• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

256 GB çok gereksiz 4K video Çekmez işen ben iki tane alacağımız için kendime 128 GB Plus hediye olarak teyzeme 32 GB Plus eğer
32/128/256 olarak çokarsa

16/64/128 çıkarsa bana 64 teyzeme 16 :)
Tabikide 4 k video cekicem ip68 sertifikası olursa havuzun içinde cekicem eğlenmeye gittigimiz zamanlarda sürekli video çekiyorum kaliteli olması lazım videonun :)

Yok 7s plus aldığım zaman simdi elimde note 5 var kamerası güzel ip68 sertifikası yok istesem note 7 ya da s7 alırım ya da bir sony cihazı ama fiyat politikaları yüzünden artık Android kullanmiycam 2. El telefonda hiç kullanmadım kullanmamda alırsam sıfır alırım 7s plus istediğim özelliklerle çıkacak diye tahmin ediyorum daha hiç iphone kullanmadım ama Android cihazlarından daha iyi olacağına eminim özellikle samsungdan :)

Yok 7s plus aldığım zaman simdi elimde note 5 var kamerası güzel ip68 sertifikası yok istesem note 7 ya da s7 alırım ya da bir sony cihazı ama fiyat politikaları yüzünden artık Android kullanmiycam 2. El telefonda hiç kullanmadım kullanmamda alırsam sıfır alırım 7s plus istediğim özelliklerle çıkacak diye tahmin ediyorum daha hiç iphone kullanmadım ama Android cihazlarından daha iyi olacağına eminim özellikle samsungdan :)
İPHONE'u bir tat gerçekten İOS güzel ben memnunum.:)

vay be, iphone 7 çıkmadan kullanıcı klübü konusu açılmış tarihi etelense çok komik olurdu ha :)

Bence gömmeyelim android i ama gerçekten hak veriyorum iphone ye pahalı gereksiz pahalı deniyordu şimdi çıkmaya başlayan amiral gemisi androidlerde pahalı . Ikinci el kullanmam derseniz birde sıfır alıpta satarken bana iyi para bıraksın dersen iphone.

iPhone 7 Plus beni heyecanlandırıyor. Açıkcası ak koyun kara koyun 7 Eylül'de belli olacak. Son kararımı 7 Eylül'den sonra vereceğim.

Benim İphone6+ var ama ön cam kırıldı bende telefoncuda ekranı değiştirttim 7 değişiminde sıkıntı olur mu

İki gün önce bir Gsm Operetörü Iphone değişim kampanyası başlatacak diye bir haber okudum SDN'de. Ben yurt dışından aldım Iphone 6s Plus'ımı. Beni de kapsar mı acaba bu kampanya ? :)

İki gün önce bir Gsm Operetörü Iphone değişim kampanyası başlatacak diye bir haber okudum SDN'de. Ben yurt dışından aldım Iphone 6s Plus'ımı. Beni de kapsar mı acaba bu kampanya ? :)

Daha tam detaylar belli değil bütün detaylar netleşsin o aman cevaplarsak daha sağlıklı olur.

Daha tam detaylar belli değil bütün detaylar netleşsin o aman cevaplarsak daha sağlıklı olur.
Merhaba telefonu yalnız watsapp safari swarm snapchat Facebook gibi uygulamalar için kullanıyorum çok fazla yormam yani sportify filan acaba 6S Plus 64 GB mı alayım 7 Plus 128 GB mı kararsızım bazen gerek yok 7 ye 6s Plus alayım diyorum yardımcı olur musunız

Merhaba telefonu yalnız watsapp safari swarm snapchat Facebook gibi uygulamalar için kullanıyorum çok fazla yormam yani sportify filan acaba 6S Plus 64 GB mı alayım 7 Plus 128 GB mı kararsızım bazen gerek yok 7 ye 6s Plus alayım diyorum yardımcı olur musunız

Merhaba bunla ilgili bir konu açarsanız her genel görünüme düşer başka üyelerimizinde kafalarında soru işaretlerine çözüm olabilir. Orada konuşalım.

apple 10.yılı olduğu için diger internet sitelerinde yazan özelliklere çok takılı kalmayalım bence süpriz olabilir herkes için S serileri zaten her zaman normala göre daha yüksek özellik ve yüksek parayla gelmiştir forumda ki arkadaşlmrz gibi bunun sonu yok :)

Apple her zamanki gibi bomba bir özellikle telefonu piyasaya sürecek ve almak için ikilemde kalan her müşteriye ulaşarak istediğini başaracak, tıpkı 6s 3dtouch gibi...

Benim için bomba özelliklik artık hızlı şarj olur :D şarjda bekle bekle çürüdük:D

Ben şarj için büyük ekran alacağım. 6s şuan 5 saat süre vermiyor

ıphone 7 nin kutu tasarımı sızdırıldı

Ekli dosyalar

• IMG_0103-1.jpg
    IMG_0103-1.jpg
    27.4 KB · Görüntüleme: 573
  • IMG_0102.jpg
    IMG_0102.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 498
Hadi bakalım bekliyoruz gıcır gıcır uygun fiyatları (!).
En az 2000 [emoji14]