iphone 4s telefon kütür kütür yardım edin ?

AmdTek1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
babamın eski iphone 4s ile s4 minimi takas etmiştim keşke etmeseydim.Telefon clash of clansa girince veya herhangi farklı bir oyuna girince (clash of clans da daha fazla) oyun kütür kütür kırılmaya başlıyor.Brother in arms 3 ü s4 minide rahat rahat oynarken 4s te insan oynamak istemiyor.

İos 7 ye dönsem veya 8 e bu sorun düzelirmi?Telefonun arka camı kırık bunla alakalı bir sorun olabilrimi ? Yasal ios 7-8 nasıl bulabilrim?

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba
babamın eski iphone 4s ile s4 minimi takas etmiştim keşke etmeseydim.Telefon clash of clansa girince veya herhangi farklı bir oyuna girince (clash of clans da daha fazla) oyun kütür kütür kırılmaya başlıyor.Brother in arms 3 ü s4 minide rahat rahat oynarken 4s te insan oynamak istemiyor.

İos 7 ye dönsem veya 8 e bu sorun düzelirmi?Telefonun arka camı kırık bunla alakalı bir sorun olabilrimi ? Yasal ios 7-8 nasıl bulabilrim?
Eski sürümlere geri dönemezsiniz bildiğim kadarıyla.

Fundikap

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Maalesef dönemezsin ayrıca iOS 10 çıkınca çoğu program sürüm yükseltecek 1 yıla kadar yani o telefon 2 yıl daha gitmez geçmiş olsun

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
5S bile iki kez düşündürürken 4S neden ki ? neyse geçmiş olsun. sürümü ancak jailbreak ile düşürürsün yasal bir yolu yok maalesef düşürsen bile