Andromedavor
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,339
Arkadaşlar bugün ikisinden birini almayı düşünüyordum;ama karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım. Düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum. Tşk
para sıkıntı değilse kesinlikle htc 10
Çoğu yerde ses kalitesinden bahsediliyor, bende çokça müzik dinleyen biriyim.Htc 10 al, ne kasar ne donar, ve ses kalitesi muazzam.
O zaman kaçırma. Hem kulaklık hem de hoparlör kalitesi muhteşemÇoğu yerde ses kalitesinden bahsediliyor, bende çokça müzik dinleyen biriyim.
Tam telefonuna denk geldin.Çoğu yerde ses kalitesinden bahsediliyor, bende çokça müzik dinleyen biriyim.
İşlemci ve grafik işlemcileri aynı olmakla beraber, HTC 10 Ses-Batarya-Malzeme kalitesi-Ağ bağlantısı(4,5 G indirme hızı)-SAR değeri-Ön kamerada bile optik görüntü sabitleme gibi özelliklerle ön plana çıkıyor.Para sıkıntı değil. Htcye ben de yakın duruyorum. Sanırım tam emin olmak istiyorum
fiyat avantajı hariç htc 10 daha iyi...Arkadaşlar bugün ikisinden birini almayı düşünüyordum;ama karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım. Düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum. Tşk
Htc 10 un rakibi s7 ailesidir.Lg g5 sadece fiyat bakımından tercih edilebilir bir telefon bence.Arkadaşlar bugün ikisinden birini almayı düşünüyordum;ama karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım. Düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum. Tşk
Hayırlı olsun güle güle kullanBaşka yerdede sordum. htc 10 önde durdu. Salı günü alıyorum inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun.Yardımcı olabildiysek ne mutlu.Başka yerdede sordum. htc 10 önde durdu. Salı günü alıyorum inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben de HTC 10 ile S7 edge arasında çok gidip geldim ve HTC 10 almaya karar verdim. Diğer özellikleri çok iyi inşallah bataryası 1 gün götürür beni.Başka yerdede sordum. htc 10 önde durdu. Salı günü alıyorum inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Başka yerdede sordum. htc 10 önde durdu. Salı günü alıyorum inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
hayırlı olsun ozaman. dediğimiz gibi bir htc10a sahip olmak en mantıklısı.Başka yerdede sordum. htc 10 önde durdu. Salı günü alıyorum inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Teşekkürlük bir şey yapmadık.hayırlı olsun ozaman. dediğimiz gibi bir htc10a sahip olmak en mantıklısı.