Note 7 mi yoksa iphone 7

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İkisini de önermiyorum. 3000₺ üzerinde telefon mı alınır arkadaşım? Paran olsun veya olmasın.. Haa dersen ki, cebimden paraları çıkarırken aradan bir Note 7 parası yere düşüyor diye, o zaman git ikisini de al.. Ne diyim.. İsraftır.. Yazıktır.. Ben bile verdiğim 1800 liraya acıyorum.. Burada yaptığımız tek şey egoları doyurmak.. Ben de dahilim buna.. Günlük yaptığın işlere yetmeyen telefon mu kaldı piyasada..

Metehan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yenilenmiş note 7 kesinlikle Apple cihazlar Android cihazlara göre çok daha katı bir sisteme sahip IOS işlemcili hiçbir şeyi önermem

GökayÇeker

Asistan
Reaksiyon puanı
26
İkisini de önermiyorum. 3000₺ üzerinde telefon mı alınır arkadaşım? Paran olsun veya olmasın.. Haa dersen ki, cebimden paraları çıkarırken aradan bir Note 7 parası yere düşüyor diye, o zaman git ikisini de al.. Ne diyim.. İsraftır.. Yazıktır.. Ben bile verdiğim 1800 liraya acıyorum.. Burada yaptığımız tek şey egoları doyurmak.. Ben de dahilim buna.. Günlük yaptığın işlere yetmeyen telefon mu kaldı piyasada..
aynen öyle. ne fiyat performans cihazları var hepsi aynı işi yapabiliyor zaten. ama marka takıntısı veya sürekli yeni modeli çıksın da alim kafasında olanlar bu cihazları alacaktır

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
sen ne önerirsin peki

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ekran kamera dizaynda note 7 daha iyi.
Performans sağlamlık stabilite uzun ömürlülükte iPhone 7 daha iyi.
Bu arada note 7'nin iPhone 7'den performans farkı az.Yani anlaşılacağını sanmıyorum günlük kullanımda.İphone 7 ilk 2 güncellemeyi yapıp sonra boşverirsen 4-5 sene rahat gider.Apple cihazların Önünü kesen en büyük şey Güncelleme.Note 7'de iPhone 7'de çok başarılı cihazlar.Git bir teknoloji markete,(7'nin Türkiye'ye gelmesini bekle) ikisini de eline al spen hoşuna mı gitti note 7 al.Ya da sen daha çok performans istiyorsun ve stabiliste önemli mi?İphone 7 al.İkisi de asla pişman etmez.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 de ısrarcıyım açıklamamız tekrar okursanız sizde note 7 ye karar verirsiniz

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İphone diyorum başka birşey demiyorum hiçbir iphoneun kötü yorumlarına haberlerine kulak asma hiçbiri gerçek değil asılsız iphone nu kötülemek amacıyla yapılan haberler çoğu belki bi kaçı vardır oda hatalı üründür 6 plusım var 2 senedir ne garantiye götürüdüm ne başına bişi geldi Allaha şükür 250 uygulama diyorum bana bu kadar uygulama yüklü bir cihaz göster takılmadan kullan kasmadan yada hata vermeden o cihazı kullanabilirsin ama öyle bi cihaz yok iphonedan başka foto video felan saymıyorum bak oyunlar ve uygulamalar sadece

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone diyorum başka birşey demiyorum hiçbir iphoneun kötü yorumlarına haberlerine kulak asma hiçbiri gerçek değil asılsız iphone nu kötülemek amacıyla yapılan haberler çoğu belki bi kaçı vardır oda hatalı üründür 6 plusım var 2 senedir ne garantiye götürüdüm ne başına bişi geldi Allaha şükür 250 uygulama diyorum bana bu kadar uygulama yüklü bir cihaz göster takılmadan kullan kasmadan yada hata vermeden o cihazı kullanabilirsin ama öyle bi cihaz yok iphonedan başka foto video felan saymıyorum bak oyunlar ve uygulamalar sadece
Düz taraftarlık yapmayalım lütfen haberler gerçek öyle bir cihaz yok diye birşey yok yeni nesil androidler rahat rahat kullanılabiliyor ayrıca

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Düz taraftarlık yapmayalım lütfen haberler gerçek öyle bir cihaz yok diye birşey yok yeni nesil androidler rahat rahat kullanılabiliyor ayrıca
ben apple fanı değilim yanlış anlama ama olmayınca olmuyor bana 4gb ramle gelme düşük donanımla gelki o cihaz aşırı ısınmaktan bi yeri yanmasın çünkü yüksek teknoloji için daha iyi değiliz internette monster car ları izle normal bir arabaya okadar yüksek motor takınca noluyor hızlı oluyor ama sonra ya patlıyor yada sağa sola çarpıyor uçuyor araba anladın sen demek istediğimi

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
ben apple fanı değilim yanlış anlama ama olmayınca olmuyor bana 4gb ramle gelme düşük donanımla gelki o cihaz aşırı ısınmaktan bi yeri yanmasın çünkü yüksek teknoloji için daha iyi değiliz internette monster car ları izle normal bir arabaya okadar yüksek motor takınca noluyor hızlı oluyor ama sonra ya patlıyor yada sağa sola çarpıyor uçuyor araba anladın sen demek istediğimi
Ne kadar hafif o kadar iyi Android 6.0 gayet hafif bir işlerim sistemi. 300 mb romun boyutu. 250 uygulama yükleyecek ve herbirini kullanacak zamanım yok fakat 3 yıllık ve 4,5 yıl önce çıkan telefon (Samsung s3) kasmıyor. Ayrıca s3'ün 1gb rami ve 1.4 ghz işlemcisi var.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Ne kadar hafif o kadar iyi Android 6.0 gayet hafif bir işlerim sistemi. 300 mb romun boyutu. 250 uygulama yükleyecek ve herbirini kullanacak zamanım yok fakat 3 yıllık ve 4,5 yıl önce çıkan telefon (Samsung s3) kasmıyor. Ayrıca s3'ün 1gb rami ve 1.4 ghz işlemcisi var.
benimde alışveriş sitelerine , banka sitelerine, haber sitelerine, seyahat sitelerine , spor sitelerine, ve sosyal sitelere felan gircek zamanım yok uygulamaya tıklıyorum tak açılıyor hem telefonu kasmıyor tarayıcıyıda kullanmıyorum uygulama daha hızlı ve sorunsuz açıyor ve senin işini bilmiyorum ama benim işim gereği finansı vs. takip etmem lazım bilgi edinmek için kullanmak lazım ve ben bunları samsung s6 cihaza yükledim şuan garantide neymiş sorunu telefon arkaplanda uygulama çok çalıştırmışta anakartı yanmış banane kullanamadıktan sonra bana işimi halleden cihaz lazım kasan donan değil s3 te şimdi aklıma gelmedi şuanda en yüksek donanım gerektiren bi oyun aç oyna bakalım oynayabiliyormusun hayat facebook instagram whatsaptan ibaret değil gerçi bunların bile bi zaman sonra eski sürümlere desteği kesiliyor sen o telefonu oyuncak niyetine kardeşine ver oynasın ciddi cihaz lazım bize para veripte işe yaramıyan değil not 7 iyi diyordum bende bak ben fan felan değilim giderim yeni cihazlara bakarım eğer 1 aylık deneme sürecimden geçerse kullanırım geçmezse satarım bu kadar yani

giveusfreedom

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Benchmarklarda note 7 ile iphone 7 arasındaki performans farkı günlük kullanıma yansımaz iki cihaz da üst düzey performans verir ve sizi üzmez zaten artık üst düzey cihazlar anlık çalışıyor ve performans farkları fark edilmiyor.
Note 7nin ekranı şuan en kaliteli ekran bu tartışmasız bir gerçek HDR teknolojisine de sahip.olsugu için kalitesi üst düzeyde ki bu özellik şuan üst düzey televizyonlarda kullanılıyor. Kamera konusunda karar vermek biraz zor ama hali hazırda 6s in kamerası s6dan bile özellikle fotoğraf kalitesi tarafında kötü iphone 7nin kamerası Note 7 den kötü olacaktır. Note 7 batarya olarak da iphone 7 den çok önde bir cihaz 7 plus tan bile önde ayrıca iphone 7 den hem hızlı şarj hemde standart kablo şarjı değerinde daha kısa sürede şarj oluyor.
bu da ayrı bir artı özellik suya dayanıklılık konusunda ip 68 sertifikası dünyanın note 7 ip67 sunan iphone 7den üstün ayrıca iphone 7 de bükülme sorunları hakkında haberler gelmeye başladı ve bu suya dayanıklılığı bitiriyor gibi bir şey şu alırsa Apple garanti vermiyor.
Hafıza kısmında belli bütçeniz sınırlı ki iphone 7 yi masaya sürmüşsünüz kaldıki 256 GB bir iphone 7 alsanız bile note 7 hafıza kartı desteği ile iphonenin üstüne çıkabilirsiniz. Ayrıca otg desteği ile hard disk flash bellek ile depolamanizi daha üst seviyelere taşıyabilirsiniz tabi bunlar en ekstrem durumlar.
Kamera kısmına tekrar değinecek olursak . Note 7 f1.7 lensi ile gece çekimlerinde daha başarılı ayrıca Videoda HDR çekim desteği ile( Dünyada telefonlarda sadece Note 7 bu özelliğe sahip) ters ışıkta bile videoda üstün bir performans sergiliyor ve şuan hali hazırdaki tüm cihazlar arasında video çekimi bakımından zirvede. İris tarayıcı iyi çalışıyor ve elimizin ıslak olduğu parmak izi okuyucunun işinin zorlaştıgi yerlerde iris tarayıcı işimizi kolaylaştıran güzel bir özellik
Samsung GALAXY Note 7 cihazı şık tasarımı iddialı ekran kasa oranı ile yine iphone 7 den önde ve 5.7 inç ekranına rağmen tek elle kullanma elverişli bir tasarımı var ve tek elle kullanımda iphone 7nin ciddi boyut avantajına rağmen onu aratmıyor iphone 7 çerçeve Cumhuriyeti olmasına rağmen 4.7 inç ile durumu kurtarıyor. Note 7 5.7 inç olmasına rağmen 5.5 inçlik iphone 7 plusdan küçük bir cihaz
S Pen gelişmiş özellikleri ile kullanmasını bilene çok büyük bir nimet ve donanım yazılım uyumunun üst noktasında ve İphone tarafında uygulama gerektiren bir çok işi çok rahat yapabiliyor ve gerçek bir kalem hissi veriyor.
Mağazaya uyumluluk konusunda iddia edildiği gibi uyumsuz değil S3den beri exynos işlemciler var ve gerekli uyumluluk lar yapılıyor. Sadece snapdragona göre biraz daha uyumsuz çünkü piyasadaki çoğu android cihaz snapdragon işlemci
Android 7.0 uyumlu android 6.0.1 üzerine kurulu yenilenen TouchWiz şuan ki androidin en akıcı deneyimini bize sunuyor ve hiç bir sıkıntısı yok o korkutucu eski touchwiz den eser yok
İphone 7 plus ise benchmark performansı ile ve güncelleme desteği ile önde
Özetle Samsung GALAXY Note 7 Apple iPhone 7'ye göre çok şık ve dolu bir cihaz
İki cihazda performans olarak üzmez kendi note 7 diğer konularda çok önde bir cihaz Yukarda dediğim gibi iPhone 7 güncelleme avantajına sahip ama bu aralar iOS da bozdu gibi hatalı güncellemeler gelebiliyor.
Sonuçta iki cihazda sizi 3-4 sene tabiri caizse babalar gibi yaşatır. Fakat Samsung GALAXY Note 7 size bu 4 sene boyunca çok daha kaliteli bir kullanım sunar ve S pen ile hayatınızı daha kolaylaştırır.
Anlaşılacağı üzere size önerim kesinlikle Samsung GALAXY Note 7 iPhone 7 den üstün bir cihaz bu senenin yıldızı.
güzel karşılaştırma olmuş bence de note 7 daha iyi bir cihaz

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ama sar değerleri biraz yüksek gibi.:eek:

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Ama sar değerleri biraz yüksek gibi.:eek:
tamam sar değerleri yüksek olabilir fakat bunu insanlar pek takmıyor gibi geliyor bana şimdi son çıkan en iyi telefonlarda sar değeri yüksek olsa bile genelde kimse buna bakmıyor alıyor direk telefonu işte bizim gibi telefonla çok ilgilenler araştırıp bakıyor yolda geçen birine sar değeri nedir dersen sana cevap bile veremez kem küm eder

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
SAR muhabbetini bırakın artık. Kabak tadı verdi. Delinin biri kuyuya taş attı, siz de hemen kuyuya atladınız..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 çok çok daha üstün bir cihaz zaten açıklamasını ilk sayfada yaptım

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone 7'nin sitemizde incelemesini bekleyin cihaz ofise ulaştı zaten yarın veya salı inceleme hızlıca gelicektir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yeni nesil androidler iyi çalışıyor iphone kadar iyi ben bunu bilirdim note 4 39 derecede çalışırken iphone 6 48 dereceyi buluyordu sdn hangi telefon çok ısınıyor testini izleyin

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Yeni nesil androidler iyi çalışıyor iphone kadar iyi ben bunu bilirdim note 4 39 derecede çalışırken iphone 6 48 dereceyi buluyordu sdn hangi telefon çok ısınıyor testini izleyin
Bende 6 plus var sürekli oyun açıktır hatta şarjda kullanırım telefonu müzikte açarım hiç ısındığını görmedim her telefon ısıncak diye birşey yok iphone bükülüyor dediler ben büküldüğünü görmedim hatta ben ilk çıktığında aldım her telefonun aynı sorunu olucak diye birşey yok ablamda s6 var cayır cayır yanıyor kullanınca ona bakarsan

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende 6 plus var sürekli oyun açıktır hatta şarjda kullanırım telefonu müzikte açarım hiç ısındığını görmedim her telefon ısıncak diye birşey yok iphone bükülüyor dediler ben büküldüğünü görmedim hatta ben ilk çıktığında aldım her telefonun aynı sorunu olucak diye birşey yok ablamda s6 var cayır cayır yanıyor kullanınca ona bakarsan
Benim android kasacak dediler kasmıyor
O zaman her telefon kasacak diyede bir kaide yok
Açık testi var karşımızda tarafsız bir test ve testte onu gösteriyor.
Uzun lafın kısası iosun eski liderliği artık yok.
Note 7 de iphone 7 den çok çok daha üstün bir cihaz git ilk sayfaya yazımı oku ne dediğimi anlarsin

M

Murat Burç

SDN Okuru
benimde alışveriş sitelerine , banka sitelerine, haber sitelerine, seyahat sitelerine , spor sitelerine, ve sosyal sitelere felan gircek zamanım yok uygulamaya tıklıyorum tak açılıyor hem telefonu kasmıyor tarayıcıyıda kullanmıyorum uygulama daha hızlı ve sorunsuz açıyor ve senin işini bilmiyorum ama benim işim gereği finansı vs. takip etmem lazım bilgi edinmek için kullanmak lazım ve ben bunları samsung s6 cihaza yükledim şuan garantide neymiş sorunu telefon arkaplanda uygulama çok çalıştırmışta anakartı yanmış banane kullanamadıktan sonra bana işimi halleden cihaz lazım kasan donan değil s3 te şimdi aklıma gelmedi şuanda en yüksek donanım gerektiren bi oyun aç oyna bakalım oynayabiliyormusun hayat facebook instagram whatsaptan ibaret değil gerçi bunların bile bi zaman sonra eski sürümlere desteği kesiliyor sen o telefonu oyuncak niyetine kardeşine ver oynasın ciddi cihaz lazım bize para veripte işe yaramıyan değil not 7 iyi diyordum bende bak ben fan felan değilim giderim yeni cihazlara bakarım eğer 1 aylık deneme sürecimden geçerse kullanırım geçmezse satarım bu kadar yani
Bunlari bizde yapabiliyoruz tak diye açılıyor

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Son Dakika Samsung'dan Sevindiren Haber: Henüz Patlamayan Note 7'ler Teknik Servislerde Fünye ile Patlatılacak Şaka Bir Tarafa Kesinlikle İphone 7