Bende daha önce bundan şikayetçiydim. Milisaniyelik bir kasılma oluyordu ama bu sorun andıran 5 te okuyordu şuan android 6 da böyle bir sorun kalmadı.Yapabilirsen telefonun yedeğini alıp format at, klavye kasıyor şikayetini ilk kez duyuyorum.
Cihaz yedeği alıp cihazı sıfırlayacaksın. Yapacak başka bir şey malesef yok.Bende de 6 ama hala devam ediyor format atmak da istemioyrjm
Forrmat atsanda devam ediyo arkadaşım ben denedim ilk açılmada tuşa ilk basışta milisaniyelik bir takılma değilde klavye sesinin biraz geç gelmesi olayıBende de 6 ama hala devam ediyor format atmak da istemioyrjm
Çok iyi valla ben full wifi açık en fazla 6 saat alabildim s7de![]()
Bu süre nasıl oldu inanın ben de anlamadım.
F klavye bile var yani, kargaşa olmasın diye yapmıyorlar diye düşünüyorum. Sonuçta f klavye yapıp uğraşan adam için o işler çok kolay.Selam tekrar arkadaşlar.
IOS, Windows Mobile ve Android i Samsung dışında kullanan biri olarak Samsungun bölgesel ayarlarda Türkiye ve İstanbul yerine Doğu Avrupa ülkesi altında bildiriyor olması (yani saat diliminde İstanbul yok, pek çok 3. dünya ülkesi olmasına rağmen) ve Türkçemiz i gerekli gereksiz kısaltmalar ve anlaşılmaz çevirmelerinden dolayı kınıyorum.
Diğer Android tabanlı cihazlar da görmedim. LG G3 - G2, Huawei gibi.
IOS ve Windows Mobile da da böyle sorunlar yok. Saat diliminde İstanbul (hatta Ankara gördüğüm de oldu)
Bu beni rahatsız ediyor.
Bana bu konuda katılan var mı acaba?
Acilen bu ve benzeri eksikleri giderilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum ve Shiftdelete arkadaşlardan bu konuların üzerine durması gerekli.
Ençok işlem yapan Türkiye pazarında sen yerel saat dilimini koyma Türkçe sini de gerekli gereksiz kısaltma ve çevirilerle katlet.
@pinterest in bu süreleri hocaları dualarıyla aldığı söyleniyor[emoji16]![]()
Bu süre nasıl oldu inanın ben de anlamadım.
Kullanım senaryasonu söylese birde valla ben s7 ile full wifi açık4.30-6 saat arası alıyorum normal mi@pinterest in bu süreleri hocaları dualarıyla aldığı söyleniyor[emoji16]
F klavye bile var yani, kargaşa olmasın diye yapmıyorlar diye düşünüyorum. Sonuçta f klavye yapıp uğraşan adam için o işler çok kolay.
O zaman Samsung Türkiye ye değil de Samsung genel merkeze feedback te bulunun.Ama onlar kadar pazar payı olmayan markalar uğraşırken Samsung un bunları umursamaması hoş değil yada biz umursamalarını sağlayacağız.
Bence klavye kelime dağarcığı çok gelişmiş çok iyi le yazmadan leblebi yazıyor bile ayrıca diğer klavyelere göre daha dindarSelam tekrar arkadaşlar.
IOS, Windows Mobile ve Android i Samsung dışında kullanan biri olarak Samsungun bölgesel ayarlarda Türkiye ve İstanbul yerine Doğu Avrupa ülkesi altında bildiriyor olması (yani saat diliminde İstanbul yok, pek çok 3. dünya ülkesi olmasına rağmen) ve Türkçemiz i gerekli gereksiz kısaltmalar ve anlaşılmaz çevirmelerinden dolayı kınıyorum.
Diğer Android tabanlı cihazlar da görmedim. LG G3 - G2, Huawei gibi.
IOS ve Windows Mobile da da böyle sorunlar yok. Saat diliminde İstanbul (hatta Ankara gördüğüm de oldu)
Bu beni rahatsız ediyor.
Bana bu konuda katılan var mı acaba?
Acilen bu ve benzeri eksikleri giderilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum ve Shiftdelete arkadaşlardan bu konuların üzerine durması gerekli.
Ençok işlem yapan Türkiye pazarında sen yerel saat dilimini koyma Türkçe sini de gerekli gereksiz kısaltma ve çevirilerle katlet.
Yok ya bilgidigin klavye dağlar deryalar gibi kasıyor bıktım 2 günde ya iphone u sevmem ama mecbur ona geçirecek ya android telefon hızlı klavye donuyor ne .... olay yaForrmat atsanda devam ediyo arkadaşım ben denedim ilk açılmada tuşa ilk basışta milisaniyelik bir takılma değilde klavye sesinin biraz geç gelmesi olayı
Attim format duzelmedi telefonun camina falan bisey olmadi daha 5 gunlukTelefonu düşürdün camını kırdın mı telefonda hasar var mı ve format atmak istemeyişini anlayamadım. Format at düzelecek mi bak bakalım.
Wipe ne demek nasil atiliyir verilere zarar veriyormu bide her klavyede kasma sorunu var cihaza ait bi durum.Hocam ya telefona wipe atacaksınız ya da başka bir klavye deneyin Swift keyfi falan
Wipe atarsanız cihazin içindeki tüm. Veriler sıfırlanır recovery e girip atılıyorWipe ne demek nasil atiliyir verilere zarar veriyormu bide her klavyede kasma sorunu var cihaza ait bi durum.