iPhone 7Plus hakkında...

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar telefon alacağım ama ögrenciyim. iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum size bir kaç sorum var .
1-) iPhone 7 Plus hangisi sizce ? (Hafıza ve renk)
2-) Telefonu yurt dışından almak güvenilir mi? (1e1 aynı olur mu güncelleme de veya her hangi bir konuda arıza çıkartır mı ?)
3-) Değilse eğer öğrenciyim kredi kartım yok ve nakit para da 4.000 tl üzerini bulmam zor başka alma yolu var mı?
4-) Operatörler normal piyasaya göre ne kadar fark koyuyor. Ve operatörlerden almak mantıklı mı ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar telefon alacağım ama ögrenciyim. iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum size bir kaç sorum var .
2-) Telefonu yurt dışından almak güvenilir mi? (1e1 aynı olur mu güncelleme de veya her hangi bir konuda arıza çıkartır mı ?)
3-) Değilse eğer öğrenciyim kredi kartım yok ve nakit para da 4.000 tl üzerini bulmam zor başka alma yolu var mı?
4-) Operatörler normal piyasaya göre ne kadar fark koyuyor. Ve operatörlerden almak mantıklı mı ?
Telefona o kadar para verilmez diyosan ben zengin öğrenciyim git 7 Plus black alın , operatörler 1000-2000 lira kar koymadan satmazlar.
Yurtdışından biri tarafından getirilirse çok daha ucuza olur.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Telefona o kadar para verilmez diyosan ben zengin öğrenciyim git 7 Plus black alın , operatörler 1000-2000 lira kar koymadan satmazlar.
Ben yurtdışından getirtme imkanım var ama birebir aynı güncellemelerde sıkıntı yapmaz sorunsuz çalışır mı onuda merak ediyorum.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Ben yurtdışından getirtme imkanım var ama birebir aynı güncellemelerde sıkıntı yapmaz sorunsuz çalışır mı onuda merak ediyorum.
Hiçbir sıkıntı olmaz. Araştırırsanız bazı model no'larda 1 sene garantide var

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
En iyisi ve uygun fiyatlısı olmak üzere K.ırak'tan falan getirebilirsen getir.:)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Dünya'da İphone satılan çoğu yer Türkiye'den ucuz
ben sadece ıphone değil tüm telefonlar için sormuştum.mesela batuma gezmeye gitmeyi düşünüyorum.oradaki telefonlar buradan daha ucuz olabilir mi?gerçi oranın parası lari bizim liradan daha değerli

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhaba. Sorduğunuz gibi yanıtlayalım.

1-) İphone 7 de hero rengi olarak JetBlack rengini seçti çoğu kullanıcıda yaptığı yorumlarda JetBlack renginin beğendiğini ön görüyor. Benim düşüncem ise ben parlak değil Mat reng seviyorum o yüzden Mattblack alırdım ve hafıza da kullanıcıdan kullanıcıya kullanım şeklinde farklılık gösterir 64gb kullanıyorum dolduramıyorum 128gb de bana fazla gelir o yüzden 32gb bence ideal.

2-)Telefon birebir aynı olur fakat hiç yurtdışından cihaz almadığım için bu konuda bir deneyimim yok alma imkanım olsada biraz daha fazla ayatlayıp türkiyeden alma taraftarıyım.

3-)Eğerki jetBlack rengi haricinde diğer 4 renkten gold-Rosagold-Silver-Mattblack bu renklerden herhangi birini 32 gb versiyonunu alırsanız 3899tl fiyatına çıkıcağı tahmin ediliyor sıkıntı yaşamazsınız ama JetBlack rengini almak isterseniz o rengi özel sadece 128 ve 256gb seçenekleri mevcut 4399 veya 4499 gibi bir fiyat olucaktır 4bin tl'yi aşmanız gerekicektir.

4-) Operatörler en az 1000-2000 tl fiyat farkı çok rahat koyuyor yoksa öyle kolay cihaz vermezler bence bulaşmayın imkanınız varsa nakit alın.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yurtdışından alınan iPhone'la burdan alınan iPhone bire bir aynıdır. Yalnız sim unlock olmasına dikkat edin. Bir de pasaport kaydı gerekir.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bizim orada adamlar K.ırak'tan kutu kutu getirdiler.(not:gayrıresmi bir şey yok.):rolleyes::D

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba. Sorduğunuz gibi yanıtlayalım.

1-) İphone 7 de hero rengi olarak JetBlack rengini seçti çoğu kullanıcıda yaptığı yorumlarda JetBlack renginin beğendiğini ön görüyor. Benim düşüncem ise ben parlak değil Mat reng seviyorum o yüzden Mattblack alırdım ve hafıza da kullanıcıdan kullanıcıya kullanım şeklinde farklılık gösterir 64gb kullanıyorum dolduramıyorum 128gb de bana fazla gelir o yüzden 32gb bence ideal.

2-)Telefon birebir aynı olur fakat hiç yurtdışından cihaz almadığım için bu konuda bir deneyimim yok alma imkanım olsada biraz daha fazla ayatlayıp türkiyeden alma taraftarıyım.

3-)Eğerki jetBlack rengi haricinde diğer 4 renkten gold-Rosagold-Silver-Mattblack bu renklerden herhangi birini 32 gb versiyonunu alırsanız 3899tl fiyatına çıkıcağı tahmin ediliyor sıkıntı yaşamazsınız ama JetBlack rengini almak isterseniz o rengi özel sadece 128 ve 256gb seçenekleri mevcut 4399 veya 4499 gibi bir fiyat olucaktır 4bin tl'yi aşmanız gerekicektir.

4-) Operatörler en az 1000-2000 tl fiyat farkı çok rahat koyuyor yoksa öyle kolay cihaz vermezler bence bulaşmayın imkanınız varsa nakit alın.
ALLAH razı olsun kardeşim. Bu dediğin fiyatlar Plus için geçerli değil mi? Birde Amerika dan tanıdığım ben istersem alacak 2500 e felan maal olur dedi. Mantıklı yani değil mi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
ALLAH razı olsun kardeşim. Bu dediğin fiyatlar Plus için geçerli değil mi? Birde Amerika dan tanıdığım ben istersem alacak 2500 e felan maal olur dedi. Mantıklı yani değil mi
Hepimizden Allah razı olsun. Rica ederim.
Tabiki iphone 7 plus 32gb versiyonu için geçerli en yüksek türkiyede 3899 olucak büyük ihtimalle. 2500tl ye geliyorsa mantıklı ama şunu unutmayın sayarkende fiyatı düşük olucaktır yurt dışı olduğu için birde 2500tl ucuzmuş 2800 civarı düşünüyordum

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Hepimizden Allah razı olsun. Rica ederim.
Tabiki iphone 7 plus 32gb versiyonu için geçerli en yüksek türkiyede 3899 olucak büyük ihtimalle. 2500tl ye geliyorsa mantıklı ama şunu unutmayın sayarkende fiyatı düşük olucaktır yurt dışı olduğu için birde 2500tl ucuzmuş 2800 civarı düşünüyordum
Amerika'da 769 dolar tabi hemen almayacağım ilk seriden sonra. Çünkü ne zaman çevremde birisi bir telefonu çıkar çıkmaz alsa hep sorunlu oldu. Bende beklerim biraz. Bakalım aynı özellik de olur yani değil mi ? Bir sıkıntı çıkarmazsa öyle alıyım diyorum.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Amerika'da 769 dolar tabi hemen almayacağım ilk seriden sonra. Çünkü ne zaman çevremde birisi bir telefonu çıkar çıkmaz alsa hep sorunlu oldu. Bende beklerim biraz. Bakalım aynı özellik de olur yani değil mi ? Bir sıkıntı çıkarmazsa öyle alıyım diyorum.

Yok tabiki birebir aynı telefon hiç bir farkı yok @MrSmoke yazdıklarınada dikkat ederseniz sim unlock olmamasına birde alıdnığı zaman açıp kutuyu bi kontrol etsinden sorun çıkmazda yine tedbir sonuçta yurtdışından gelicek

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yok tabiki birebir aynı telefon hiç bir farkı yok @MrSmoke yazdıklarınada dikkat ederseniz sim unlock olmamasına birde alıdnığı zaman açıp kutuyu bi kontrol etsinden sorun çıkmazda yine tedbir sonuçta yurtdışından gelicek

Sim unlock olmaması değil sim unlock diğer adıyla sim free olması lazım telefonun. Yoksa türkiyede hiçbir kart ile çalışmaz.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Sim unlock olmaması değil sim unlock diğer adıyla sim free olması lazım telefonun. Yoksa türkiyede hiçbir kart ile çalışmaz.

Onu bende biliyorum sadece sizi etiketleyince yazınıza paralel yazdımki kafa karışıklı oluşmasın diye

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence operatörden alma tam anlamıyla kazık yersin 5000-6000₺'ye gelir. Eğer yurt dışından getirirsen Amerika'dan al çünkü en ucuz iPhone orada satılıyor ama eğer bizim komşu ülkelerden getirirsen çok devasa bir fiyat farkı yaşamazsın. O yüzden F/P cihazı alman daha mantıklı.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Birde 32 GB 'lık video resim ve diğer sanal uygulamalar için yeterli olur mu ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Operatörler kazık değil daha ötesinden bir fiyat sunuyor. 3500 lik telefonu 6000-6500'e mal ettiirir

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Yurtdışından almak bu devirde ve Türkiye'de bulunmaz nimet.Bana 32 paşa paşa yeter seni bilmem ama bana 16 yetiyor.
1-2 ay beklersen iyi olur bir sorunu varsa ilk serilerde düzelmesi açısından.1 yıl garanti oluyor diye biliyorum.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Keşke 64 ü kaldırmasalardı. 128 bana fazla gelir 32 de düşündürüyor açıkcası.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
öğrenci adam o telefona bakmaz git gm 5 plus al kardeşim veya 1500 tl ye benim gibi xiaomi mi 5 al...

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
1- Butercih sana kalmış bana göre 128 GB yeter sana göre fazla gelir ben Gold rengi isterim sen sevmezsin siyah istersin bu soru bana göre kişinin cevaplaması gerekiyor eğer 7 mi yoksa 7 Plus mı deseydin Plus derdim

2-güvenli ve tanınmış mağazalardan alırsan herhangi bir sorun ile karşılaşmaszın

3-yurt dışından alabiliyorsan 7 Plus 128 GB Almanya'da. Bin Euro oradan alabilirsin 3500 3700 e geliyor

4 operatörler taksitlendirmeye göre fark katıyor eğer 36 ay ödemeli alırsan ekstradan bir buçuk. İki milyar fazladan ödeyebilirsin

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Kardeşim maddi durum var ama bütün bütçemi ayıramam. Ama taksitle her türlü alırım. Birde zamanında G2 almıştım 1.700 tlye daha sonra satmak istedim çok zarar ediyordum. Artık Apple'dan vazgeçmem. iPhone 7 Plus Jet black almaya çalışcam. Amerikadan.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Kardeşim maddi durum var ama bütün bütçemi ayıramam. Ama taksitle her türlü alırım. Birde zamanında G2 almıştım 1.700 tlye daha sonra satmak istedim çok zarar ediyordum. Artık Apple'dan vazgeçmem. iPhone 7 Plus Jet black almaya çalışcam. Amerikadan.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.:)