iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
iPhone 6 lar ilk çıktığında problem fazlaydı ölü piksel ön kamera kayması ekranın üst sol sağ köşelerinde siyahlık bekle derim
Bekleyemeye çalışacağım ama pek sürdüremem heralde :D 2. parti ürünler ne zaman çıkıyor ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Çok küçük bi siyahlıksa evet ölü piksel ama ben ölü pikselin düzeltilebildiğini sanıyordum

Çok küçük sayılır. Zor farkediliyor. Nasıl düzeltilebiliyor? Ankara'dayım Apple Store'a götüremiyorum. Lydia hakkında çok şikayet var. Vatanbilgisayardan almayın ilk parti satıyorlar[emoji23]

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Çok küçük sayılır. Zor farkediliyor. Nasıl düzeltilebiliyor? Ankara'dayım Apple Store'a götüremiyorum. Lydia hakkında çok şikayet var. Vatanbilgisayardan almayın ilk parti satıyorlar[emoji23]
lydia ?

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Takılmış piksellerin onarımı şu şekilde :
Takılmış pikseller genellikle üretim hatasından kaynaklanan hatalardan meydana gelir. Birçok durumda, bu yönde geliştirilmiş herhangi bir yazılımı kullanarak ya da doğrudan kullanıcının müdahelesiyle bu tür piksellerin onarılması mümkün.Doğrudan müdahele yönteminde ekranın bu tip piksellerden etkilenmiş olan yüzeyine bir kalemin arkasında bulunan silgiyle hafifçe baskı uygulanması söz konusudur. Silgiyle ekran yüzeyine yapılan bu baskılar neticesinde ekranın içinde yer alan sıvının panel boyunca hareket ettirilmesi sağlanabilir. Bunlar kesin çözüm değildir sadece ihtimal haberin olsun.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

Ölü piksel için siteler var işte sırayla tam ekran renkler arasında geçiş yapıyorsun bu yöntemle olup olmadığı belli olur.
Ankara kısmında Apple Store canlı destek ile konuşup kargo imkanı var mı bi sorun

ea_44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben genelde Eminönü'nde yer alan gelenek sahibi distribütörlerden alma taraftarıyım adamlar işini biliyor, geçen sene Note 5 ilk çıktığında Vatan,Teknosa,Mediamarkt gibi yerlerde 2.700 TL civarındayken ben 2.200 TL'ye Eminönü'nden almıştım, garanti konusunda da Samsung resmi sitesinde cihazın kodunu girdiğimde Resmi Garanti Süresi görünüyordu, tabi bu Apple olduğundan pek bir fikrim yok, Eminönü'ndeki adamdan alsam Zorlu Center'daki Apple Merkezine garanti kapsamında götürebilir miyim emin değilim.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ölü piksel için siteler var işte sırayla tam ekran renkler arasında geçiş yapıyorsun bu yöntemle olup olmadığı belli olur.
Ankara kısmında Apple Store canlı destek ile konuşup kargo imkanı var mı bi sorun

Teste gerek yok. İyi bakınca belli oluyor her türlü renkte oluyor. Ölü piksel gibi değil de çok minik bir leke var. Cihazı göndersem yedekte kullanacak cihaz yok. Uzun sürer. Ankara içinde halletmem lazım.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Teste gerek yok. İyi bakınca belli oluyor her türlü renkte oluyor. Ölü piksel gibi değil de çok minik bir leke var. Cihazı göndersem yedekte kullanacak cihaz yok. Uzun sürer. Ankara içinde halletmem lazım.

Ankarada mutlaka kvk genpa falan vardır. Gerçi onlar apple'a mı gönderiyordu kendi mi yapıyorlardı ınu unuttum.

Ali Musa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple'in yeni telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcıları ve meraklıları soru, sorun, görüş ve önerilerini buradan konusuyor.

780b40e41db851242bc487c91ba0079d.jpg

iPhone 7 ve 7 Plus'un başlıca yeniliklerine gelirsek :

-Artik en düşük hafıza 32 Gb
-A10 islemci, M10 yardımcı islemci
-12 Mp çok daha gelismis arka kamera(Plus ta çift kamera mevcut)
-7 Mp geniş açılı ön kamera
-Yeni siyah ve simsiyah renk seçeneği
-Mekanik tuş yerine artik basma gerektirmeyen tuş
-Toz ve su geçirmezlik(IP 67)
-Yeni stereo hoparlör
-Lightining kulaklik girişi.
-iPhone 7 649 dolar, 7 Plus 769 dolar (32 gb amerika fiyati)

Detaylı Teknik Özellikleri buradan bulabilirsiniz :iPhone 7 - Teknik Özellikler
Sizin cihaz hakkinda düşünceleriniz ve merak ettikleriniz neler?
Ekli dosyayı görüntüle 7852 Ekli dosyayı görüntüle 7851 Ekli dosyayı görüntüle 7853

Merhaba acil yardım istiyorum. Amerika'dan İPhone aldığım da Nasıl bir sıkıntı yaşarım ? Acil!

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Merhaba acil yardım istiyorum. Amerika'dan İPhone aldığım da Nasıl bir sıkıntı yaşarım ? Acil!

Sim free olursa bir sıkıntı çıkmaz, sim free'den kastım iPhone'ların bazıları belirli hatlarla çalışıyor. Türkiyeye gelince kulkanma imkanı olmaz yani.
Bir de pasaport kaydı gerekiyor internette nasıl yapıldığı anlatılıyor

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
ne zaman gelecek acaba iphone 7 bu ay sonunu bulurmu ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ekim deniyor ama kendi tahminim ekim ortasını geçer.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar 16 eylülün gecesinde bir tanıdığım Hollandadan uçakla buraya gelecek.
16 sında Hollandada satışta olur mu iphone 7 ler yoksa dağıtıma mı başlanır?
Hollanda fiyatlarına nereden ulaşabilirim?

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar 16 eylülün gecesinde bir tanıdığım Hollandadan uçakla buraya gelecek.

ha hollanda ha türkiye aynı paraya denk gelir :) bence beklemek lazım açıkca note mi teslim ettim bugün önce note 7 gelirse trye kesinlikle note 7 ile devam edicem

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

Satışa sunulursa bile stoklara yetişmek lazım. Öncelik ön sipariş verenlerde olacak.

ea_44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne zaman gelecek acaba iphone 7 bu ay sonunu bulurmu ?

20 Ekim gibi bir söylenti dolaşıyor ama adı üstünde söylenti, bu söylentiye ek olarak iphone 7'nin 3.400 TL, iphone 7 plus'ın da 3.900 TL olacağı gibi söylentiler de var hep beraber beklemedeyiz.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Yenisi çıktı siye saati elden çıkarttım saatsiz kaldım. [emoji58] Hiç ses çıkmıyor ne zaman gelecek bu?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
20 Ekim gibi bir söylenti dolaşıyor ama adı üstünde söylenti, bu söylentiye ek olarak iphone 7'nin 3.400 TL, iphone 7 plus'ın da 3.900 TL olacağı gibi söylentiler de var hep beraber beklemedeyiz.

Saatte o kadar geç gelirse yandık. 20 ekim ne ya.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Merhaba arkadaşlar, ben de 7 plus kullanıcısı olmaya karar verdim, elimde Note5 vardı 32 GB hafızalı onda bile 12-13 GB hafızayı zor kullanmışımdır bu yüzden 32 GB hafızalı modelinden almayı düşünüyorum, jetblack modeli 128 ve 256 GB hafıza seçenekleriyle sunulacağından, ayrıca parmak izi bırakması ve kolay çizilmesi itibariyle (Kullanıcıya sunulacak tasarımı fiziksel olarak deneyimlemiş bir arkadaştan duydum bunları ve ayrıca apple da sitesinde bu uyarılara yer vermiş.) silver, gold veya black 3lüsünün arasında kaldım, tercihimi blackten yana kullanmayı düşünüyorum, renk konusunda deneyimli iphone kullanıcılarının önerileri nedir acaba? iphone 4s'ten sonra (onu da siyah kullanmıştım) ilk defa bir iphone kullanacağım çünkü.
jet black dışındaki siyah bile oldukça güzel eskiden olan space grey den daha iyi mesela

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Eğer maddi durumun müsaitse telefon değiltiştirmek istiyorsan kesinlikle geçmelisin. Şayet iphone 7 plus'ı öneririm 6s plus var bende bataryası çok iyi büyük olması sorun büyüklük sorun değilse geç 7 plusa ama şunuda belirtiyim bataryaya önem vermesem 7 alırdım çok kibar
bende büyük telefonu hiç sevmem o yüzden daha çok önceden 7 alacak olsam plus almam diyodum ama şimdi 7 ye çift kamera koymamaları kötü oldu mecbur büyüğe alışıcaz gerçi çift kamera çok gereklimi ki

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bence apple 7s'de bombayı patlatacak çünkü iPhone'un 10.yılı.Bu arada önerim bekleyebiliyorsanız 7s almanızdır alacaklar için.S serileri her zaman donanımsal olarak büyük Değişiklikler barındırır.
bi beklemeye başlarsan teknolojik alet alamadan geçer zaman maddi durumuu yeterli olanlar telefonunu temiz kullansın satıp 1000 tl eklemeyle her yıl yeni telefon kullanabilir

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Merhaba telefonu yalnız watsapp safari swarm snapchat Facebook gibi uygulamalar için kullanıyorum çok fazla yormam yani sportify filan acaba 6S Plus 64 GB mı alayım 7 Plus 128 GB mı kararsızım bazen gerek yok 7 ye 6s Plus alayım diyorum yardımcı olur musunız
o zaman sana 6 bile yeter

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
bende büyük telefonu hiç sevmem o yüzden daha çok önceden 7 alacak olsam plus almam diyodum ama şimdi 7 ye çift kamera koymamaları kötü oldu mecbur büyüğe alışıcaz gerçi çift kamera çok gereklimi ki
Çift kamera kullanıcılar açısından her zaman gerekli olmayabilir fakat pil gücü açısından plus modeli her zaman büyük olmasının karşılığını veriyor. Cebinizdeyken ayakkabınızı bağlayamıyorsunuz o ayrı bi mesele :D