Teşekkürler. peki zenfone 3 ün 4-64 lük modeli için ne düşünüyorsunuz ? 1400 - 1500 tl civarına onu almak mantıklı mı ?Merhaba,
Samsung a7 2016 modelini tavsiye etmem. İşlemcisi performans yönünden başarılı değil. İleride sorun yaratabiliritesi yüksek.
Onun yerine hepsiburada'dan ithalatçı garantili samsung note 5 alabilirsiniz.
Teşekkürler. peki zenfone 3 ün 4-64 lük modeli için ne düşünüyorsunuz ? 1400 - 1500 tl civarına onu almak mantıklı mı ?
4gb ram 64 dahili diyor sanırımZenfone 3-64'lük modeli derken ? Bahsettiğiniz ne tam olarak anlayamadım.
Teşekkürler. peki zenfone 3 ün 4-64 lük modeli için ne düşünüyorsunuz ? 1400 - 1500 tl civarına onu almak mantıklı mı ?
Asus ZenFone 3 4gb ram 64 gb depolamaya sahip olan 5,5 inc modelinden bahsediyorumZenfone 3-64'lük modeli derken ? Bahsettiğiniz ne tam olarak anlayamadım.
Helio p10 güç tüketiminde ve uyumlulukda 625e göre daha başarısız değil mi ?4gb ram 64 gb'lık varyasyon tabi güzel ama dünyalara kadar bir fark yaratmaz. Yani 32gb dahili hafıza 3gb ram oldukça yeterli. Fazla para vermeye gerek yok. 1400-1500 tl bandında gelir ise o giyat bandında daha güçlü rakipleri mevcut. Sony xperia xa ultra bu fiyat bandında güzel cihaz. Sony xa ultranın üzerindeki hellio p10 işlemcisi, zf3 üzerindeki sd625'den daha güçlü bir işlemci.
xa ultra modeli 6 inc benim icin asırı büyük ve ben pek fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden benim için pil ve kamera performansı öncelik.4gb ram 64 gb'lık varyasyon tabi güzel ama dünyalara kadar bir fark yaratmaz. Yani 32gb dahili hafıza 3gb ram oldukça yeterli. Fazla para vermeye gerek yok. 1400-1500 tl bandında gelir ise o giyat bandında daha güçlü rakipleri mevcut. Sony xperia xa ultra bu fiyat bandında güzel cihaz. Sony xa ultranın üzerindeki hellio p10 işlemcisi, zf3 üzerindeki sd625'den daha güçlü bir işlemci.
Helio p10 güç tüketiminde ve uyumlulukda 625e göre daha başarısız değil mi ?
xa ultra modeli 6 inc benim icin asırı büyük ve ben pek fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden benim için pil ve kamera performansı öncelik.
Çerçeveleri baya ince elde tutuşu iyi yani genede bi bakın derim. Kamera konusunda ve pil konusunda da 1800 lira fiyatta lg g5 süper cihaz. Tam size göre. Hem kamera iyi hem pil iyi hem donanım güçlü e daha ne olsun.
ithalat garantili g5 alabilirsin...Merhaba arkadaslar.
Sarjı iyi giden , ön ve arka kamerası kaliteli ve şık tasarımlı bir cihaz arıyorum. Kafamda a7 2016 , galaxy s6 , asus zenfone 3 modelleri var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.