S7 Edge Telefonumu Satmak Istesem

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefonumdan memnunum ancak gelecekte olacak guncelleme destegi, satarken cok cok ucuza gitme ihtimali daha once hic telefon satmadim telefoncu veya benzeri yerlerle nasil pazarlik yapmaliyim simdi satsam gear vr ile birlikte max. 2500 olur gibime geliyor iphone 6s ile takas yapsam sifiriyla falan nasil yapmaliyim? Kisacasi 2. El telefonu nasil satabilirim? Tesekkurler.

Not: telefonumdan memnunum sadece bilgi edinmek istiyorum

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
2400 gider tahmin olarak iphone kadar 2.el değerleri yok samsung'un ne yazıkki sattığın yere göre değişir takas yapmak istersen üzerine fark koyup daha yüksek fiyata satabiliyorsun tabi cihaz temiz düzgün ise

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Telefonumdan memnunum ancak gelecekte olacak guncelleme destegi, satarken cok cok ucuza gitme ihtimali daha once hic telefon satmadim telefoncu veya benzeri yerlerle nasil pazarlik yapmaliyim simdi satsam gear vr ile birlikte max. 2500 olur gibime geliyor iphone 6s ile takas yapsam sifiriyla falan nasil yapmaliyim? Kisacasi 2. El telefonu nasil satabilirim? Tesekkurler.

memnunsan satma niye satıyorsun şimdi değil fakat birkaç ay sonra değeri düşecektir...

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şu an düşünmüyorum ama amiral gemi özelliği kalmayacak destek bitecek mesela iphone 5 ios 10 alir diyorlar samsunglar oyle uzun olmuyor ve evet su an icin dusunmuyorum telefon cok iyi ama ileride dusunursem diye fikir dinmek istedim

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
2400 gider tahmin olarak iphone kadar 2.el değerleri yok samsung'un ne yazıkki sattığın yere göre değişir takas yapmak istersen üzerine fark koyup daha yüksek fiyata satabiliyorsun tabi cihaz temiz düzgün ise

Birde bu telefonun değeri 3300'ken nasil 1000 lira ucuzluyor? Daha cikali 1 yil olmadi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Sahibindene koymalısınız, esnaf telefonuya satmamanızı öneririm çünkü üstüne kâr koyup satıcağıniçin sizden düşük bir fiyata alıcaktır bu sebepten ötürü piyasayı inceleyip sahibindene koymanız telefonunuzu.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Şu an düşünmüyorum ama amiral gemi özelliği kalmayacak destek bitecek mesela iphone 5 ios 10 alir diyorlar samsunglar oyle uzun olmuyor ve evet su an icin dusunmuyorum telefon cok iyi ama ileride dusunursem diye fikir dinmek istedim
Bence yanlis dusunuyorsun.guncelleme alan iphone 4s lerin durumu ortada.telefon beni sat diye kasim jasim kasikiyor..belki 5 s lerde ilerde oyle olacak nerden biliyorsun.ayriyetten bende note 4 var kitkat ile geldi.4.4 5.0 5.1 ve en son marshmallow aldi.daha ne alsinki.verseler nugati bile kaldirir ama satis politikasi nedeni ile vermezler.3 guncelleme almis ara guncellemeler haric.gerisinide sen custom ile devam edersni arzu edersende...zaten bir telefon almisimadam daha kac guncelleme versin bana.birde bu acidan dusun.

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Vr ile 2500 den aşa inme. Yalnız en az daha 2 yılı var o cihazın sen kafanı rahat tut. Şuanda en iyi telefon bana göre.

Biliyorum zaten s7 edge bazi yabanci kaynaklarda falan yilin telefonu secildi sagolasin zaten 2500'ten asagi inmem

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bence yanlis dusunuyorsun.guncelleme alan iphone 4s lerin durumu ortada.telefon beni sat diye kasim jasim kasikiyor..belki 5 s lerde ilerde oyle olacak nerden biliyorsun.ayriyetten bende note 4 var kitkat ile geldi.4.4 5.0 5.1 ve en son marshmallow aldi.daha ne alsinki.verseler nugati bile kaldirir ama satis politikasi nedeni ile vermezler.3 guncelleme almis ara guncellemeler haric.gerisinide sen custom ile devam edersni arzu edersende...zaten bir telefon almisimadam daha kac guncelleme versin bana.birde bu acidan dusun.

Haklisin cokta bakmamak gerek guncelleme olayina stabilite onemli burda ve telefonda hic bi skinti yok

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sahibindene koymalısınız, esnaf telefonuya satmamanızı öneririm çünkü üstüne kâr koyup satıcağıniçin sizden düşük bir fiyata alıcaktır bu sebepten ötürü piyasayı inceleyip sahibindene koymanız telefonunuzu.

Sahibinden ucuz koymazsak alicisi olmaz diye dusunuyorum ama ilk oralarada koyarim satacak olursam

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Sahibinden ucuz koymazsak alicisi olmaz diye dusunuyorum ama ilk oralarada koyarim satacak olursam

Şöyleki sattığınız esnaf telefoncuların çoğuda sizden telefonunuzu satın alıp kâr ekleyerek sahibinden gibi sitelere koyuyorlar.
Burada sizin yapacağınız telefonunuzun o anki piyasına bakıp, değerlendirip telefonunuza bir fiyat belirleyip koymanız.

neverseemecry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şöyleki sattığınız esnaf telefoncuların çoğuda sizden telefonunuzu satın alıp kâr ekleyerek sahibinden gibi sitelere koyuyorlar.
Burada sizin yapacağınız telefonunuzun o anki piyasına bakıp, değerlendirip telefonunuza bir fiyat belirleyip koymanız.

Cok tesekkurler zaten cokta guvenilmiyor telefonculara

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145

Ben esnaftan alış veriş yapmış ve piyasayı araştıran biri olarak söylüyorum.Şuanda piyasa da sıfır s7 edge 2650-2800 aralığında.Diyelim takas ile alacaksınız 2650 tl ye s7 edge satılan yerden.Otomatik olarak en az 400 tl düşer.Gear vr in etkisi çok olmaz bu konuda.2250 tl ye sizin cihazınızı sayarsa şanslısınız gerçekler bu çünkü samsungların değeri piyasada çok çabuk düşüyor.2250 ye saysa cihazınızı 2700 tl civarı bir fiyata iphone 6s 16 gb satılıyor üstüne 450-600 tl para ister.Kendiniz satarsanız elden satın parayı kontrol ettirin öyle satın fakat esnaf piyasayı kitliyor.2650 tl ye sıfırı satılırken 2700 tl ye gear vr olsa dahi ürününüzü satmanız çok zor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
O telefon seni 3 4 yıl götürür kırmadığın sürece.Telefon satmak için alınmaz yada ilerde satarsam diye alacaksan 2. El temiz alırsın böylece satarkende fazla zarar etmemiş olursun.Sıfır telefon alırsan satınca zararın büyük olur.Ben telefon alırken memnun kaldığım sürece kullanırım yok güncelleme gelmedi falan bunlar sıkıntı değil atarsın romu bakarsın keyfine yok çabuk sıkılırım falan dersem giderim 2. El temiz alırım kullanmayı beceremeyen insanlar oluyor alışamayanlar oluyor daha büyük ekrana geçmek isteyenler oluyor adam zengin satıyor 2. El fiyatına alıyor yenisini seninde sıfır gibi cihazın oluyor.Kendin artık 1 yıl kullansan bile zararın fazla olmaz zaten 2.el almışsın.Elindeki cihaz güzel yerinde olsam satmayı aklımdan bile geçirmez en az 3 yıl kullanırdım.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
S7 Edge piyasanın en güzel telefonu. Üstelik donanımı da gayet yerinde. Telefon satmak için alınmaz işini görmesi için alınır. İşini görüyorsa yıllar sonra almayacağı güncelleme için niye kafanı yoruyorsun? Üstelik o zaman bile iş görür halde olacak. 6 senelik HTC telefonum en son güncellemesini 5 sene önce almıştı ama hala taş gibi ikinci hattım takılı şekilde her fonksiyonu ile çalışıyor. Bu kadar güncelleme ve telefon fetişi olmaya gerek yok. Stabilite ve güncelleme manyağı iPhone fanlarına bakma. Bir çok eski ayfon kullanıcısı güncelleme aldıktan sonra telefonlarından bıkmış durumda. Stabil falan diyorlar hepsi hikaye. Donanım çeşitliliği arttıkça onlarda da büyük kararlılık problemleri ortaya çıkmaya başladı ama pek sesleri çıkmıyor ayrı mesele.