bedaksoy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Apple iphone 7 yinin tanitimi icin 7 Eylulu gosterdi peki Iphone 7 ne zaman satisa cikacak bir bilgisi olan varmi?
tahminini sordum kahin ol demedim !Apple söylemediyse bilebilirmiyiz?
Türkiye 1. Dalga içerisinde yer alacak.16 eylül birinci dalga olan ülkeler ,ikinci dalga 23 eylül 3 dalga türkiye gibi ülkelerde satışa çıkar
Kaynak???Türkiye 1. Dalga içerisinde yer alacak.
Hep öyle oluyoe çünkü. Türkiye Apple'ın öncelik listesinde.Kaynak???
Tanımı 7 etlül yani bu çarşambaApple bir şey söyledimi bilmiorum ama bence her iPhone gibi 13 eylülde tanıtılıp ertesi gün satışa çıkar.
Takvime etkinlik ekleme butonu koymuşlar derhal ekledim,Apple Events - Keynote September 2016 Arkaplandan anladığım kadarıyla kamerada büyük bir değişiklik yapılmış olabilir.
Takvime etkinlik ekleme butonu koymuşlar derhal ekledim,bu arada arkaplana bakarak nasıl kamera hakkında bir şey çıkarabildiniz yav?
![]()
Ne cidden mi? bende arka simsiyah gözüküyor amaArkadaki odaklama yapılmamış bulanık renkler, şehir ışıkları ve kamerayı çağrıştırdı bende,
Türkiye'ye en azından Ekim ayı başları-ortaları gibi gelebilir.Fiyatlandırmalarınada gelince bence en az 3500 ve üstü bir fiyatlandırılma olacak.
"Elma" eskiden yarattığı heyecan fırtınasını sanırım bu kez aynı ölçüde bulamayacak gibi gözüküyor.
Note 7 sıkıntısı Apple'ın ekmeğine yağ sürecek.
amerikadan alinabilirmi sence 750 dolar gibi fiyat konusuluyor plus icin 850 dolarTürkiye'ye en azından Ekim ayı başları-ortaları gibi gelebilir.Fiyatlandırmalarınada gelince bence en az 3500 ve üstü bir fiyatlandırılma olacak.
amerikadan alinabilirmi sence 750 dolar gibi fiyat konusuluyor plus icin 850 dolar
sim free olduktan sonra her sirkette calisir-+Amerikadaki telefonlar çok farklı. T-Mobile, At&T gibi amerikan hatları olmadıkça çalışmazlar.
Takvime etkinlik ekleme butonu koymuşlar derhal ekledim,bu arada arkaplana bakarak nasıl kamera hakkında bir şey çıkarabildiniz yav?
![]()
Geçen senede 6s için söyleniyordu şimdi 7 için şimdiden zorlu ve akasyadaki kuyrukları görebiliyorum.I see Deadpple People"Elma" eskiden yarattığı heyecan fırtınasını sanırım bu kez aynı ölçüde bulamayacak gibi gözüküyor.