Galaxy S8'in İşlemci Performansı Nasıl Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Murat Burç

SDN Okuru
8890 in çoklu çekirdeği zaten herkesin üstünde asıl önemli olan grafik birimi ve tekli çekirdek performansı grafik birimi zaten Nvidia AMD ile çözülecek tekli çekirdek kısmı halledilirse bu iş tamam

Reaksiyon puanı
10,315
Samsung note 7 ile çizilen karizmayı öyle görülüyor ki gelecek cihazlarını sanatkârane bir titizlikle kurtaracağı belli oluyor.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
daha s7 ye alişmadık biz bunlar s8 diyor :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung note 7 ile çizilen karizmayı öyle görülüyor ki gelecek cihazlarını sanatkârane bir titizlikle kurtaracağı belli oluyor.
Bu işlemci iyi değil boş geliyor bana A11 ile yarışşıın istiyoruz biz iphonecilin ağızlarını her alanda kapadık tek benchmarklar ve güncelleme desteği kaldı bencmarklarda kapatalım geriye güncelleme kalsın.(Onu samsung beceremez zaten :D)

Reaksiyon puanı
10,315
Bu işlemci iyi değil boş geliyor bana A11 ile yarışşıın istiyoruz biz iphonecilin ağızlarını her alanda kapadık tek benchmarklar ve güncelleme desteği kaldı bencmarklarda kapatalım geriye güncelleme kalsın.(Onu samsung beceremez zaten :D)

Seneye eq.8895 ile çığır açacağa benziyor Samsung.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Seneye eq.8895 ile çığır açacağa benziyor Samsung.
Hayır açamayacak karşımızda 3300 gibi korkunç tekli skorlara sahip a10 ve a9x varken o iş biraz yaş bu kadar açık ve net grafik tarafıda öyle hayır günlük kullanımda fark ediyor mu pek değil lakin bu benchmarklarda üst çıkmamız şart 2300 tekli skor performansı yetersiz çoklu çekirdek perforamnsı zaten 8890ın bile yüksek tek çekirdek performansı ve grafik biriminde iyileştirmeler şart amd nvidia ile dediğim gibi iş birliği yaparsa güzel çünkü nvidia tegra x1 a9xin ensesinde şuan grafik birimi olarak

Reaksiyon puanı
10,315
Ya arkadaş, apple'dan işlemcisinden bana ne, ben note4 kullanıyorum ve onun işlemcisi hala canavar gibi...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya arkadaş, apple'dan işlemcisinden bana ne, ben note4 kullanıyorum ve onun işlemcisi hala canavar gibi...
Note 4 zaten note serisinin efsanesi ona lafım yok
Diyorum ki bu işlemci yeterli değil iphone taraftarlarının tek kozu bu işlemci ondan daha iyi olması lazım diyorum

Reaksiyon puanı
10,315
@Apple sevdalısı, ben öyle şeylere takmam kafayı, sonuçta hiçbiri benim babamın malı değil. Biri özellikleriyle hoşuma gider ve alırım. Ötekine bakmam bile. Benim asıl merak ettiğim başka bişey var, bu Çin markaları neden hepsi çift sim hattı kullanıyorum anlamıyorum. Bugün baktım da neredeyse çift hat özelliği kullanmayan Çin markası yok gibi. Mesela ZTE'nin tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor lakin hepsi de çift hatlı ve benim bu çift hat özelliğinden acayip derecede gıcık oluyorum. Kesinlikle istemiyorum. Ya manyak bu adamlar ne, isteyen için çıkar ama bütün modellerin tamamına koymak da ne oluyor. :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
@Apple sevdalısı, ben öyle şeylere takmam kafayı, sonuçta hiçbiri benim babamın malı değil. Biri özellikleriyle hoşuma gider ve alırım. Ötekine bakmam bile. Benim asıl merak ettiğim başka bişey var, bu Çin markaları neden hepsi çift sim hattı kullanıyorum anlamıyorum. Bugün baktım da neredeyse çift hat özelliği kullanmayan Çin markası yok gibi. Mesela ZTE'nin tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor lakin hepsi de çift hatlı ve benim bu çift hat özelliğinden acayip derecede gıcık oluyorum. Kesinlikle istemiyorum. Ya manyak bu adamlar ne, isteyen için çıkar ama bütün modellerin tamamına koymak da ne oluyor. :(
Bilmiyorum mi5de tek simdi sanırım

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Samsung nasıl hissediyor bilmiyorum.ama bu aralar samsungta yumurta .. ağzına gelmiş durumda.güzel birşeyler patlatacak galiba :) :)

Reaksiyon puanı
10,315
Yenilenmiş cihazlar gönderilmeye başlanmış. Yeni cihazlar sorunsuz olur, "Elma"ya da beklenmedik bir kurt girerse ne olur?
Rüzgâr tersine döner... Mi?Döner, dönebilir.
Jet black çok çabuk soyulabilir mesela, birkaç ayda haritaya dönebilir... Mi, döner.
Pili şişebilir, ekran sararabilir vs...
Bekliyoruz efendim :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yenilenmiş cihazlar gönderilmeye başlanmış. Yeni cihazlar sorunsuz olur, "Elma"ya da beklenmedik bir kurt girerse ne olur?
Rüzgâr tersine döner... Mi?Döner, dönebilir.
Jet black çok çabuk soyulabilir mesela, birkaç ayda haritaya dönebilir... Mi, döner.
Pili şişebilir, ekran sararabilir vs...
Bekliyoruz efendim :D
iPhone 6 sesleri geliyor. iPhone 7 den:D
Bükülmeler buna bağlı su geçirme ;)

Reaksiyon puanı
10,315
iPhone 6 sesleri geliyor. iPhone 7 den:D
Bükülmeler buna bağlı su geçirme ;)

Evet, o sesleri ben de duyuyorum, ÇATUR, ÇUTUR! :D
Ve şimdi de "Su geçirmez" sertifikası... Ama,
Ama... Su geçirebilirmiş, garantisi yokmuş...
Vışşş dedim valla :)
Aynı durum Samsung için olsaydı bizim elmacı arkadaşların laf sokuşturmalarından geçilmezdi buralar, yıkılırdı valla! :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Evet, o sesleri ben de duyuyorum, ÇATUR, ÇUTUR! :D
Ve şimdi de "Su geçirmez" sertifikası... Ama,
Ama... Su geçirebilirmiş, garantisi yokmuş...
Vışşş dedim valla :)
Aynı durum Samsung için olsaydı bizim elmacı arkadaşların laf sokuşturmalarından geçilmezdi buralar, yıkılırdı valla! :)
Yakarlardi ortalığı aman aman Allah korusun.