baran akın
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Snapdragon 808 işlemci üzer mi
Bütçenin söylersen başka telefon önerebiliriz ama v10 iyi bir telefon batarya kısmında üzebilir yalnızlg v10 önerir misiniz
810 revize edildi ve güncellemeler ile ısınma sorunu baya çözüldüYanıyor o işlemci yanıyooorr! Zorlanınca telefonun üstüne yumurta kır, pişer. Yazın öğle vakti Diyarbakır'ın , Şanlıurfa'nın asfaltı nasılsa, o işlemcide tam zorlamada öyle. Hele hele 810 , o daha da beter. Bu arada yaratmak Allah'a mahsustur!![]()
Grafik işlemcisi konusunda çok fark var arada adreno 530 adreno 418 e göre çok güçlü.Fazla oyun oynamam derseniz size pek fark etmez.sd 820ye göre çok fark yaratır mı?
810 revize edildi ve güncellemeler ile ısınma sorunu baya çözüldü
808 kullanan bilindik 4 telefon var zaten g4 v10 microsoft 950 ve bb privCihaza göre değişir
808 kullanan bilindik 4 telefon var zaten g4 v10 microsoft 950 ve bb priv
Priv ve 950 alınmayacak telefonlar olduğuna göre biri çok pahalı öbürü hem pahalı hemde mağazası bazı kişilere hitap etmiyor.
v10 ile g4de var onlarında 2k ekran sorun
808 kullanan bilindik 4 telefon var zaten g4 v10 microsoft 950 ve bb priv
Priv ve 950 alınmayacak telefonlar olduğuna göre biri çok pahalı öbürü hem pahalı hemde mağazası bazı kişilere hitap etmiyor.
v10 ile g4de var onlarında 2k ekran sorun
Ben Apple değil samsung taraftarıyım ama dediğim gibi bb fiyat/kalitesi kötü bir ürünNiye alınmayacak cihazlarmış? Elmanın mağazası çok dolu dolu ama bana hitap etmiyor!
Ben Apple değil samsung taraftarıyım ama dediğim gibi bb fiyat/kalitesi kötü bir ürün
950ninde fiyat/kalitesi kötü bir ürün telefon olarak iyi bir telefon olabilir ama kullandığı sistem herkese hitap etmiyor. Hele android kullanıcıları kolay kolay alısamaz ios gibi kısıtlı onun kadar olmasada mesela sim karrttaki numaraları göstermiyorum illa Hotmaile kaydedeceksin
950xlnin kamerası muazzam ama uygulama eksikliği çoğu kullanıcyı sıkıyor ağır kullanıclar için sıkıntıKişisel tercih meselesi, 950 ve xl bence 11 numara cihazlar. 950 kullanan bir akrabam ve mi4 üzerinde windows kullanan babam var. 2side çook memnun. Hitap meselesi...![]()
950xlnin kamerası muazzam ama uygulama eksikliği çoğu kullanıcyı sıkıyor ağır kullanıclar için sıkıntı
En basitinden çoğu uygulama güncellemeyi geç alıyor ayrıca oyun mağazası öyle ihtişamlı birşey değilBilmediğimden, öğrenmek amacıyla soruyorum. Ağır kullanıcı dediğiniz kullanıcılar ne kullanıyor? Ne kullanıyorda diğer platformlarda , o kullandıkları Windows'da yok? Merak ettim. Örnek vermeniz mümkün mü acaba ?![]()