S
shiftdelete.net
SDN Okuru
Son düzenleme:
İyi XİAOMİ kararlı ilerleyişini sürdürüyor.Umarım fiyat konusunda biraz cömert davranır.
Hocam Çin'e karşı neden ön yargılısınız? Bir çok marka cihazlarını Çin'de ürettiriyor.note derken kalemi de olacak mı acaba? güzel telefon olacağı kesin de çinli olması hevesini kırıyor insanın işte. bir de gelip gelmeyeceği konusu var. malum çinli telefonlara ulaşmak öyle kolay gözükmüyor. bütün dünyaya tanıtımı yapıyorlar, satışını sadece çinde yapıyorlar.
Hocam Çin'e karşı neden ön yargılısınız? Bir çok marka cihazlarını Çin'de ürettiriyor.
Adam haklı.Sevgili @Bloother önyargım birkaç açıdan oluyor:
1. Sar değeri konusunda büyük firmalarla aynı hassasiyet sahibi değiller.
2. Güncelleme konusu keza aynı, meçhul...
3. Sağlam bir distribütör, garanti, servis vb. konularda durum aynı.
4. Gelse bile satışı yaygın değil, çok özel gayretle ve büyük zorlukları göğüsleyerek bulabiliyorsun.
Sevgili @Bloother önyargım birkaç açıdan oluyor:
1. Sar değeri konusunda büyük firmalarla aynı hassasiyet sahibi değiller.
2. Güncelleme konusu keza aynı, meçhul...
3. Sağlam bir distribütör, garanti, servis vb. konularda durum aynı.
4. Gelse bile satışı yaygın değil, çok özel gayretle ve büyük zorlukları göğüsleyerek bulabiliyorsun.
Akıllıca hareket ederse neden olmasın.Xiaomi kafaya koymuş telefon piyasasını domine edecek
Şu an o yolda gidiyorlar ama avrupaya açılmaları lazım.Akıllıca hareket ederse neden olmasın.![]()
Globalizm'den nefret ediyorum kendi malını eskitiyor.Şu an o yolda gidiyorlar ama avrupaya açılmaları lazım.
Kendi malını eskitiyor derken?Globalizm'den nefret ediyorum kendi malını eskitiyor.![]()
Başka ülkelerin telefonları olunca senin telefon değer görmüyor ya ondan dolayı diyorum.Kendi malını eskitiyor derken?
Eğer iyi reklam yaparsa öyle bir sorun yaşamaz.Başka ülkelerin telefonları olunca senin telefon değer görmüyor ya ondan dolayı diyorum.![]()
Ben kendi malımı kullanmayı daha çok isterim örnek DİSCOVERY berbattı ama ondan sonraki modeller daha güzel.Eğer iyi reklam yaparsa öyle bir sorun yaşamaz.
O zaman neden 4s kullanıyorsunBen kendi malımı kullanmayı daha çok isterim örnek DİSCOVERY berbattı ama ondan sonraki modeller daha güzel.![]()
Lanet olasıca GLOBALİZM hastalık yaptı işte.O zaman neden 4s kullanıyorsun?
Lanet olasıca GLOBALİZM hastalık yaptı işte.Verem etti beni.
Lanet olasıca GLOBALİZM hastalık yaptı işte.Verem etti beni.