Samsung Galaxy Note 7 Spigen Kaplar ( spigen cases )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ciddi paralar verip satın aldığımız telefonlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Alır almaz çoğu kullanıcı hemen telefonu korumak için kap alıyor. Bazı kullanıcı telefonuna alıcağı kap'da sağlamlığa önem verirken bazı kullanıcılar ise şıklığa önem veriyor. Telefon aksesuarı üretiminde önemli yer taşıyan Spigen markasının Note 7 için çeşitli kaplarının sıralı bir şekilde uygulanışı bu video da bizlerle.

İyi seyirler...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Spiegen kap almak bu kadar zarif bir cihaza hakaret olur samsungun olsun başka üreticilerin olsun kauçuktan ama etkili kapları var yeğenimde note 5 var kullanıyor birazda telefonu korumak bize düşüyor tabi

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Spigen kılıf alacağım ama para biriktirmeye üşeniyorum.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Spiegen kap almak bu kadar zarif bir cihaza hakaret olur samsungun olsun başka üreticilerin olsun kauçuktan ama etkili kapları var yeğenimde note 5 var kullanıyor birazda telefonu korumak bize düşüyor tabi

Ben sadece spigen alıyorum neden hakaret olucak anlamadım ? Hem armor çok sağlam kışıfları var hemde air skin liquit cyrstel kapları var nazil şeffaf.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Cihazın 5s'ti herhalde.Hepsiburadadan alabilirsin çok güzel kılıflar var.Spigen marka hem.Olmadı kurbanda alırsın :p
Evet cihazım 5s ama kredikartım olmadigi icin hb'den alamiyorum ama bimeksyte görmüştüm ordan alacağım.