmeyen cihazlarla dolu.Belki şunla karıştırdınız servise götürdüğünüzde hizmet veriyorlar ama ücretli.Bir apple mağazasına gidip sorabilirsiniz veya cihazınızı aldıktan sonra apple.com.tr adresinden seri numarası ile sorgulatabilir garantisi var mı yok mu öğrenebilirsiniz.6 senedir bize denk gelmemiş demek ki![]()
Amerikadan unlocked iphone 7 plus getiren birinden telefon alsam daha sonra bu telefonu başka bir ülkeden gelen bir arkadaşımın pasaportuna kaydettirebilirmiyim
Size göre bir durum bu cihazı açtınız örneğin sim kart okumuyor ki bu durumu bizzat ben yaşadım.Ne yapacaksınız servise vereceksiniz servis sizden swap cihaz almanız için 1300 tl civarı para isteyecek 2500 tl olacak size 3800 tl.Bu iş risk işidir riski göze alıyorsanız alabilirsiniz.bi baktım herkes garantiden bahsetmeye başlamış garantili olup olmaması çokta önemli değil 3900 tl'lik telefonu harç dahil 2500 tl gibi bir fiyata alıyorsunuz sonuçta bu arada bahsettiğim telefon 7plus 32 gb
Size göre bir durum bu cihazı açtınız örneğin sim kart okumuyor ki bu durumu bizzat ben yaşadım.Ne yapacaksınız servise vereceksiniz servis sizden swap cihaz almanız için 1300 tl civarı para isteyecek 2500 tl olacak size 3800 tl.Bu iş risk işidir riski göze alıyorsanız alabilirsiniz.
fiyat farkı varmı kiAmerika'da iki seri iPhone satılıyor. Bir seri Avrupa serisi diğeri normal Amerika için. Avrupa serisinden isterseniz Türkiye ve Avrupa ülkelerinde 1 yıl garantisi var.
Nedenini yazmışsınız kendiniz zaten.İki seri var diyorsunuz biri Amerika biri de Avrupa için.Mesela ben bilmiyorum böyle birşey olduğunu.Amerika da avrupada garantisi geçen cihaz varsa alsın ama ben olduğunu bilmiyorum.Neden? Garanti var. Risk %0.