İphone 6s & 6s plus

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar Samsung Note 3' ten iphone 6s veya 6s plusa geçmek istiyorum fakat bazı terettüdlerim var.Note 3 'de şarj sorunu yaşamıyordum(3200Mah). İphone 6s bildiğim kadarıyla 1800 civarı 6s plus ise 2750 civarı. Tanıdıklarımda 5s var ve günde en az 2 kez şarj ediyorlar.Bu telefonlarda bu kadar şarj yiyor mu ?
6s plus boyutları bakımından kullanımı çok zor mudur ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhaba.
Bütçeniz uygunsa 6s plus öneririm daha büyük bataryanın sağladı avantajı ve arka kamerada ois özelliği ile daha alınabilir bir cihaz fakat 6s'in de pil performansı öyle kötü değil 6splus kullanıcısıyım ve telefona oyun oynadığımda çok uğraştığımda en fazla 5 saat kullanım alıyorum yani şunu söylemek istiyorum hangi telefon olursa olsun çok oyun oyandığınızda her cihazın pili bitecektir. 6s ise 5.30-6.30 kullanım ve 18-20 saat bekleme süresi alıyorlar ki s7 gibi 3000 mAh bataryalı bir cihazla aynı değerler bunlar ios işletim sisteminde bataryanın Düşük mAh olması sizi düşündürmesin sistem kullaılmadığında şarj tüketmiyor.

Şunuda söylemeliyim ki ben 6s plus'ı batarya için aldım fakat 6s çok zarif bi cihaz boyutuyla tam akıllı telefon 6s plus'ın cepte duruşu zor fakat note3 kullandığınız için size zorlamayacaktır.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar Samsung Note 3' ten iphone 6s veya 6s plusa geçmek istiyorum fakat bazı terettüdlerim var.Note 3 'de şarj sorunu yaşamıyordum(3200Mah). İphone 6s bildiğim kadarıyla 1800 civarı 6s plus ise 2750 civarı. Tanıdıklarımda 5s var ve günde en az 2 kez şarj ediyorlar.Bu telefonlarda bu kadar şarj yiyor mu ?
Note 3 kullanmışsınız.Onu kullanırken sorun yaşamadıysanız plus modelinde de yaşamazsınız.6s plus modeline göre daha performanslı bir cihaz.Plus ın avantajları ise batarya,kamera(ois),ekran(1080p).Şahsen ben boyutunun çok büyük olması ve kullanım zorluğundan dolayı plus modeli almıyorum.Seçim sizin.

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Note3 de artik büyük gelmeye başladı. Iphone 6s tam ideal boyutta fakat plusa göre bataryası ve ois olmaması beni biraz düşündürüyor

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Note3 de artik büyük gelmeye başladı. Iphone 6s tam ideal boyutta fakat plusa göre bataryası ve ois olmaması beni biraz düşündürüyor
Uygulamalar ile hallet.Artık her şey uygulama oldu.Hackerlik bile artık eskisi gibi değil.:):(

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Bataryayı anlarımda ois o kadar önemli bir özellik değil.Sürekli video mu çekiyorsunuz ya da profosyonel olarak fotoğrafçılıkla mı uğraşıyorsunuz ?

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bataryayı anlarımda ois o kadar önemli bir özellik değil.Sürekli video mu çekiyorsunuz ya da profosyonel olarak fotoğrafçılıkla mı uğraşıyorsunuz ?
Android' te kameradan çok çektim. Fotograf çekiyorum sonra bakiyorum bulanık, titremeden dolayi net cekmemiş.Ois burda kurtarici tabi ki 6s kullananlar yanıtlarsa çok sorun teşkil etmezse 6s olabilir

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Android' te kameradan çok çektim. Fotograf çekiyorum sonra bakiyorum bulanık, titremeden dolayi net cekmemiş.Ois burda kurtarici tabi ki 6s kullananlar yanıtlarsa çok sorun teşkil etmezse 6s olabilir
O size kalmış bir durum.Benim fotoğrafla işim olmadığı için ois beni ilgilendirmiyor.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Siz batarya büyüklüğüne bakmayın, performansa bakın, 6s

Belirtmeden geçmeyim, Wifi-LTE-Konum servisleri açıkken alınan süredir.

cb9131fce8d03358e3a04f29df08a277.jpg

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Bu değerler çok iyi insanlar 6s'in kötü diyor ama kullanıcı kullanımına göre değişiyor bende 6s plus var bugün tam bu kadar süre aldım ve oyun oynamadım bile dışardaydım bitmesin diye.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Telefonu sarjdan yeni çektikten sonra kullandığım süreyi ve yüzde kaç sarjım olduğunu görün. Bu performansı note 7 bile vermez.

d19337a3066e510cd26977515fdc8073.jpg

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bu değerler çok iyi insanlar 6s'in kötü diyor ama kullanıcı kullanımına göre değişiyor bende 6s plus var bugün tam bu kadar süre aldım ve oyun oynamadım bile dışardaydım bitmesin diye.

Ben son güncellemerde sıkıntı yaşıyordum sürem çok düşmüştü, restore işlemi yaptım. Telefon ilk gün aldığım performansı vermeye başladı. Tavsiye ederim sarjdan memnun değilseniz.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ben son güncellemerde sıkıntı yaşıyordum sürem çok düşmüştü, restore işlemi yaptım. Telefon ilk gün aldığım performansı vermeye başladı. Tavsiye ederim sarjdan memnun değilseniz.

Ben memlunum beni sabah evden çıkıp akşam eve getiriyor önemli olan bu safari çok şarj yiyor şarjı sömürüyor resmen

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9

Ben pek oyun oynamam. Whatsap face instagram sosyal medya tarzı kullanirim.Bu kullanim amacina gore 6s plus almak mantikli gelmiyor ama Ois ariyormusunuz kamerada?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ben pek oyun oynamam. Whatsap face instagram sosyal medya tarzı kullanirim.Bu kullanim amacina gore 6s plus almak mantikli gelmiyor ama Ois ariyormusunuz kamerada?

Hayır yokluğunu hiç farketmedim. Bende video çekiyorum ama titreşim falan olmuyor. Koşarak ya da yürüyerek video çekmeyecekseniz zaten farkı çok anlayamazsınız.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
6s plus'ta şarj sorunu yaşamazsınız.

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Hayır yokluğunu hiç farketmedim. Bende video çekiyorum ama titreşim falan olmuyor. Koşarak ya da yürüyerek video çekmeyecekseniz zaten farkı çok anlayamazsınız.
Bu yorumunuz dogrultusunda kararimi kesinlestiriyorum tesekkurler :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben bir tek bilgiyaris ve arada okey falan şarjından memnunum arada da SDN'nin videoları.:)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Ois iyi bir özellik fakat çok gerekli değil.Bana göre olsa da olur olmasa da olur.Apple iphone 6s e koysaydı iyi olurdu ama koymadı diye de dert etmiyorum yani.Sırf ois var diye kocaman telefon kullanmak zorunda değiliz.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
İphone 6s kullanıyorum.Bataryadan bir şikayetim olmadı açıkcası.1-2 tane grafik gücü yüksek oyunum var onlar sömürüyor bataryayı.Ama her telefon sömürür.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ois iyi bir özellik fakat çok gerekli değil.Bana göre olsa da olur olmasa da olur.Apple iphone 6s e koysaydı iyi olurdu ama koymadı diye de dert etmiyorum yani.Sırf ois var diye kocaman telefon kullanmak zorunda değiliz.
Bence de pek bir işe yaramıyor.Ya zaten her şey bugün uygulamalar aracılığı ile yapılabiliyor.