3200 TL Telefon Tavsiyesi

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Selamun Aleykum ;

Bütçem 3000- 3200 civarıdır aslında iphone 7 almak istiyorum bu sene üniversiteye başlıcam hazırlık bitti ip7 3400 den çıkacağı için bütçemi zorlamakda sizce

6S PLUS mı - Ucuza Gelirse Note 7 mi ne düşüyorsunuz ?

Telefondan beklentilerim kamera fazla oyun oynamam 1 kaç oyun yeterli sosyal medyayı aktif olarak kullanırım film izlemeyi severim ve en önemlisi telefon beni kasmadan 3 sene götürmeli yorumlarınızı bekliyorum.

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Git beğen istediğini al. Bence 6s almalısın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 yi 3200 e bulman zor
S7 edge tavsiyem veya HTC 10 şuan için Tırnak içinde ''şuan için'' HTC 10 uzun kullanımda az biraz avantajlı duruyor. Ama yeni touhcwiz arayüzü yani note 7 arayüzü android 7.0 ile s7 edge'ye gelirse işler değişir mi bilemem. Ha iki telefonda seni 3 sene rahat rahat götürür

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Galaxy s7 edge alabilirsin. Çok güzel bir cihaz ve her yönüyle iphoneun önünde

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Günlük kullanımda ikisine sizi çok memnun eder ama 3 yıl kasma donma olmasın demişsiniz o yüzden ben 6S Plus derim.Kamerada ikiside çok iyi.Note 7 S Pen,kavisli ekran gibi artıları var.Dediğim gibi ben 6S Plus derim ama karar sizin.(S7 Edge de bir bakın derim şuan .kullanıyorum canavar gibi bir telefon)

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge 3 sene rahat kullanım sunar en az 6s plus kadar gider gitmez diyenlere aldırış etmeyiniz Note 4ü 2 senedir kullanan ve sorunu olmayan adamlar var.Kaldı ki touchwiz dahada hafifledi ve android 7.0 bomba gibi geliyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Cam kasa korkutuyor ve kavisli ekranının korumasızlıgı :mad:
Cam kasa sıkıntı olabilir.Kavisli ekranlı s7 edge iç camı korumada s7den daha başarılı
izleyin
6s plusa göre dayanıklı ama bazı şeylerin bedeli vardır bu telfonuda korumak gerekiyor

Son düzenleyen moderatör:

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
İlk aldığımda bende çok korkuyordum o yüzden kılıfla kullanıyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonu elime aldığımda bir preimumum his veriyor s7 edge
6s plusda kaliteli malzemeye sahip ama 5.5 inç olmasıan rağmen tasarım olarak kötü tasarlanmış bir telefon çerçeveleri çok fazla ve ekran kasa oranı daha düşük s7 edgeden
S7 edge'nin hissettirdği güzel his 6s plustan daha kuvvetli daha şık ve premium bir cihaz edge ekranı video izleme vb konularda da çok artı sağlıyor görüntü elde tutuluyor hissi veriyor. Tek sıkıntı biraz daha dayanıksız

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Günlük kullanımda ikisine sizi çok memnun eder ama 3 yıl kasma donma olmasın demişsiniz o yüzden ben 6S Plus derim.Kamerada ikiside çok iyi.Note 7 S Pen,kavisli ekran gibi artıları var.Dediğim gibi ben 6S Plus derim ama karar sizin.(S7 Edge de bir bakın derim şuan .kullanıyorum canavar gibi bir telefon)
Görüşünüzü dikkate alacağım teşekkürler.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Telefonu elime aldığımda bir preimumum his veriyor s7 edge
6s plusda kaliteli malzemeye sahip ama 5.5 inç olmasıan rağmen tasarım olarak kötü tasarlanmış bir telefon çerçeveleri çok fazla ve ekran kasa oranı daha düşük s7 edgeden
S7 edge'nin hissettirdği güzel his 6s plustan daha kuvvetli daha şık ve premium bir cihaz edge ekranı video izleme vb konularda da çok artı sağlıyor görüntü elde tutuluyor hissi veriyor. Tek sıkıntı biraz daha dayanıksız

Dostum ben bi telefona 3000 veriyorsam hiç yoktan o telefonu kapsız kullanmalıyım ? yanılıyormuyum premium hissi veriyorsa dayanıklılığıylada vermeli

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostum ben bi telefona 3000 veriyorsam hiç yoktan o telefonu kapsız kullanmalıyım ? yanılıyormuyum premium hissi veriyorsa dayanıklılığıylada vermeli
Alakası yok jet black cihaza APPLE AÇIKÇA BU CİHAZ ÇİZİLECEK KILIF ALIN diye açıklama yaptı o zaman atın çöpe gitsin jet blackde almayalım. Dayanıklılık isteyen dayanıklılık alır preimumum tasasarım elde his isteyen tasarımlı cihaz alır ben cihazı koryabileceğimi düşünüyorum s7 minde 3 aylık kullanımda 2 ayını kılıfsız kullandım zaten s7 edgeyide koruyan korur dayanıklılık premumium değildir şıklık kendini belli etme kendini öne çıkaran şık güzel özellikler premimum özelliklere girer dediğim gibi kılıfsız kullanılır sadece dikkatli olmak gerekir. ve tekrar söylüyorum s7 min 3 ayının 2 ayını kılıfsız kullandım kılıf daha 1ay oldu zamanında hakkı abide 6s plusa kılıf taktı o yüzden her telefonun bir yerden sonra kılıf ihtiyacı oluyor.
S7 edge dediğim gibi daha şık daha premiumum ve iki cihazda 5.5 inç olmasına karşın çok daha compact ve şık bir cihaz ve şıklık güzellik bakımından kesinlikle önde çizilme gibi durumu yok sadece cam kasası diğerlerine göre biraz daha dayanıksız.Ben çerçeve cumhuriyetinin çerçeveleri yerine s7 edgenin cam kasasını tercih ederim tekrar söylüyorum kendimi tekrar ediyorum ama s7 edge daha şık ve premimum cihaz düşürmemeniz gerekiyor.Başka sıkntısı yok eğer şeffaf bir kılıf alınırsada darbeler azalatılabilir ki Türk halkı olarak malımıza değer veririrz ve onu koruruz ben 3000 tllik cihazların korunmasınıda karşıyım şık sadece şeffaf bir kılıfla S7 edgenin karizması bozulmadanda korunabilir çizilmeere karşı düşmeye karşı darbeleri de bir yere kadar emer zaten bu kadar pahalı cihazları gözümüz gibi kullanır ve dikkatli kullanırız.
Sonuçta 6s plus dayanıklılık kısmında biraz daha öndeyken
S7 edge daha premiumum daha şık güzel bir cihaz
ikiside 5.5 inç ama s7 edge ciddi anlamda küçük hali hazırda 6s plus 5.7 inçlik note 7 den ve note 5 den büyük ve ekran kasa oranı bu fiyattaki bir cihaza yakışmayacak şekilde rezalet
Alt alta üstte topladığımızda suya dayanıklılığı hesaba kattığımızda S7 edge tasarım manasında 6s plustan çok önde

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamun Aleykum ;

Bütçem 3000- 3200 civarıdır aslında iphone 7 almak istiyorum bu sene üniversiteye başlıcam hazırlık bitti ip7 3400 den çıkacağı için bütçemi zorlamakda sizce

Telefondan beklentilerim kamera fazla oyun oynamam 1 kaç oyun yeterli sosyal medyayı aktif olarak kullanırım film izlemeyi severim ve en önemlisi telefon beni kasmadan 3 sene götürmeli yorumlarınızı bekliyorum.
iphone 7 den vazgeçin limitiniz yetmez. Kamera note 7 de daha iyi kardeşim ben note 7 derim , note 2 yi bile hala kullanan var note 7 de seni götürür...

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
iphone 7 den vazgeçin limitiniz yetmez. Kamera note 7 de daha iyi kardeşim ben note 7 derim , note 2 yi bile hala kullanan var note 7 de seni götürür...

İphone 7 den neden vazgeçiyim hem vazgeç diyorsun hemde note 7 diyorsun anlamadım ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu fiyat bandında en iyi seçenek s7 edge note 7 o fiyatlara düşmez

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İphone 7 den neden vazgeçiyim hem vazgeç diyorsun hemde note 7 diyorsun anlamadım ?
kardeşim fiyatı düşerse note 7 alırım demişsiniz ona itina den yazdım düşerse note 7 alınır iphone 7 daha pahalı çünkü. Ha eğer düşmezse s7 edge de alabilirsiniz...

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
kardeşim fiyatı düşerse note 7 alırım demişsiniz ona itina den yazdım düşerse note 7 alınır iphone 7 daha pahalı çünkü. Ha eğer düşmezse s7 edge de alabilirsiniz...

Anladım öneriniz için teşekkürler 6S plus almak varken s7 edge saçma geliyor

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 ye bu saatten sonra 3600 tl vermek mantıklı gelmiyor nedense ölü doğmuş bebek gibi
Hem olsada 3600 verdikden sonra 3800 verip 7 + alırdım
Note 7 7 plus tan bana göre çok daha iyi bir cihaz ama sizin tercihiniz başkadır bilemem fırsatım olsa 3600 verirdim ben şuan en iyisi

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Selamun Aleykum ;

iPhone 7 al biraz zorla bence üniversitede hem havan olur hem isteklerine cevap veren bir telefon, 6s kamera konusunda iyi değil

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Cam kasa sıkıntı olabilir.Kavisli ekranlı s7 edge iç camı korumada s7den daha başarılı
izleyin
6s plusa göre dayanıklı ama bazı şeylerin bedeli vardır bu telfonuda korumak gerekiyor
Hocam 2. videoda (S7 edge vs 6S plus) bir katakulli var gibi. 5:00 da ki çizik 4:36-4:38 arasında gözükürdü diye düşünüyorum. (Tabii ki kamera açısından kaynaklı bir yanılsama değilse)

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
:D6 plus kullanıyorum 2 sene olcak 1 kaç ayı kaldı işte valla bi 2-3 sene daha kullanmayı düşünüyorum bende öğrenciyim işte işe girince değiştirebilirim belki yada değiştirmem araba alırım:D eğer telefon diceğin bir telefon istiyorsan iphone al diğerlerine hiç bakmadan çünkü 1 gb ramle son çıkan oyunları rahatça oynayabiliyorum 250 fen fazla uygulama yüklü bi kere hata verdiğini görmedim Allaha şükür nazar değmesin tütütü :D diceğim bu kadar zaten iphone kamerada ileriye gitti eskisi gibi değil daha iyi oldu donanım mükemmel güncelleme desteği çok iyi özelliklede satış sonrası hizmet yani servisi daha da iyi

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Bence Zenfone 3 Deluxe ı bekle onu al kardeşim. Tasarımı şık ve aralarında en güçlüsü ya da iPhone 7plus al.Zenfone 3 deluxe alırsan sana yaklaşık 1000TL para da kalır bunu da göz ardı etme.