sağa sola bak bulursan gm 5 plus al...Tam olarak 800 liram var yani üstüne para koyamam ona göre tavsiyelerde bulunun
[QUUE="Barış Bayraktar, post: 4052672, member: 468372"]Telefondan beklentileriniz nelerdir?
Vibe X2 çok iyi ve şık bir telefon ama şarjı çok kötü ve kronik sorunları var. Size sorunsuzu denk gelmiş.lenovo vibe x2 kullanıyorum. hepsiburada da tam 800 lira. tükebmeden almalısın mükemmek bir fiyat performans cihazı
Lenovo x2nin üretimini durduralı birkaç ay oldu. İlk partında ısınma, donma ve kamera konusunda kronik sorunlar vardı. İkinci ve sonraki partında düzelmiş ama yine de kullanıcılardan şikayet geliyordu. Pil konusunda 3-4 saat ekran süresi alıyorsunuz kapasitesine göre pil ömrü gayet iyi. Lenovo yeni arayüzünü çıkarttığı için vibe shot, vibe x2, z2 proya fln marsmallow vermedi cihazın garantisi dolsun rootluyacağım zaten. Şarj konusunda vodafone hat kullanırken sıkıntı yaşadım turkcelle geçtim mecbur sonra düzeldiVibe X2 çok iyi ve şık bir telefon ama şarjı çok kötü ve kronik sorunları var. Size sorunsuzu denk gelmiş.
Bulabilirsen sony xperia m4 aqua al.Bulamazsan casper via e1,lenovo k5 veya lg k10 a bakabilirsinTam olarak 800 liram var yani üstüne para koyamam ona göre tavsiyelerde bulunun
Evet Sony'nin telleride güzel.Bulabilirsen sony xperia m4 aqua al.Bulamazsan casper via e1,lenovo k5 veya lg k10 a bakabilirsin
Nerersi f/p? F/p de. Tam bir f/p ürünü denecek kadar değil. O da geçen senenin telefonu olduğu için.Sansung galaxy J7 al bence bu fiyata tam f/p ürünü![]()
2016 sürümü de var, her sene üretiliyorNerersi f/p? F/p de. Tam bir f/p ürünü denecek kadar değil. O da geçen senenin telefonu olduğu için.
2016 modeli pek de f/p sayılmaz bence.2016 sürümü de var, her sene üretiliyor![]()
4.5G yi bulundurması görüntülü arama özelliğinin içinde bulunması ön flaşı ve gerçekten fiyatına göre performanslı arka kamerası bence onu f/p ürünü yapıyor2016 modeli pek de f/p sayılmaz bence.![]()
J7 pek mantıklı gibi gelmiyor ya. Arkadaşım memnun kalmamıştı performansından. Ama kullanmadığım için pek deneyimim yok o yüzden bilemem.2016 sürümü de var, her sene üretiliyor![]()
Aynen bencedeO fiyata alınabilecek en iyi telefon Xiaomi Mi4 4G