6 İnçlik Meizu M3 Max Tanıtıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
6 İnçlik Meizu M3 Max Tanıtıldı!

Meizu, Çin'de gerçekleştirilen bir etkinlikte M3 Max akıllı telefonunun tanıtımı gerçekleştirdi. Ekran tasarımı ile dikkat çeken telefonun diğer özelliklerini neler oluşturuyor?

:: Meizu'nun yeni telefonu M3 Max'ın beklentileri karşılayabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:

Ersin Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çin tarafından bakacak olursak onlar için büyük nimet bir telefon. Bizim tarafımızdan bakacak olursak daha güzel nimetler var. Casper A1'in 1500TL olduğuınu düşünürsek, bunun da yurtdışından geldiğini düşünürsek fiyatı düşük olursa ilgi görebilecek bir telefon. He o kadar büyük ekranlı bir telefonda ben en azından 2k bir çözünürlük beklerdim ama muhtemelen bataryayı hesaba kattılar. Öyle birşey yapsalardı batarya büyüyecekti. O yüzden yapmamışlar. İdare eder bir telefon ama ben almam. Birincisi büyük. İkincisi HD ekran. Üçüncüsü de ilk iki nedenim. Teşekkürler.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
xiaomi mi max daha iyi tercihtir bence

Ersin Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ASUS Zenfone 2 ile Xiaomi MI5 arasında kaldım aslında. Önümüzdeki günlerde bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tamamen marka isminden kaybediyorlar daha premium , göze ve kulağa hoş gelebilecek bi marka ismi tercih edilebilirdi.Bunun yanı sıra hem tasarım hem performans olarak o segmentte nadir görülecek kadar başarılı bir ürün.Çinliler elindeki fırsatları artık çok iyi değerlendirip , piyasayı çok iyi analiz etmeye başladılar.