Iphone Müzik Uygulaması

sefadgg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.Sorum şu ki iPhone için bildiğiniz MP3 programı var mı ama programda internet ile müzikleri indiricem ve interneti kapattığımda müzikleri dinleyebileceğim bir program biliyor musunuz?

MtnByk

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Tubidy veya Nettube var. Fakat MP4 olarak indiriyor o yüzden hafızada daha çok yer tutarlar. Çevrimdışıda dinleme özelliğine sahip.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Tubidy kulalnıyorum fakat telefonda donmalara sebep oluyor program

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
En kolay yolu Tubidy'dir ancak çok fazla sıkıntısını yaşarsın. En güzeli hiç bir program kullanmadan sadece bilgisayarındaki iTunes ile telefonunu bilgisayara bağlayıp iTunes'ten bilgisayarındaki müzikleri telefonuna atabilirsin.

Fundikap

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Bence en iyisi müzikleri bilgisayara indirip tongbu ile direk müzikler uygulamasına aktarmak

merve2408

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iplay diye bir uygulama var ordan indirip çevrimdışı dinleyebilirsiniz en iyi uygulama

Fundikap

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Tongbu'nun iTunes'den farkı nedir peki ? Daha mı kullanışlı oluyor ?

Sanatçı ismi ekleyebilirsiniz resim ekleyebilirsiniz albüm ekleye bilirsiniz itınesten eşzamanlama yapmayada gerek olmadığı için ben tongbuyı tercih ediyorum hem sadece müzik değil videoda atabilirsiniz uygulamada yükleyebilirsiniz

MtnByk

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sanatçı ismi ekleyebilirsiniz resim ekleyebilirsiniz albüm ekleye bilirsiniz itınesten eşzamanlama yapmayada gerek olmadığı için ben tongbuyı tercih ediyorum hem sadece müzik değil videoda atabilirsiniz uygulamada yükleyebilirsiniz
Baktım biraz ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyenler varda ben bulamadım galiba, özelden iletiyorum :)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
ben spotify kullanıyorum ama iPad oldupu için tüm özellikler serbest ama iPhone da premium isteyebilir

sefadgg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İplay uygulamasını indirdim arkadaşlar gayet kullanışlı tavsiye ediyorum