Sony xperia xa ultra

boboerman

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadasşlar

1600 tl butcem var LG G4 alacaktım fakat bootloop ve greenshot hataları yuzunde vazgeçtim .
o yüzden SONY XPERIA XA ULTRA almaya karar verdim fakat işlemçisi MediaTek MT6755 bende soru işareti bıraktı siz önerır mısın?

teknoburaks24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
inanmasın aynı sorun bende de var 1600TL bütçe var reeder p10s almıştım sonra geri sattım şuan 1600TL bütçe var lg g4 düşünüyordum sonra sony ye bakim derken sony xperia xa ultra yı buldum çok beğendim şöyle bi sıkıntı var bende grafik den takıldım Mali-T860MP2 var yani oyunlarda kasma yaşatırmı onu düşünüyordum ben işlemcisi kötü değil iyide değil orta derecede yani alınabilecek bir cihazmı bende kararım kesin alıcam ama yorumlarıda merak ediyorum açıkcası.

teknoburaks24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadasşlar

1600 tl butcem var LG G4 alacaktım fakat bootloop ve greenshot hataları yuzunde vazgeçtim .
o yüzden SONY XPERIA XA ULTRA almaya karar verdim fakat işlemçisi MediaTek MT6755 bende soru işareti bıraktı siz önerır mısın?
valla değim gibi işlemcisi kötü değil fakat iyide değil yani orta derecede yani oyunlarda sıkıntı çıkarmicak bir cihaz reeder p10s de aynı işlemciyi kullanıyordu hiç bir şekilde kasma yaşamadım fakat grafik birimi benim kafama takılan yer sony xperia xa ultra da oyunlar kasarmı kasmamzmı hiç bir fikrim yok ama işlemci kötü değil yani onu söylim.

kaoitkadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg G4 de ghost screen felan da var sıkıntılı cihaz,Xa ultra da batarya kötü grafik kartı orta seviye iş görür.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Oyun oynuyorsanız alınmaz.Oynamıyorsanız alınabilir günlük işlemlerde sıkıntı olmaz.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
oyun acısından sıkıntısı nedir?
Akıcı bir oyun deneyimi olmaz yada hep düşük ayarlara çekersin orta seviye işlemcilerde durum bu.Sen bakma oyun testlerine hep trailer oynuyor adamlar oyunun kasması oyunda ilerleme olunca anlaşılır.

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Orta seviye bir işlemci çok kötü de değil çok iyide değil alınabilir bir telefon.Telefonu incelemeye gittiğimde tasarımı rengi sesleri çok hoşuma gitmişti.Tek eksik tarafı bana göre bataryasının mah değeridir.Cihazı alabilirsiniz.

boboerman

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Akıcı bir oyun deneyimi olmaz yada hep düşük ayarlara çekersin orta seviye işlemcilerde durum bu.Sen bakma oyun testlerine hep trailer oynuyor adamlar oyunun kasması oyunda ilerleme olunca anlaşılır.
Şu durumda XA Ultra yerine bütceyı bıraz daha yukseltıp Sony Xperia z5 premium almak daha mı iyi?

teknoburaks24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ya tasarımı çok dikkat çekiyor millet hep tasarımı çok iyi büyük ekran diye kendine çekmeyi başarıyor xa ultra alınmaz diye bişi yok alınır ama normal günlük işlerde kullanmak için alınır oyun içinde şunu diyim ben oyunlarda sıkıntı olmaz ama yüksek grafikde değil düşük grafikte oynarsınız 1600TL bütçe bende de var bende başta bu telefona takıldım ama tabi lenovo vibe p2 ve asus zenfone 3 gibi canavar telefonlar türkiye ye gelmesi yakın olduğu için ben biraz daha beklemeni tavsiye ederim açıkcası

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Note 4 6.0.1 bile almadı diye biliyorum alanlardanda hemen geri çekilmişti bir ara ?