Bedriye fener
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Slm çok magdurum ve acil bilgi almak istiyorum mediamarktan hometec tabet aldim iki yıllık garantisi dolmadan elimden dustu ve dış ekranı kırıldı hometec teknik servise yolladım tuketici den kaynaklı sorun olduğunu ve 110 tl tamir bedelinin olduğunu söylediler bende anında parayi yolladım bir ay oldu parça bekliyor diye oyaladilar 20 iş gününü gecmesine ragmen tekrar aradım taşınip yer degisikligi yaptigini o yüzden yapamadiklarini soylediler iki gün daha müsade istediler tamam dedim iki gün sonra beni arayip tamir ettiklerini kargoya verdiklerini söylediler bir hafta geçti ürün gelmedi mng kargoyu arayip ürünum gelmedi diye sordugumda hanimefendi adınıza Kargo verilmemistir denildi. Tekrar hometeci aradigimda ürün daha kargoya yarın verilecek denildi bana yalan söylediler oyaladilar. Tekrar arayip ürünü kabul etmiyorum para iadesi yapilmasini istedigimi soyledim size yetkililer tarafindan dönüş yapilacak denildi hala dönen yok lütfen yardım edin haklarım nedir bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekiyor cvp verirseniz sevinirim